Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

QUOTE(louis @ 2010 11 18, 22:12)
Sveikos, man lapkricio 22d des breketus tagi noreciau isitraukti i jusu buri  tongue.gif

Sveika pasijungus į breketų armiją 4u.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 18, 23:31)
Man kaip tik apelsina labiau nei sokoladas, retai kada uzsinoriu saldumynu  smile.gif

Nu čia kaip pavydas, aš be saldumynų negaliu gyventi blush2.gif vis vyrui sakau, vsio daugiau nevalgysiu, nepirk, o po poros val jau skambinu ir prašau, kad kokį šokoladą parvežtų biggrin.gif

QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 18, 23:39)
man jeigu dar pieniskas su neskaldytais riesutais, tai plytele sukapoju net nemirksedama biggrin.gif

Niam nian niam essen.gif noriu šokolaaado, aš tik tik susidėjus breketus, kai sakė gali kokį saldainį suvalgyt, kad skonio kartaus nuo klijų nebebūtų, sušlamščiau visą plytką tokio šokolado biggrin.gif
Atsakyti
Nu ka... Nakti su tais gelzgaliais burnoj isgyenau. Nieko neskauda, kazkaip keista... Gal dar prades. Bet dantys tokie kaip pakelti atrodo, jautroki. Pusryciams standartini sumustini valgiau puse valandos, o galu gale susinervavus net ir nepabaigiau. Neisivaizduoju, kaip jus su tais agregatais valgot... Kasti neimanoma, dantys i nieka nelenda... Ai, zodziu, apsimesiu, kad viskas OK biggrin.gif
Papildyta:
O tiesa, cia kazkas "normalesnes" temos prase uz sita... Tai dziaukites, kad ir tokia "nenormalia" turit, nes vistiek off topic didzioji dalis sios temos pasisakymu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 19, 11:38)
O tiesa, cia kazkas "normalesnes" temos prase uz sita... Tai dziaukites, kad ir tokia "nenormalia" turit, nes vistiek off topic didzioji dalis sios temos pasisakymu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

Kaip supratau ta ir turejo galvoje, kad temos turinys normalesnis butu smile.gif
Atsakyti
Nu gal... biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas :)na Esha kaip tau sekės pas chirurgą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintuska: 19 lapkričio 2010 - 11:15
Aha man ir idomu sake nebijo ne laso ax.gif
Atsakyti
Tai kad ten ner ko bijot! smile.gif As bijojau, bet pasirodo be reikalo savo nervines lasteles gadinau biggrin.gif Atsisedus i kede reikia atsiduot profesionalo rankoms ir viskas bus OK! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 19, 13:43)
Tai kad ten ner ko bijot! smile.gif As bijojau, bet pasirodo be reikalo savo nervines lasteles gadinau biggrin.gif Atsisedus i kede reikia atsiduot profesionalo rankoms ir viskas bus OK! wink.gif

kartais nepadeda ir geras nusiteikimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2010 11 19, 14:46)
kartais nepadeda ir geras nusiteikimas smile.gif

TAi man jis niekad nepadeda! As apskritai paniskai bijau ligoniniu/polikliniku/gydytoju, nors pacios mama medike doh.gif lotuliukas.gif Bet kai nueini drebedamas kaip lapas, o pasirodo, kad nieko nejauti kai tau puse zando baigia ismesinet, tai kita karta tikrai baimes neber thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 19, 14:19)
TAi man jis niekad nepadeda! As apskritai paniskai bijau ligoniniu/polikliniku/gydytoju, nors pacios mama medike  doh.gif  lotuliukas.gif  Bet kai nueini drebedamas kaip lapas, o pasirodo, kad nieko nejauti kai tau puse zando baigia ismesinet, tai kita karta tikrai baimes neber  thumbup.gif

na daugiau nebereikės pajusti šito malonumo tai kažkaip ramu smile.gif nors iškart po visko sakiau kad daugiau niekada nesiryžčiau smile.gif nors praėjo porą dienų ir jau galvoju kitaip smile.gif
reiks tik dar viena dantuką išsitraukti ir jau galėsiu puoštis breketukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2010 11 19, 15:40)
na daugiau nebereikės pajusti šito malonumo tai kažkaip ramu smile.gif nors iškart po visko sakiau kad daugiau niekada nesiryžčiau smile.gif nors praėjo porą dienų ir jau galvoju kitaip smile.gif
reiks tik dar viena dantuką išsitraukti ir jau galėsiu puoštis breketukais smile.gif

O tai skaudejo, kad sakai nesiryztum?
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 19, 15:31)
O tai skaudejo, kad sakai nesiryztum?

na pas mane protinio danties šaknys buvo apsivijusios nervą tai kad ir užmarinta buvau bet užkliudžius nervą viską jausdavau tik aišku ne taip skausmingai nei nemarinus ir nevalingai šokinėdavau...smile.gif
Atsakyti