QUOTE(Džinga @ 2010 11 18, 22:39)
nu va, aš po vizito pas Damušienę, tai priveržė man tą lanką, nes visai atsilaisvino, sunku šnekėt buvo ir paleido, nieko nereikėjo mokėt, dabar kaip ir buvo tartasi - gruodžio 2d. tai jėjė, klausiau, tai nieko nepasakė ką darys čia ir panašiai man kitą kartą, o taip jau knieti, kad dėtų normaliai priekį ir pamparam.
Idek i fotki savo foto kaip dabar dantukai atrodo, kokie pokyciai
QUOTE(Esha @ 2010 11 18, 22:44)
Na as tai jau mazdaug po kokios savaites dvieju galejau viska valgyt, tik nevalgau keptos duonos
QUOTE(Esha @ 2010 11 18, 21:44)
Na riboju kietus maisto produktus, pvz riešutus, keptą duoną, o jei jais susigundau tai nebent kramtau pačiais galiniais dantukais, kurie be breketų. Taip pat jau pamiršau ką reiškia pvz kąsti priekiniais dantim kažką
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 18, 22:50)
Na riboju kietus maisto produktus, pvz riešutus, keptą duoną, o jei jais susigundau tai nebent kramtau pačiais galiniais dantukais, kurie be breketų. Taip pat jau pamiršau ką reiškia pvz kąsti priekiniais dantim kažką
pamatau kai kas nors obuolį kanda, tai sakau kad pavydžiu
O mano viena draugė poto kai jai nuėmė breketus nevalgo apelsinų, nes kai būdavo su breketais jų nevalgydavo, kadangi prilįsdavo jų visur, tai ir dabar vis dar nevalgo, ai sako atpratau
pasiilgstu labiausiai džiūvėselių kuriuos laaabai mėgau triaukšti
gal daugelis tau atrašys kad vistiek viską valgo, bet aš pačioj pradžioj nukentėjau, nes nulūžo breketas, tai ir saugausi 
As tai kandu ir su tais priekiniais dantim, nu isskyrus obuoli. O tu nekandi, nes bijai nusilauzt ar nepatogu?
Sveikos, man lapkricio 22d des breketus tagi noreciau isitraukti i jusu buri
QUOTE(louis @ 2010 11 18, 20:12)
Sveika prisijungusi
Papasakok kokios pas tave problemos,kokius breketukus desies ir pas ka/kur???
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 18, 21:55)
As tai kandu ir su tais priekiniais dantim, nu isskyrus obuoli. O tu nekandi, nes bijai nusilauzt ar nepatogu? 
Nežinau
QUOTE(gabiux25 @ 2010 11 18, 22:14)
Sveika prisijungusi
Pas manes yra neiskrites iltinis dantis ir jau auga tas tikrasis, bet jis auga ne toi vietoi kur turetu kadangi jo vieta uzema pieninis.
Ir dar yra dideli tarpai tarp dantu
Kiek zinau man des beligaturinius breketukus
Klaipedoi pas Liautukiene
Mano dantys po breketu uzdejimo tik para jautrus buvo. Valgyti jau galiu viska. viska ir valgau (aisku isskyrus labai kietus maisto produktus). Labai megstu riestainius, bet bijau juos valgyt.
Beje nors rytoj bus savaite kai su breketais, bet jau jauciu kad juda. Nevizualiai, bet pagal tarpdancius. Prieky labai lengvai siulas lenda, o gale neimanoma su didziausiom jegom prakist...
Beje nors rytoj bus savaite kai su breketais, bet jau jauciu kad juda. Nevizualiai, bet pagal tarpdancius. Prieky labai lengvai siulas lenda, o gale neimanoma su didziausiom jegom prakist...
QUOTE(Esha @ 2010 11 18, 21:44)
As ur kieto maisto vengiu,bijua nusilauzti
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 18, 21:42)
Pasistenksiu