Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 18, 18:44)
Pagal mane irgi ne verysad.gif  lotuliukas.gif  o jus klauset ar yra balta viela?

taip, aš esu kažkada čia klaususi, ar įmanoma baltą vielą dėti.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 18, 19:14)
man des gruodzio 8, ir labai dziaugiuosi del tos baltos vielos, man cia diiidelis pliusas, nors taip ir taip buciau dejusis breketus, bet su balta iela, tai isvis thumbup.gif
del is pradziu virsu, o po 2-3 men. sudes ir apacia bigsmile.gif

sveikinu su tuo, kad spejai su balta viela, jei anksciau butum susidejusi, butum turbut tokios negavusi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2010 11 18, 19:15)
Ar jus zinote kas i klausima atsako klausimu? Na tai pati ir atsakykite..
Ok, baigiu ta tema, nes mes cia ne apie tai smile.gif
O visgi gerai, kad yra  paiku moteru. Ir kai kuriems vyrams gerai ir pasaulis ivairesnis biggrin.gif

visgi gerai, kad yra tokiu klounu internete, prajuokina biggrin.gif jinai manes nepazinodama ir is keliu zinuciu jau paika mane padare lotuliukas.gif ka dar cia kas sugalvos? tuoj sitas skyrelis anekdotiniu pataps smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 18, 19:14)
man des gruodzio 8, ir labai dziaugiuosi del tos baltos vielos, man cia diiidelis pliusas, nors taip ir taip buciau dejusis breketus, bet su balta iela, tai isvis thumbup.gif
del is pradziu virsu, o po 2-3 men. sudes ir apacia bigsmile.gif

labai ačiū, kad parašei savo daktarės nuomonę, padėjo man nepadaryti kvailystės. smile.gif Man taip pat žadėjo pradžioje dėti viršų, o po kelių mėnesių apačią. smile.gif Reikės dar važiuoti pasiimti savo dantų antspaudų pas tą daktarą, ir neštis pas naująją, manau nereikės per naujo daryti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 11 18, 18:26)
sveikinu su tuo, kad spejai su balta viela, jei anksciau butum susidejusi, butum turbut tokios negavusi smile.gif
Papildyta:

visgi gerai, kad yra tokiu klounu internete, prajuokina biggrin.gif jinai manes nepazinodama ir is keliu zinuciu jau paika mane padare lotuliukas.gif ka dar cia kas sugalvos? tuoj sitas skyrelis anekdotiniu pataps smile.gif

Gal baigiam, ka?nes tema ,tai baigsis,o kur niekas nenores.
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 11 18, 19:27)
Gal baigiam, ka?nes tema ,tai baigsis,o kur niekas nenores.

Sukursiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo, tikrai baigiam jau situs kivircus, nes is ju nieko gero nebus, tik tema uzsibaigs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 18, 18:29)
Sukursiu  lotuliukas.gif

Aistuliaaa,nauja tema kuria EMUKAS.SIUSKITE VISI JAI DUOMENIS,JEI NORITE PATEKTI I SARASA smile.gif
P.S Tema turi buti su musu duomenimsi ir gydytoju kontaktais. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 18 lapkričio 2010 - 18:34
QUOTE(Svajaaa @ 2010 11 18, 19:32)
Aistuliaaa,nauja tema kuria EMUKAS.SIUSKITE VISI JAI DUOMENIS,JEI NORITE PATEKTI I SARASA smile.gif
P.S  Tema turi buti su musu duomenimsi ir gydytoju kontaktais. smile.gif

Okas smile.gif pradesiu ruostis jau clap.gif huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 11 18, 20:32)
P.S  Tema turi buti su musu duomenimsi ir gydytoju kontaktais. smile.gif

Emukai, prisidirbai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 18, 19:37)
Emukai, prisidirbai  lotuliukas.gif

Nieko nieko ateis ir tau laikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 18, 18:37)
Emukai, prisidirbai  lotuliukas.gif

prisidirbo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2010 11 18, 19:19)
o kiek praėjo laiko nuo dantų rovimo ir breketu uždėjimo? ar savaitė ne per mažas laiko tarpas sugyti žaisdoms?

2 sav praejo iki breketu uzdejimo. smile.gif
Atsakyti