Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

QUOTE(Congeniality @ 2010 11 18, 17:31)
vyram intelektualmas paskutineje vietoje? tu gal feministe ar lesbiete, kad taip apie vyrus manai, ka? biggrin.gif pati vyro neturi? o jei turi, tai jis toks durnas? wink.gif kam tau durnas daiktas? wink.gif

Kiek jums metu?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 18, 18:09)
Kiek jums metu?

15 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 18, 17:27)
tiesa, del keramikiniu, kurie neva labiau kenkia emaliui, negu metaliniai. budriene pasake, kad tai pasenusi info, tokie keramikiniai buvo dedami pries 2-3 metus, kurie isties sunkiau buvo nuimami ir atsirasdavo mikroplysiu, dabar jau "naujos kartos" ir technologijos keramika, tad jokios itakos emaliui nera.
ir dar: atsirado balta viela, tai pasakziau, kad noriu butent su ja detis, ne metalo spalvos.

nu psiooo, pasiskambinau, atšaukiau savo breketų dėjimą. Eisiu pas damušienę, ir dėsiuos keramikinius. *** kiek man streso tie breketai varo. aš jau senai apie tą baltą vielą gavojau, kodėl deda tą sidabrinę. Fantastika, dabar kaip laukiu. smile.gif gruodžio 6 užsiregistravau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 18 lapkričio 2010 - 17:19
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 18, 18:17)
nu psiooo, pasiskambinau, atšaukiau savo breketų dėjimą. Eisiu pas damušienę, ir dėsiuos keramikinius. *** kiek man streso tie breketai varo.

O tai kokius tau siule pries tai? smile.gif
Atsakyti
Tik geležinius, dėl emalio. Pats daktaras paminėjo, kad jis labai konservatyvus, ir teigiamai vertina tik geležinius breketus. Bet man jie būtų akmuo po kaklu. Gerai, kad dar spėjau apsigalvoti, nes jau ryt būtų dantis išrovę du viršutinius, ir pirmadienį breketus.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 18, 18:21)
Tik geležinius, dėl emalio. Pats daktaras paminėjo, kad jis labai konservatyvus, ir teigiamai vertina tik geležinius breketus. Bet man jie būtų akmuo po kaklu. Gerai, kad dar spėjau apsigalvoti, nes jau ryt būtų dantis išrovę du viršutinius, ir pirmadienį breketus.

Na nuesi pas Damusiene, gal kitoki gydimo plana pasiulys gal nereiks nei dantu raut smile.gif
Atsakyti
na dėl rovimo, tai manau kad nelabai išvengiama, nes jau buvau kažkada konsultacijoje pas vieną iš jų, tiksliai nepamenu pas kurią, tai sakė taip pat, kad be rovimo nepavyks. Dabar labai laukiu. Aišku, gaila, kad vėl viskas atsidėjo vėlesniam laikui, bet vis tik du metai prieš akis nešiojimo, nesinori paskui keikti save ir visus aplinkinius kodėl nusprendžiau taip o ne kitaip.
Atsakyti
Buvo tikrai juokinga skaityti kaip Congeniality lieja savo pykti ant musu visu lotuliukas.gif Is sono pasiziurejus tikrai neatrodo protinga taip rasyti ir pulti visus, jaigu jau taip mes jum nepatinkam tada geriau isvis patylekit, o ne nesamones rasinekit smile.gif Bent jau protingesne pasirodysit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 18, 18:28)
na dėl rovimo, tai manau kad nelabai išvengiama, nes jau buvau kažkada konsultacijoje pas vieną iš jų, tiksliai nepamenu pas kurią, tai sakė taip pat, kad be rovimo nepavyks. Dabar labai laukiu. Aišku, gaila, kad vėl viskas atsidėjo vėlesniam laikui, bet vis tik du metai prieš akis nešiojimo, nesinori paskui keikti save ir visus aplinkinius kodėl nusprendžiau taip o ne kitaip.

Na taip svarbiausia kad jum patiktu ir jaustumetes gerai smile.gif
Atsakyti
bet ale kaip jum čia kai kuriom gerai, vyrai virtinėm paskui jus vaikšto. Kodėl paskui mane nei vienas nevaikšto? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 18, 18:09)
Kiek jums metu?

o jums?
Papildyta:
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 18, 18:31)
Buvo tikrai juokinga skaityti kaip Congeniality lieja savo pykti ant musu visu lotuliukas.gif Is sono pasiziurejus tikrai neatrodo protinga taip rasyti ir pulti visus, jaigu jau taip mes jum nepatinkam tada geriau isvis patylekit, o ne nesamones rasinekit smile.gif Bent jau protingesne pasirodysit  mirksiukas.gif

o kodel cia tik man pati sliukote neatrasineti? o kitos tai labai protingai pasirode man rasinedamos nesamones? biggrin.gif ziuriu kiek cie saves nematanciu gudruciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 18, 18:36)
bet ale kaip jum čia kai kuriom gerai, vyrai virtinėm paskui jus vaikšto. Kodėl paskui mane nei vienas nevaikšto? lotuliukas.gif

Pagal mane irgi ne verysad.gif lotuliukas.gif o jus klauset ar yra balta viela?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 18 lapkričio 2010 - 17:45