Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

Pirmadienį jau būsiu su breketais. Šiandien įdėjo kažkokias gumeles į du tarpdančius, gale. Jaučiasi tempimas.
Atsakyti
QUOTE(Laimuškėlė @ 2010 11 17, 17:27)
Labas labas visiems!!!  smile.gif

Tai vat, net nežinau nuo ko pradėti...  4u.gif Taip yra, kad ir man reikia breketų, ilgai dvejojau kol ryžaus, bet dabar esu tvirtai apsisprendus. smile.gif Ketinu dėtis breketus tik ant apatinių dantų, nes viršutiniais lyg daug maž ir patenkinta. Na o jūsų kaip forumo veteranių prašau man žaliai pagelbos...  blush2.gif biggrin.gif Mastau, apie Kauno ortodontijos centrą, kaip pastebėjau parašyta, kad ten ne viena lankosi... smile.gif Kokie atsiliepimai? Ir įdomu kaip kaina svyruotų? smile.gif

Na as manau, kad gydytoja sakys det ir virsutinius breketus, nes po viena zandikauli retai delioja smile.gif Tu tiesiog uzsiregistruok koncultacijai i ortodontijos centra kaip minejai ir poto jau viskas bus aisku mirksiukas.gif O kaina paprastu metaliniu breketu vienam zandikauliui ten kainuoja 1400lt smile.gif

QUOTE(Mildutė @ 2010 11 17, 19:22)
Labas  biggrin.gif

Prisiduodu, kad as gyva sveika  biggrin.gif  Mano pirmukas jau visai nulipo  thumbup.gif  tik tarpa dabar turiu tarp pirmuku  doh.gif 

Tai duok ir mums vaizdines medziagos paziuret, kaip tavo dantukai laikosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 17, 19:41)
Pirmadienį jau būsiu su breketais. Šiandien įdėjo kažkokias gumeles į du tarpdančius, gale. Jaučiasi tempimas.

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
ne, sveikinti nereikia. Suprantu, kad tai pirmas žingsnis tiesios šypsenos link, bet kai pagalvoju, kad du metus būsiu baidyklė, apima neviltis.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 17, 17:46)
ne, sveikinti nereikia. Suprantu, kad tai pirmas žingsnis tiesios šypsenos link, bet kai pagalvoju, kad du metus būsiu baidyklė, apima neviltis.

kAs baidykle jauciasi,o kas grazuole jautesi su jais biggrin.gif Kslbu apie save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 17, 09:30)
Pas mane be kreivu dantu ir blogos sakandzio dar ir sanarys traska sarkiai issiziojus  doh.gif  Sake manes nepaleis kol visko visko nesutbarkys

man irgi sanarys traska ir stipriai, bet gydytojas nei puses zodzio apie ji neuzsimine unsure.gif jei nebuciau sitam forume, negalvociau, kad problema, o db galvoju, gal noreciau ateity susitvarkyti, tai kaip kazin tada, vel reiketu breketus nesioti?? g.gif g.gif

QUOTE(dauga @ 2010 11 17, 16:23)
...Kazkaip idomiai man idejo pacia silpniausia tik dviem savaitem, rytoj pakeis i stipresne, po to 2 menesius sake nereiks eiti g.gif

Ar kam nors taip buvo?

as su ta silpniausia 7 savaites vaiksciojau. manau normalu ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif na va sėdžiu su sutinusiu žandu po nedygusio protinuko šalinimo, kolkas dar pilnai nuskausminimas nepraėjo bet jaučiu kad kažkas burnoj buvo daroma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 17, 19:46)

Kodel baidykle? Primink, kokius breketus desies? smile.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 11 17, 19:57)
man irgi sanarys traska ir stipriai, bet gydytojas nei puses zodzio apie ji neuzsimine  unsure.gif jei nebuciau sitam forume, negalvociau, kad problema, o db galvoju, gal noreciau ateity susitvarkyti, tai kaip kazin tada, vel reiketu breketus nesioti??  g.gif  g.gif

Ir man traska, bet tikiuosi, kad sutvarkys viska, nes as gydytojai, kai pasakiau, kad traska, tai nieko nepasake, tik kazka uzsirase ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2010 11 17, 20:00)
sveikos merginos smile.gif na va sėdžiu su sutinusiu žandu po nedygusio protinuko šalinimo, kolkas dar pilnai  nuskausminimas nepraėjo bet jaučiu kad kažkas burnoj buvo daroma smile.gif

O, tai sveikinu su gera pradzia! 4u.gif na, ar baisu buvo? Juk tikrai nebaisu ax.gif
As po operacijos 3 dienas vaiksciojau kvadratiniu zandu, atrodziau tragiskai, bet 3-4 diena pradejo atsileisti po truputi. Svarbiausia skalauk daznai tuo dezinfekuojamu skysciu. Viskas bus OK wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 17, 18:46)

Jei galvosi, kad būsi baidyklė, tai nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 17, 19:05)
O, tai sveikinu su gera  pradzia!  4u.gif  na, ar baisu buvo? Juk tikrai nebaisu  ax.gif
As po operacijos 3 dienas vaiksciojau kvadratiniu zandu, atrodziau tragiskai, bet 3-4 diena pradejo atsileisti po truputi. Svarbiausia skalauk daznai tuo dezinfekuojamu skysciu. Viskas bus OK wink.gif

na malonumas menkas, bet viskas iškenčiama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2010 11 17, 18:16)
na malonumas menkas, bet viskas iškenčiama smile.gif

Ar labai skaudėjo, kai rovė? unsure.gif Manęs tas pats laukia, baisiausiai bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 17, 17:45)
Tai duok ir mums vaizdines medziagos paziuret, kaip tavo dantukai laikosi biggrin.gif
Papildyta:

Nu imeciau viena nuotrauka, bet tai ten dar iki galo nenulipes, esu darbe, tai negaliu pasifotkinti, gal pries tris dienas tik pamaciau, kad visai nulipo biggrin.gif

Gali eiti paziureti i ta vaizdine medziaga biggrin.gif
Atsakyti