QUOTE(natale @ 2010 11 17, 00:15)
nu cia as ta kuri nesioja ta herbsta
zodziu del dantu rovimo, Latkauskiene atmeta ta varianta nes praktikoje pasimoke, dantukai grizta i savo vietas i tavo sakandis su laiku vel pavaziuos i savo vieta. aisku, nesiosi vielutes ,kapas ar ploksteles ,bet juos palaiko dantukus kad jie neissikreivintu ,bet kad jie gales pavaziuot atgal cia faktas . ji sake man ,idealiausiai daryt operacija,tada nereikes nesiot ploksteles naktim visa gyvenima, as atsisakiau operacijos kategoriskai,tada ji pasake Herbstas tavo issigelbejimas, nes 3 variantas-dantu rovimas tai tik laikinas issigelbejimas.. as jo net nesiulau nes nepaseksiu norimo rezultato. aisku, tau padarys gera sakandi su elastikais ,bet ar ilgam? ir dar nefaktas kad pasieks norimo rezultato. kaip suprantu reikia pastumti visa apatini zandikauli i prieki,tai kaip tua ji sustims be aparato? padarys tik estetini vaizda isrovus dantukus ir sustumus likusus galinius dantukus i prieki. zodziu manau D.L. tau sita viska paaiskino. del kt gydytoju, nzn ka jie tau pasiulys, mazai kas siulo Herbsta nes, ne visi moka dirbti su jo. Kaip Grybauskas zandikauliu operaciju profas taip D.L. atidirbo sistema su HErbstu. nemanau kad gyd. imsis tau det arba siulyt herbsta jei jis to nedares,pasiulys paprastesani varinata- istraukti dantukus. o pas D.L. atvaziuoja gygytojai pasimokinti kaip deti Herbsta
tai kad cia tavo reikalas pasitiketi ja arba ne. Bet jei kt gyd patvirtins kad tavo sakandis blogas tai manau cia tau paciai reikes apsispresti kaip ji taisyti. bEt mano nuomone Herbstas tai daro geriau ,ne tik dantu istraukimas. ir nera tas Herbstas baisaus. sekmes apsisprendziant 
As jau beveik isitikinus, kad man jo reikes