Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

QUOTE(Esha @ 2010 11 18, 14:44)
biggrin.gif pakelet nuotaika. beprotiskai_fantastiska ir as taip galvoju...

Ryt varau su chirurgu konsultacijai del protini dantu, kad neguldytu. Ja geriau po viena as traukaliosiu, bet nesigulsiu

as irgi taip dariau drinks_cheers.gif ir visai nebaisu man buvo ateiti sekanti karta ax.gif ir nuo skausmo as vaistu negeriau, na gal viena nimesil pakeli. nebijok,nera ten taip baisu ir skausmas pakenciamas. man labiau skaudejo kai separacines gumytes nesiojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 11 18, 15:06)
as irgi taip dariau  drinks_cheers.gif  ir visai nebaisu man buvo ateiti sekanti karta  ax.gif ir nuo skausmo as vaistu negeriau, na gal viena nimesil pakeli. nebijok,nera ten taip baisu ir skausmas pakenciamas. man labiau skaudejo kai separacines gumytes nesiojau  doh.gif

Ir manes tas laukia..
Atsakyti
Na žinoma viską geriausiai paaiškins pats chirurgas, o pas kurį užsirašius?
o Natale tau tie dantukai išdygę buvo ar nea? labai ištinus vaikščiojai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintuska: 18 lapkričio 2010 - 14:18
QUOTE(Svajaaa @ 2010 11 18, 13:46)
Tai parodykite savo sypsena,kas ten jau taip blogai

visa laika rasiau kas blogai, reikejo skaityti ir isivaizduoti jei domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2010 11 18, 15:14)
Na žinoma viską geriausiai paaiškins pats chirurgas, o pas kurį užsirašius?

Pas Kubiliu klinikose. Viena mergina rekomendavo kaip gera (nepamenu kuri blush2.gif ), tai pas ji ir eisiu
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 18, 14:39)
doh.gif
Papildyta:

Aš tai nenoriu kad ji įdėtų savo foto.... nes prieš jos grožį mes visos nublanksim, ir liksim kaip vėdmos gyvent su savo tais breketais.... Ech... Bet kai ką, aš pirmą kart girdžiu, kad protinai dantys taip gyvenimą sugriauna, staiga bernai nebelaksto paskui, ir svetimi vyrai ima į savo žmonas žiūrėt, o ir priešės šaipytis ima... UŽJAUČIU Jus, Congeniality, šitoks grožis subjaurotas  cry.gif

tik vel patvirtinot taisykle, kad bobos pavydus padarai ir kad viska daro netgi viena pries kitas, o ne pries vyrus biggrin.gif bet as jus suprantu, pati grozio labai pavydeciau smile.gif nieko, kaip nors pralauksiu tuos metus ir vel bus super cool.gif
Atsakyti
Ikeliau i albuma ir savo gelezine sypsena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 18, 15:16)
Pas Kubiliu klinikose. Viena mergina rekomendavo kaip gera (nepamenu kuri  blush2.gif ), tai pas ji ir eisiu

na tai laukiam ryt komentarų šio gydytojo smile.gif
Atsakyti
beje cia toks klausimas? kam dejotes breketus, jei jautetes tokios grazios? biggrin.gif as tai dejausi, nes grozis buvo sugadintas protiniu, o jus idomu del kokiu neatrastu priezasciu? turbut irgi panasiai, ne? kai kurios gal nuo vaikystes kompleksavote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 11 18, 15:17)
tik vel patvirtinot taisykle, kad bobos pavydus padarai ir kad viska daro netgi viena pries kitas, o ne pries vyrus biggrin.gif bet as jus suprantu, pati grozio labai pavydeciau smile.gif nieko, kaip nors pralauksiu tuos metus ir vel bus super cool.gif

Nu negaliu patylet blush2.gif Prie ko cia pavydas, kai net nezino kaip atrodai? smile.gif Ir kaip galima pavydeti zmogui, kuris garsiai sneka "as tokia ir tokia", "visi vyrai mano", "man visos pavydi". Svelniausiai tariant- jokinga. O realiai tariant... patylesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 18, 15:21)
Nu negaliu patylet  blush2.gif  Prie ko cia pavydas, kai net nezino kaip atrodai? smile.gif Ir kaip galima pavydeti zmogui, kuris garsiai sneka "as tokia ir tokia", "visi vyrai mano", "man visos pavydi". Svelniausiai tariant- jokinga. O realiai tariant... patylesiu biggrin.gif

taip buvo, galiu prisiekti. as gi nekalta, kad taip buvo biggrin.gif gal as dar geriau bendrauti su vyrais moku, nei su merginom. su vyrais paprasta ir lengva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 11 18, 14:26)
taip buvo, galiu prisiekti. as gi nekalta, kad taip buvo biggrin.gif gal as dar geriau bendrauti su vyrais moku, nei su merginom. su vyrais paprasta ir lengva thumbup.gif

Gaila,kad pas jus tik taip buvo unsure.gif Nes pas mane dar yra taip biggrin.gif
Atsakyti