QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 18, 11:59)
įdomiai jūs čia, tai jei patinka, galit tuos geležinkelius nešioti nuolat, tik be veržimo. Man atrodo guodžiat tik save, tiek to patikimo. Esu per gyvenimą tik vieną mergaitę mačiusi, kuriai breketai tiko. Bet ji pati buvo labai graži, tai jai nepagadino tie breketai grožio.
Labutis, busim drauges

As ju irgi nekenciu ir manau taip, kad jei kazkas buvo visa gyvenima nuo vaikystes negrazus, tai gal jiems tie breketai kaip isganymas, kai jie grazeja kas diena, bet man tai atvirksciai. Tarkim kiekvienas mes turime kazkokiu priesu ar pan. zmoniu, kurie musu nemegsta, mums pavydi ir tarkim tas zmogus visa gyvenima man pavydejo grozio ir pamato staiga su iskreiptu zandikauliu. Isivaizduoju kaip sirdyje dziaugtusi, o man kaip jaustis? Nes tarkim nemate manes tuos vienerius metus kai prasciau atrodziau, kai protiniai reikala pagadino sustume kitus dantis. Tai nesupranta net ko as subaisejau. Visokiu niuancu zodziu yra ir kazkam vis kartoti, kad ko jus cia ju nekanciat, tai irgi neprotinga. Norim ir nekenciam, kiekvienas turi savo priezastis