Nebepamenu, kas cia nesiojo ta lanka per gomuri - tai jinai turi buti tokia nuo gomurio atsikisusi, ar buvo prigludus? Nes man dabar per ta viela liezuvis pilnai prie gomurio nepriglunda! Toks jausmas, kad dar biski ir issilupsiu as ja savom rankom is burnos. Kalbet trukdo, valgyt neimanoma, nesamone kazkokia!
Oho kokios cia pas mus diskusijos, kiek nuomoniu nesutapimu.
Mergaites, o kada jum mazdaug buvo pirmas apsilankymas po breketu sudejimo?
Zinau,kad cia labai individualiai, priklauso nuo atvejo, bet visivien kazkaip idomu...
Man des damon breketus ant abieju zandikauliu is karto.
QUOTE(ramintuska @ 2010 11 18, 15:14)
Na žinoma viską geriausiai paaiškins pats chirurgas, o pas kurį užsirašius?
o Natale tau tie dantukai išdygę buvo ar nea? labai ištinus vaikščiojai?
o Natale tau tie dantukai išdygę buvo ar nea? labai ištinus vaikščiojai?
vienas buvo siek tiek islindes, o kito dantuko tik vienas galiukas vos vos matesi. pjove dantenas ir iskrapste ,nors vienas labai sunkiai norejo islisti
viena danti trauke apie valanda kita 1.5 h. po savaites reikejo ateiti paziuret kaip atrodo zaizda. tarpas tarp 2 traukimu buvo 2 sav.
nu panos jus pavarot,apie nieka prifantazavot net 5 puslapius per 2 val.
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 18, 18:02)
Nebepamenu, kas cia nesiojo ta lanka per gomuri - tai jinai turi buti tokia nuo gomurio atsikisusi, ar buvo prigludus? Nes man dabar per ta viela liezuvis pilnai prie gomurio nepriglunda! Toks jausmas, kad dar biski ir issilupsiu as ja savom rankom is burnos. Kalbet trukdo, valgyt neimanoma, nesamone kazkokia!
As nesiojau,buvo prigludusi ,bet ne pilnai,mano liezuvis i sgyveno 1.5 metu,tavo irgi isgyvens
QUOTE(gabiux25 @ 2010 11 18, 19:03)
Zinau,kad cia labai individualiai, priklauso nuo atvejo, bet visivien kazkaip idomu...
As laukiau kazkur apie 1men su puse gal biski maciau
QUOTE(gabiux25 @ 2010 11 18, 18:03)
Labas, as irgi nesioju Damon breketus. Man pirmas apsilankymas buvo mazdaug po menesio. Gal del to, kad apacioj is pradziu tik ant 8 priekiniu dantu uzdejo, nes nebuvau 2 dantu issitraukusi. Per antra apsilankyma uzdejo lanka jau ant visu
QUOTE(Svajaaa @ 2010 11 18, 20:05)
As nesiojau,buvo prigludusi ,bet ne pilnai,mano liezuvis i sgyveno 1.5 metu,tavo irgi isgyvens 
O tau liezuvio jinai nenutryne? Nes man jau siandien po puses dienos jauciasi, kad liezuvi nuo jos skauda
Na man po dantu rovimo neistino ir neskaudejo, nor chirurgas sake, kad gali taip buti
gal todel, kad labai jau kruopsciai skalavau - nezinau
mano kitas apsilankymas gruodzio 16, tai bus 53 dienos nuo uzdejimo...
gal todel, kad labai jau kruopsciai skalavau - nezinau
mano kitas apsilankymas gruodzio 16, tai bus 53 dienos nuo uzdejimo...
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 18, 18:17)
nu psiooo, pasiskambinau, atšaukiau savo breketų dėjimą. Eisiu pas damušienę, ir dėsiuos keramikinius. *** kiek man streso tie breketai varo. aš jau senai apie tą baltą vielą gavojau, kodėl deda tą sidabrinę. Fantastika, dabar kaip laukiu.
gruodžio 6 užsiregistravau.
man des gruodzio 8, ir labai dziaugiuosi del tos baltos vielos, man cia diiidelis pliusas, nors taip ir taip buciau dejusis breketus, bet su balta iela, tai isvis
del is pradziu virsu, o po 2-3 men. sudes ir apacia
o kiek praėjo laiko nuo dantų rovimo ir breketu uždėjimo? ar savaitė ne per mažas laiko tarpas sugyti žaisdoms?
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 18, 18:10)
O tau liezuvio jinai nenutryne? Nes man jau siandien po puses dienos jauciasi, kad liezuvi nuo jos skauda
Galvoju, gal man per trumpa ta viela paliko, gal prie gomurio turejo normliai priglust ir nebutu tryne, nes dabar liezuvio sonai prie dantu sonu per ta viela nepriglunda. *****, kaip nervina, negaliu!!!!!!
Man buvo viskas jautru,nes breketai uzdeti,lankas uzdetas,lupos labai reagavo,liezuvis skaudejo,bet cia gal savaite,ypac nervojo ,kad maistas lindo,bet paskusi viskas ok,nebejauciau nieko.