Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 18, 22:21)
Nežinau  biggrin.gif bijau nulaužt ir kažkaip atpratau jau  ax.gif

as irgi smile.gif ir dar apelsinus mazai valgau,nes lb prilenda tie apelsinu siuliukai blush2.gif ilgai krapstyt paskui riekia smile.gif
Atsakyti
Vajee... tai kokios Kaledos be mandarinu? verysad.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 18, 23:18)
Vajee... tai kokios Kaledos be mandarinu?  verysad.gif
biggrin.gif

Na mandarinai netaip kaip apelsinai, o nuo ju kaip minejo tikrai labai prilenda ax.gif
Atsakyti
labiausiai prilenda jei nori gražiai suvalgyti mangą aplink kaulą. biggrin.gif Tada dantys būna lyg su plaukais. lotuliukas.gif apelsinas palyginus- niekutis.
Atsakyti
kaip tik suvalgiau apelsina, pasiskaiciau, kad su juo tokios bedos ir galvoju, kad laisvai galiu jo nevalgyti dar metus, kitus irnesakyk.gif nera jis man labai ispudingo skonio, sunkiau butu atsisakyti sokolado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 18, 23:30)
kaip tik suvalgiau apelsina, pasiskaiciau, kad su juo tokios bedos ir galvoju, kad laisvai galiu jo nevalgyti dar metus, kitus irnesakyk.gif nera jis man labai ispudingo skonio, sunkiau butu atsisakyti sokolado biggrin.gif

Man kaip tik apelsina labiau nei sokoladas, retai kada uzsinoriu saldumynu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 18, 23:31)
Man kaip tik apelsina labiau nei sokoladas, retai kada uzsinoriu saldumynu  smile.gif

man jeigu dar pieniskas su neskaldytais riesutais, tai plytele sukapoju net nemirksedama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 18, 23:39)
man jeigu dar pieniskas su neskaldytais riesutais, tai plytele sukapoju net nemirksedama biggrin.gif

O pamegink uzsimerkus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrastėja @ 2010 11 18, 18:06)
O jums visoms tuos dantų antsapudus darė?Nes man D.L. apie tai neužsiminė.

man nedare ax.gif

QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 18, 19:55)
As tai kandu ir su tais priekiniais dantim, nu isskyrus obuoli. O tu nekandi, nes bijai nusilauzt ar nepatogu? biggrin.gif

as ir obuoli kandu, nors nepatogu, bet vistiek kandu blush2.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 18, 21:21)
Na mandarinai netaip kaip apelsinai, o nuo ju kaip minejo tikrai labai prilenda  ax.gif

aha, apelsinai ir dar ananasai labai apsivynioja aplink breketus
Atsakyti
QUOTE(louis @ 2010 11 18, 22:32)
Pas manes yra neiskrites iltinis dantis ir jau auga tas tikrasis, bet jis auga ne toi vietoi kur turetu kadangi jo vieta uzema pieninis.  g.gif
Ir dar yra dideli tarpai tarp dantu  ax.gif
Kiek zinau man des beligaturinius breketukus  tongue.gif  4u.gif
Klaipedoi pas Liautukiene  tongue.gif

O, as irgi pas ta pacia gydytoja desiuosi breketus, tik viena diena veliau,lapkricio 23 d. biggrin.gif
Atsakyti
man irgi niekas nedare jokiu antspaudu netgi jokiu rentgeniniu soniniu ar kokiu nors kitokiu fotografiju
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 18, 23:30)

drinks_cheers.gif Be saldumynu nei dienos doh.gif

Na ruosiuosi ir vaziuoju pas chirurga. Nebijau nei laselio biggrin.gif
Atsakyti