QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 17, 20:48)
Aš tau pasakysiu SAVO nuomonę, man šimtą kartų gražiau burna su breketais, nei kreivi dantys, ir šypsotis kompleksuojantis žmogus

pvz man kreivi dantys buvo mano bene vienintelis kompleksas, ir aš žiauriai savim nepasitikėjau, niekur nesišypsojau, jaučiausi baisi...

o dabar, nors vis dar su breketais, bet jau daugmaž išsitiesinę dantys, tai tikrai dingo visi kompleksai, jaučiuosi graži, PAGALIAU

ir patikėk manim, tie geležai visiškai netrukdo, aš jau net pamiršau kaip be jų galima gyvent

ir man visai nenuostabu, kad merginos kuriom jau nuėmė breketus sako jog jų ilgisi, nes aš manau jausiuos taip pat

tai tiesiog tampa tavo kūno dalimi
Pritariu. Pati dėl dviejų dalykų tik kompleksuoju, bet dėl šypsenos labiausiai, dabar kai su breketais, kad ir tokie pat kreivi, bet kažkaip mažiau matos:D nors manasis pasakė, kad tiesūs ar kreivi tie dantys aš vistiek jam labai graži, ne dantis gi myli, o žmogų
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 17, 22:12)
mano dantys visiskai lygus, bet net nemanyciau kompleksuoti del breketu, kaip tik ju noriu, bet kad man niekas ju nededa
Jei lygūs dantys tai kam tų breketų? Gyvenk ir džiaukis tiesiais dantukais
QUOTE(ajaja @ 2010 11 17, 22:15)
prisiruosiau apziureti naujas nuotraukeles albumely
Waddiwasi, pas tave tik iltukes nuleis zemyn ir vsio. ale kaip idomiai prikabino vielute uz papildomu visokiu kabliuku, aisku iskart negali bendros vielos per breketa verti, turi po truputi nuleisti
Tai būtų gerai, kad tik iltinukus nuleist reikėtų. Man vienus nuleist, kitus iškelt reikia, apačioj vieną dantį į lanką sutalpint ir šiaip visokių nesąmonių ten
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 18, 11:59)
įdomiai jūs čia, tai jei patinka, galit tuos geležinkelius nešioti nuolat, tik be veržimo. Man atrodo guodžiat tik save, tiek to patikimo. Esu per gyvenimą tik vieną mergaitę mačiusi, kuriai breketai tiko. Bet ji pati buvo labai graži, tai jai nepagadino tie breketai grožio.
Gaila, kad tau taip atrodo. Deja už mus geriau nežinai kaip MUMS atrodo. Aš pati sau ŽYMIAI gražesnė esu su breketais, nei be jų.. Su jais nesimato tas mano kreivumas taip baisiai, tai ir šypsaus gražiai, o vakar pati kai nuoširdžiai nusišypsojau tai šypsena tokio grožio atrodė, kad ir pilna metalo
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 18, 14:39)
Papildyta:
Aš tai nenoriu kad ji įdėtų savo foto.... nes prieš jos grožį mes visos nublanksim, ir liksim kaip vėdmos gyvent su savo tais breketais.... Ech... Bet kai ką, aš pirmą kart girdžiu, kad protinai dantys taip gyvenimą sugriauna, staiga bernai nebelaksto paskui, ir svetimi vyrai ima į savo žmonas žiūrėt, o ir priešės šaipytis ima... UŽJAUČIU Jus, Congeniality, šitoks grožis subjaurotas
Nu duodat, merginos

Gi jei pas žmogų gražiausias dalykas dantys buvo, tai turbūt ir ją pačią jie puošė ir vaikinai dėl šypsenos paskui ją lakstė..
QUOTE(Congeniality @ 2010 11 18, 15:15)
visa laika rasiau kas blogai, reikejo skaityti ir isivaizduoti jei domina
Skaičiau ir gan įdėmiai kiek ten pasakojai.. Bet įsivaizduot tai jau niekaip kai vargu ar tokią situaciją esu mačius;/