Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

QUOTE(Esha @ 2010 11 15, 20:51)
Pas savo stomotologe.

man taip pat jau nedaug liko iki šios procedūros blink.gif jau ir baimė atsiranda palengva verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2010 11 15, 20:56)
man taip pat jau nedaug liko iki šios procedūros blink.gif jau ir baimė atsiranda palengva  verysad.gif

Nebijok, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 15, 20:57)
Nebijok, viskas bus gerai  4u.gif

tikiuos smile.gif ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 15, 00:33)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  oi zvengiau. Ir man taip buna. Ypac kai ilgesni laika sypsausi, kazkaip nuo dantu seiles nudziusta ir lupos nebenusieidzia, tai ir pasikabina ant breketu  biggrin.gif

lotuliukas.gif hihi jojo
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 11 15, 10:08)
Man kairė lūpos pusė pasikabina ant to kabliuko kai šypsaus, bet ir tai tik tada kai sausos lūpos būna, o ir šiaip jei išeinu vakare kur su kompanija tai visad daug juoko būna ir lūpas po to skauda. Vienas vargas biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif jo vargelis su tuo ta didele sypsena:D
QUOTE(pantera negra @ 2010 11 15, 10:59)
Sveikos  4u.gif
Prisijungsiu ir as smile.gif vis paskaitineju sia tema. Praktiskai viska, ka reikia zinoti pries dedantis breketus, suzinojau is sio forumo  biggrin.gif 
Tai va, breketus nesioju jau beveik puse metu. Jau visi dantys turbut beveik lanke yra, tik beliko uztraukti 4 tarpus, kurie atsirado po dantu traukimo, ir sutvarkyti sakandi, kuris pries tai buvo labai netaisyklingas.
Nesioju Damon breketus (tuos, kur pusiau skaidrus). Gydausi pas E. Zasciurinskiene Lazerines odontologijos centre  smile.gif

4u.gif jau nemazai..pas mane tokie pat virsuje:)

QUOTE(pantera negra @ 2010 11 15, 11:12)
Na, as tiksliai nezinau, bet man po 4 menesiu apacioj uzdejo tokias kaip elastines gumutes (gydytoja vadina vamzdeliais), tai tarpai gal perpus sumazejo  thumbup.gif
O kita karta minejo, kad gal des grandineles kazkokias, tai pamazu per kelis menesius turetu ir uzsitraukti, nes dabar sypsantis tai tie tarpai ziauriai sviecia  doh.gif  ypac virsuj.

man tai 1k buvo padare tarpus..uzdare su gumytemis..o dabar uzdejo grandinele gelezine kad nebesidarytu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2010 11 15, 20:56)
man taip pat jau nedaug liko iki šios procedūros blink.gif jau ir baimė atsiranda palengva  verysad.gif

As ir bijau, bet labiau noriu kuo greiciau viska atlikti. israus ir bus ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 15, 22:23)
As ir bijau, bet labiau noriu kuo greiciau viska atlikti. israus ir bus ramu smile.gif

nebijok...;)kartais prisigalvojam nebutu dalyku, padidindami dar labiau ta jauduli, baime..o pasirodo nebuta ko bijoti..smile.gif..viskas del graziu dantuku;)
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 11 15, 20:18)
greitai cia tau skausmas praejo smile.gif bet zinok kartais zinok praeina, o po to nei is sio nei is to vel paskauda kokia savaite pries vizita. zodziu visaip buna  ax.gif

Va man taip pastoviai, kai jau link vizito tai ir dantukus skaudent pradeda, tai vieną, tai kitą smile.gif aišku skauda ne taip smarkiai kaip po vizitų, bet jaučiasi, čia gal nuo mėnulio priklauso ar bala žino nuo ko g.gif nes sutapimas, kad vyresnėliam mano dantys paskutiniai dygsta ir verkė, kad skauda kaip tik tą dieną kai man pradėjo skaudent biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pasipasakot ką sapnavau šiąnakt biggrin.gif ogi kad nuėjau į vizitą ir man nuėmė breketus biggrin.gif biggrin.gif ir taip paskaičiavo, atseit kiek už plokštelę susimokėt.. bet vat išeinu visa laiminga, ir staiga susimąstau, kad man dar centras neatstatytas, ir išvis kokia žiopla ta gydytoja, man dar nelaikas nuimt juos biggrin.gif biggrin.gif žodžiu... dar nė metų nėra mano breketams, o aš jau sapnuoju nuėmimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera negra @ 2010 11 15, 09:59)
Gydausi pas E. Zasciurinskiene Lazerines odontologijos centre  smile.gif

QUOTE(Esha @ 2010 11 15, 10:21)
Mes lankomes pas ta pacia gydytoja, toj pacioj klinikoj smile.gif

merginos, kokie atsiliepimai apie sia gyd? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 15, 21:39)
Noriu pasipasakot ką sapnavau šiąnakt  biggrin.gif ogi kad nuėjau į vizitą ir man nuėmė breketus  biggrin.gif  biggrin.gif ir taip paskaičiavo, atseit kiek už plokštelę susimokėt.. bet vat išeinu visa laiminga, ir staiga susimąstau, kad man dar centras neatstatytas, ir išvis kokia žiopla ta gydytoja, man dar nelaikas nuimt juos  biggrin.gif  biggrin.gif žodžiu... dar nė metų nėra mano breketams, o aš jau sapnuoju nuėmimą  blush2.gif

Ziurek dar issipildys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 15, 22:39)
Noriu pasipasakot ką sapnavau šiąnakt  biggrin.gif ogi kad nuėjau į vizitą ir man nuėmė breketus  biggrin.gif  biggrin.gif ir taip paskaičiavo, atseit kiek už plokštelę susimokėt.. bet vat išeinu visa laiminga, ir staiga susimąstau, kad man dar centras neatstatytas, ir išvis kokia žiopla ta gydytoja, man dar nelaikas nuimt juos  biggrin.gif  biggrin.gif žodžiu... dar nė metų nėra mano breketams, o aš jau sapnuoju nuėmimą  blush2.gif

As dabar istisai tuos breketus sapnuoju, manau, kad cia daugumai taip lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bon_Bon.: 15 lapkričio 2010 - 20:43
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 15, 21:42)
merginos, kokie atsiliepimai apie sia gyd? bigsmile.gif

Man labai ji patinka. Turiu as ir su kuo lygint- pirmiausia ejau pas viena gydytoja, paskui perejau pas ja. Pirmoji tik sypsojosi ir kalbejo lyg sau, ne su manim. O va si pasake visa situacija, parode mano dantuku antspaudus visus pribraizytus (sako as savaite prie tavo dantu sedejau doh.gif ), na bet bent matosi, kad tikrai nuosirdziai dirba.
Iskart taip smuliai ji man apie gydymo eiga, islaidas papasakojo (ko pirmoji isvis nesake).
Nu zodziu, be visa to ir siltas toks zmogus.
Priliaupsinau as cia ja biggrin.gif
Atsakyti