QUOTE(Esha @ 2010 11 15, 00:33)

hihi jojo
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 11 15, 10:08)
Man kairė lūpos pusė pasikabina ant to kabliuko kai šypsaus, bet ir tai tik tada kai sausos lūpos būna, o ir šiaip jei išeinu vakare kur su kompanija tai visad daug juoko būna ir lūpas po to skauda. Vienas vargas

jo vargelis su tuo ta didele sypsena:D
QUOTE(pantera negra @ 2010 11 15, 10:59)
Sveikos
Prisijungsiu ir as

vis paskaitineju sia tema. Praktiskai viska, ka reikia zinoti pries dedantis breketus, suzinojau is sio forumo
Tai va, breketus nesioju jau beveik puse metu. Jau visi dantys turbut beveik lanke yra, tik beliko uztraukti 4 tarpus, kurie atsirado po dantu traukimo, ir sutvarkyti sakandi, kuris pries tai buvo labai netaisyklingas.
Nesioju Damon breketus (tuos, kur pusiau skaidrus). Gydausi pas E. Zasciurinskiene Lazerines odontologijos centre

jau nemazai..pas mane tokie pat virsuje:)
QUOTE(pantera negra @ 2010 11 15, 11:12)
Na, as tiksliai nezinau, bet man po 4 menesiu apacioj uzdejo tokias kaip elastines gumutes (gydytoja vadina vamzdeliais), tai tarpai gal perpus sumazejo
O kita karta minejo, kad gal des grandineles kazkokias, tai pamazu per kelis menesius turetu ir uzsitraukti, nes dabar sypsantis tai tie tarpai ziauriai sviecia

ypac virsuj.
man tai 1k buvo padare tarpus..uzdare su gumytemis..o dabar uzdejo grandinele gelezine kad nebesidarytu...