Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 16, 19:15)
Idejau ir as savo foto. Ziurekit tik tos, kurios stipriu nervu, nes kitas naktim siaubekai kankins...

Nu nežinau, nemoku turbūt tuo albumu elgtis, bet taip ir neradau tavojo albumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 11 17, 15:09)
Nu nežinau, nemoku turbūt tuo albumu elgtis, bet taip ir neradau tavojo albumo g.gif

Jis prie public fotki kiek mačiau ne prie private 4u.gif
Atsakyti
Labas labas visiems!!! smile.gif

Tai vat, net nežinau nuo ko pradėti... 4u.gif Taip yra, kad ir man reikia breketų, ilgai dvejojau kol ryžaus, bet dabar esu tvirtai apsisprendus. smile.gif Ketinu dėtis breketus tik ant apatinių dantų, nes viršutiniais lyg daug maž ir patenkinta. Na o jūsų kaip forumo veteranių prašau man žaliai pagelbos... blush2.gif biggrin.gif Mastau, apie Kauno ortodontijos centrą, kaip pastebėjau parašyta, kad ten ne viena lankosi... smile.gif Kokie atsiliepimai? Ir įdomu kaip kaina svyruotų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 11 17, 15:09)

Idetas ne i musu albumas o i public lyg albuma, kaip ir bon bon buvo sumaisiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laimuškėlė @ 2010 11 17, 16:27)
Labas labas visiems!!!  smile.gif

Tai vat, net nežinau nuo ko pradėti...  4u.gif Taip yra, kad ir man reikia breketų, ilgai dvejojau kol ryžaus, bet dabar esu tvirtai apsisprendus. smile.gif Ketinu dėtis breketus tik ant apatinių dantų, nes viršutiniais lyg daug maž ir patenkinta. Na o jūsų kaip forumo veteranių prašau man žaliai pagelbos...  blush2.gif biggrin.gif Mastau, apie Kauno ortodontijos centrą, kaip pastebėjau parašyta, kad ten ne viena lankosi... smile.gif Kokie atsiliepimai? Ir įdomu kaip kaina svyruotų? smile.gif

Sveika 4u.gif as ten lankaus viskas puiku, man labai patinka 4u.gif bet zinok kad jei deseis tik ant apacios reikes ir virsuj, nes gausis atsikisimas ar pan, daktare pati siulys deti tiek virsuj tiek apacioje smile.gif o man kaina gausis apie 5000lt su viskuom, na bet gali ir svyruoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 11 17, 15:38)
Jis prie public fotki kiek mačiau ne prie private 4u.gif

Radau, kažkaip net nepagalvojau, kad ten gali būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 11 17, 18:10)
Radau, kažkaip net nepagalvojau, kad ten gali būt biggrin.gif

Nu plem! Tai as nenorejau ten idet! KAip man idet ta foto ten pat, kur jusu? Nemoku as elgtis su tuo fotki... doh.gif
Atsakyti
Laimuškėle, o tu tikra, kad pas tave su sąkandžiu viskas ok? Aš ir be veik įsitikinus, gad ortodonte sakys ir viršų dėtis.. smile.gif
Atsakyti
Ai, va, atrodo idejau jau ten, kur reikia biggrin.gif Siaubas kokia atsilikele esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 17, 17:42)
Ai, va, atrodo idejau jau ten, kur reikia biggrin.gif Siaubas kokia atsilikele esu biggrin.gif

Kokia savimeile lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas biggrin.gif

Prisiduodu, kad as gyva sveika biggrin.gif Mano pirmukas jau visai nulipo thumbup.gif tik tarpa dabar turiu tarp pirmuku doh.gif

Sakau labas naujai prisijungusioms, komentuoti nelabai turiu ka, nes jus viska jau pakomentavot mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
prabego dvi savaiteles kaip as su breketais, jau visiskai pripratau, jokio diskomforto nejauciu smile.gif Rytoj einu pas ortodonte keisti viela. Kazkaip idomiai man idejo pacia silpniausia tik dviem savaitem, rytoj pakeis i stipresne, po to 2 menesius sake nereiks eiti g.gif

Ar kam nors taip buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dauga: 17 lapkričio 2010 - 17:24
QUOTE(dauga @ 2010 11 17, 17:23)
Labas visoms 4u.gif
prabego dvi savaiteles kaip as su breketais, jau visiskai pripratau, jokio diskomforto nejauciu smile.gif  Rytoj einu pas ortodonte keisti viela. Kazkaip idomiai man idejo pacia silpniausia tik dviem savaitem, rytoj pakeis i stipresne, po to 2 menesius sake nereiks eiti g.gif

Ar kam nors taip buvo?

Man iskarto uzdejo storesne ta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildutė: 17 lapkričio 2010 - 17:45