Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 18, 11:59)
įdomiai jūs čia, tai jei patinka, galit tuos geležinkelius nešioti nuolat, tik be veržimo. Man atrodo guodžiat tik save, tiek to patikimo. Esu per gyvenimą tik vieną mergaitę mačiusi, kuriai breketai tiko. Bet ji pati buvo labai graži, tai jai nepagadino tie breketai grožio.

Na nebuk ja tokia kategoriska smile.gif Juk skoniai skiriasi, tad nenostab, kad yra kam grazu, yra kam negrazu. Man paciai asmeniskai kiti labai graziai atrodo kad ir su gelezinem sypsenom, o pati sau nepatink. Ne tike kiek paciu breket, bet ir iki galo susiciaupt man nepatogu. Na tokios zioples veida turiu doh.gif biggrin.gif
Bet ir tai nepanikuoju, juk viskas del grazios sypsenos.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 18, 11:59)
įdomiai jūs čia, tai jei patinka, galit tuos geležinkelius nešioti nuolat, tik be veržimo. Man atrodo guodžiat tik save, tiek to patikimo. Esu per gyvenimą tik vieną mergaitę mačiusi, kuriai breketai tiko. Bet ji pati buvo labai graži, tai jai nepagadino tie breketai grožio.

Labutis, busim drauges drinks_cheers.gif As ju irgi nekenciu ir manau taip, kad jei kazkas buvo visa gyvenima nuo vaikystes negrazus, tai gal jiems tie breketai kaip isganymas, kai jie grazeja kas diena, bet man tai atvirksciai. Tarkim kiekvienas mes turime kazkokiu priesu ar pan. zmoniu, kurie musu nemegsta, mums pavydi ir tarkim tas zmogus visa gyvenima man pavydejo grozio ir pamato staiga su iskreiptu zandikauliu. Isivaizduoju kaip sirdyje dziaugtusi, o man kaip jaustis? Nes tarkim nemate manes tuos vienerius metus kai prasciau atrodziau, kai protiniai reikala pagadino sustume kitus dantis. Tai nesupranta net ko as subaisejau. Visokiu niuancu zodziu yra ir kazkam vis kartoti, kad ko jus cia ju nekanciat, tai irgi neprotinga. Norim ir nekenciam, kiekvienas turi savo priezastis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 11 18, 11:11)
Labutis, busim drauges drinks_cheers.gif As ju irgi nekenciu ir manau taip, kad jei kazkas buvo visa gyvenima nuo vaikystes negrazus, tai gal jiems tie breketai kaip isganymas, kai jie grazeja kas diena, bet man tai atvirksciai. Tarkim kiekvienas mes turime kazkokiu priesu ar pan. zmoniu, kurie musu nemegsta, mums pavydi ir tarkim tas zmogus visa gyvenima man pavydejo grozio ir pamato staiga su iskreiptu zandikauliu. Isivaizduoju kaip sirdyje dziaugtusi, o man kaip jaustis? Nes tarkim nemate manes tuos vienerius metus kai prasciau atrodziau, kai protiniai reikala pagadino sustume kitus dantis. Tai nesupranta net ko as subaisejau. Visokiu niuancu zodziu yra ir kazkam vis kartoti, kad ko jus cia ju nekanciat, tai irgi neprotinga. Norim ir nekenciam, kiekvienas turi savo priezastis drinks_cheers.gif

As manau,kad pas jus slypi kur kas gilesne beda,tarkim nepasitikejimas savimi?arba jus gal jauciates visa gyvenima sua negrazi,o breketai dar labiau jus subjaurojo?
Atsakyti
na nepatinka nepatinka, juk keliaujam graziu sypsenu link, praeis tas laikotarpis, o va paskui dziaugsimes!!! mirksiukas.gif mano burna vis dar jautri... na bet zinau kad tai laikina ir paskui jau bus viskas ciki piki... vo kokia as optimistiska... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 11 18, 12:29)
As manau,kad pas jus slypi kur kas gilesne beda,tarkim nepasitikejimas savimi?arba jus gal jauciates visa gyvenima sua negrazi,o breketai dar labiau jus subjaurojo?

tai, kad jus skaityti nemokate lotuliukas.gif as gi rasau, kad atvirksciai, mergos beveik visos pavydejo, nes pas mane ir figura liuks ir plaukai grazus ir veidas buvo labai grazus, o bernai sniurais begiojo, as atsiginti negaledavau smile.gif veliau vyrai net prie savo zmonu mane akivaizdziai kabindavo doh.gif biggrin.gif tik protiniai pagadino viso reikala, o dabar breketai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 11 18, 09:36)
tai, kad jus skaityti nemokate lotuliukas.gif as gi rasau, kad atvirksciai, mergos beveik visos pavydejo, nes pas mane ir figura liuks ir plaukai grazus ir veidas buvo labai grazus, o bernai sniurais begiojo, as atsiginti negaledavau smile.gif veliau vyrai net prie savo zmonu mane akivaizdziai kabindavo doh.gif biggrin.gif tik protiniai pagadino viso reikala, o dabar breketai ax.gif

nu tai davai, laukiam tavo foto
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 11 18, 11:36)

Tai parodykite savo sypsena,kas ten jau taip blogai
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 11 18, 13:43)
nu tai davai, laukiam tavo foto

drinks_cheers.gif
Atsakyti
doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2010 11 18, 13:46)
Tai parodykite savo sypsena,kas ten jau taip blogai

Aš tai nenoriu kad ji įdėtų savo foto.... nes prieš jos grožį mes visos nublanksim, ir liksim kaip vėdmos gyvent su savo tais breketais.... Ech... Bet kai ką, aš pirmą kart girdžiu, kad protinai dantys taip gyvenimą sugriauna, staiga bernai nebelaksto paskui, ir svetimi vyrai ima į savo žmonas žiūrėt, o ir priešės šaipytis ima... UŽJAUČIU Jus, Congeniality, šitoks grožis subjaurotas cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beprotiskai_fantastiska: 18 lapkričio 2010 - 13:42
biggrin.gif pakelet nuotaika. beprotiskai_fantastiska ir as taip galvoju...

Ryt varau su chirurgu konsultacijai del protini dantu, kad neguldytu. Ja geriau po viena as traukaliosiu, bet nesigulsiu
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 18, 14:44)
biggrin.gif pakelet nuotaika. beprotiskai_fantastiska ir as taip galvoju...

Ryt varau su chirurgu konsultacijai del protini dantu, kad neguldytu. Ja geriau po viena as traukaliosiu, bet nesigulsiu

na vieną pabandžius pašalinti kažin ar ryšies kitiems verysad.gif aš nebesiryžčiau nors šiandien jau visai neblogai jaučiuos...
o tavo visi dantukai neišgydę?
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2010 11 18, 14:49)
na vieną pabandžius pašalinti kažin ar ryšies kitiems  verysad.gif aš nebesiryžčiau nors šiandien jau visai neblogai jaučiuos...
o tavo visi dantukai neišgydę?

Sakai g.gif Na ziuresiu ka pats chirurgas pasakys. Siaip aisku geriau visus pasalinti, atkenti ir ramu, o ne ristis vis per nauja tam paciam reikalui su mintimi, kad dar nepabaiga.
Ne, pas mane tik 2 neisdyge, kiti isdyge pilnai.
Atsakyti