Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

QUOTE(Congeniality @ 2010 11 18, 15:26)
taip buvo, galiu prisiekti. as gi nekalta, kad taip buvo biggrin.gif gal as dar geriau bendrauti su vyrais moku, nei su merginom. su vyrais paprasta ir lengva thumbup.gif

kažkam matomai reikia truputį galvą pasigydyti.... doh.gif gi visoms su kažkuo lengviau sekas bendrauti, su kažkuo sunkiau... ne apie bendravimą ir pavydą neaišku ko gi ši tema o apie šypsenos korekciją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 11 18, 15:26)
taip buvo, galiu prisiekti. as gi nekalta, kad taip buvo biggrin.gif gal as dar geriau bendrauti su vyrais moku, nei su merginom. su vyrais paprasta ir lengva thumbup.gif

Jo, nes vyram dažniausiai intelektualumas paskutinėj vietoj. Pirmoj ten protiniai dantys, grožis ir t.t. biggrin.gif O aš tai jum žiauriai grožio pavydžiu. Kur jau ten.... Vien iš jūsų pasisakymų man jūs tokia "graži" atrodote, kad manau aš niekada tokia nebūsiu. Jau čia nei breketai nepadės, nei smegenų operacija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sorry už poster_offtopic.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2010 11 18, 15:42)
Gaila,kad pas jus tik taip buvo unsure.gif Nes pas mane dar yra taip biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beprotiskai_fantastiska: 18 lapkričio 2010 - 14:46
QUOTE(dauga @ 2010 11 18, 16:18)
Ikeliau  i albuma ir savo gelezine sypsena 4u.gif

Dar tik savaite, o pokyciai jau matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 11 18, 12:15)
visa laika rasiau kas blogai, reikejo skaityti ir isivaizduoti jei domina smile.gif

reikia but lakios vaizduotes tada biggrin.gif

beje, cia "bobu" nera. nebent save tokia laikai... antravertus, butum grazi pasirodytum... dantu gali nerodyt, jei kompleksuoji smile.gif bus gerai ir tik veidas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dauga @ 2010 11 18, 12:18)
Ikeliau  i albuma ir savo gelezine sypsena 4u.gif

nemenkai pasistumejai i prieky thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TacTic: 18 lapkričio 2010 - 14:56
thumbup.gif ėėė man šita diskusija patinka lotuliukas.gif o šiaip žodis gražus, negražus yra labai slidus dalykas, juk kas vienam gražu, nereiškia kad ir kitam gražu bus, o šiaip esmė bendravimas, senatvėj jau vyrai turbūt nebematys to "nuostabaus grožio" moterų, tada kas liks, ogi tik pokalbiai, vidumi žmogus gražiausias yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blaze: 18 lapkričio 2010 - 15:00
QUOTE(blaze @ 2010 11 18, 12:59)
thumbup.gif ėėė man šita diskusija patinka lotuliukas.gif o šiaip žodis gražus, negražus yra labai slidus dalykas, juk kas vienam gražu, nereiškia kad ir kitam gražu bus, o šiaip esmė bendravimas, senatvėj jau vyrai turbūt nebematys to "nuostabaus grožio" moterų, tada kas liks, ogi tik pokalbiai, vidumi žmogus gražiausias yra bigsmile.gif

pritariu thumbup.gif
o girtis, kad apsizenije vyrai kabino, tai net geda butu...
Draugių turbut mazai turejai, turi..? g.gif
Atsakyti
Ale, geros diskusijos lotuliukas.gif
Atsakyti
tai kad neįmanoma kitaip, erzina tokios savimylos,kurios bijo pasirodyti, nes mes pavydim jai kosminio grožio ir vedusių vyrų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 17, 23:52)
As pora kartu ten buvau, lankiausi pas Kubiliute. Paskui nuejau pas Zasciurinskiene ir skirtumas akivaizdus Zasciurinskienes naudai.

Tai jeigu ką reiks atsimint , kad gal geriau pas Kubiliūtę ne. Kaip tik dar klausiau kiek ten kainuoja tai tipo žandikauliui vienam apie 2000lt. O čia minėjo, kad ten 1200lt uždėjimas tai gal 2000lt su viskuo.... unsure.gif g.gif
O pati tenais breketus dėjais ar kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 17, 20:48)
Aš tau pasakysiu SAVO nuomonę, man šimtą kartų gražiau burna su breketais, nei kreivi dantys, ir šypsotis kompleksuojantis žmogus smile.gif pvz man kreivi dantys buvo mano bene vienintelis kompleksas, ir aš žiauriai savim nepasitikėjau, niekur nesišypsojau, jaučiausi baisi...  blush2.gif o dabar, nors vis dar su breketais, bet jau daugmaž išsitiesinę dantys, tai tikrai dingo visi kompleksai, jaučiuosi graži, PAGALIAU  biggrin.gif ir patikėk manim, tie geležai visiškai netrukdo, aš jau net pamiršau kaip be jų galima gyvent  biggrin.gif ir man visai nenuostabu, kad merginos kuriom jau nuėmė breketus sako jog jų ilgisi, nes aš manau jausiuos taip pat  biggrin.gif tai tiesiog tampa tavo kūno dalimi  biggrin.gif

Pritariu. Pati dėl dviejų dalykų tik kompleksuoju, bet dėl šypsenos labiausiai, dabar kai su breketais, kad ir tokie pat kreivi, bet kažkaip mažiau matos:D nors manasis pasakė, kad tiesūs ar kreivi tie dantys aš vistiek jam labai graži, ne dantis gi myli, o žmogųsmile.gif

QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 17, 22:12)
mano dantys visiskai lygus, bet net nemanyciau kompleksuoti del breketu, kaip tik ju noriu, bet kad man niekas ju nededa doh.gif  biggrin.gif

Jei lygūs dantys tai kam tų breketų? Gyvenk ir džiaukis tiesiais dantukais thumbup.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 11 17, 22:15)
prisiruosiau apziureti naujas nuotraukeles albumely smile.gif

Waddiwasi, pas tave tik iltukes nuleis zemyn ir vsio. ale kaip idomiai prikabino vielute uz papildomu visokiu kabliuku, aisku iskart negali bendros vielos per breketa verti, turi po truputi nuleisti

Tai būtų gerai, kad tik iltinukus nuleist reikėtų. Man vienus nuleist, kitus iškelt reikia, apačioj vieną dantį į lanką sutalpint ir šiaip visokių nesąmonių ten schmoll.gif

QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 18, 11:59)
įdomiai jūs čia, tai jei patinka, galit tuos geležinkelius nešioti nuolat, tik be veržimo. Man atrodo guodžiat tik save, tiek to patikimo. Esu per gyvenimą tik vieną mergaitę mačiusi, kuriai breketai tiko. Bet ji pati buvo labai graži, tai jai nepagadino tie breketai grožio.

Gaila, kad tau taip atrodo. Deja už mus geriau nežinai kaip MUMS atrodo. Aš pati sau ŽYMIAI gražesnė esu su breketais, nei be jų.. Su jais nesimato tas mano kreivumas taip baisiai, tai ir šypsaus gražiai, o vakar pati kai nuoširdžiai nusišypsojau tai šypsena tokio grožio atrodė, kad ir pilna metalo lotuliukas.gif

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 18, 14:39)
doh.gif
Papildyta:

Aš tai nenoriu kad ji įdėtų savo foto.... nes prieš jos grožį mes visos nublanksim, ir liksim kaip vėdmos gyvent su savo tais breketais.... Ech... Bet kai ką, aš pirmą kart girdžiu, kad protinai dantys taip gyvenimą sugriauna, staiga bernai nebelaksto paskui, ir svetimi vyrai ima į savo žmonas žiūrėt, o ir priešės šaipytis ima... UŽJAUČIU Jus, Congeniality, šitoks grožis subjaurotas  cry.gif

Nu duodat, merginos lotuliukas.gif Gi jei pas žmogų gražiausias dalykas dantys buvo, tai turbūt ir ją pačią jie puošė ir vaikinai dėl šypsenos paskui ją lakstė.. smile.gif

QUOTE(Congeniality @ 2010 11 18, 15:15)
visa laika rasiau kas blogai, reikejo skaityti ir isivaizduoti jei domina smile.gif

Skaičiau ir gan įdėmiai kiek ten pasakojai.. Bet įsivaizduot tai jau niekaip kai vargu ar tokią situaciją esu mačius;/
Atsakyti
QUOTE(Laimuškėlė @ 2010 11 18, 16:17)
Tai jeigu ką reiks atsimint , kad gal geriau pas Kubiliūtę ne. Kaip tik dar klausiau kiek ten kainuoja tai tipo žandikauliui vienam apie 2000lt. O čia minėjo, kad ten 1200lt uždėjimas tai gal 2000lt su viskuo.... unsure.gif  g.gif
O pati tenais breketus dėjais ar kaip? smile.gif

2000 kainuoja beligaturiniai breketai mirksiukas.gif O paprasti metaliniai- 1500 lt. (Sita tikrai zinau, kalbejau apie kainas) Kiek ima uz uzdejima nepkalausiau, nes as ne ten dejausi. Dejausi ja lazerines odontologijos centre
Atsakyti
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 11 18, 16:17)
Pritariu. Pati dėl dviejų dalykų tik kompleksuoju, bet dėl šypsenos labiausiai, dabar kai su breketais, kad ir tokie pat kreivi, bet kažkaip mažiau matos:D nors manasis pasakė, kad tiesūs ar kreivi tie dantys aš vistiek jam labai graži, ne dantis gi myli, o žmogųsmile.gif

Mano vyras tos pačios nuomonės thumbup.gif nors mėgsta per dantį patraukt, kai mato kad verkšlenu pastoviai kaip man tie metalai nepatinka biggrin.gif
Atsakyti