Įkraunama...
Įkraunama...

Omnia Botanica

QUOTE(Jasje @ 2011 03 23, 22:33)
kremą bandysiu rytoj smile.gif

Kas dar naudojot šiuos gaminius, kokie atsiliepimai?

Ir kokie gi atsiliepimai apie šį kremą? bigsmile.gif

Gal yra dar kas išbandė veido šveitiklį su argano aliejumi?

Keista, kad ši kosmetika mūsuose nelabai populiari, nors jos produktų aprašymai gan viliojantys ir kaina nėra kosminė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 21 balandžio 2011 - 18:40
QUOTE(Selga @ 2011 04 21, 19:36)
Ir  kokie gi atsiliepimai apie šį kremą? bigsmile.gif

Man kremas visai patinka, kas svarbiausia, jis gerai susigeria, nepalieka jokio blizgesio ant odos (dauguma kremų man palikdavo blizgesį, matydavosi, kad kažko užtepta). Veido oda pasidaro minkšta, švelni smile.gif Mano oda yra gana jautri, tai džiaugiuosi, kad panaudojus šį kremą, odos negraužia, neišberia smile.gif
Turiu ir losjoną veidui, bet antrą kartą jo nepirksiu, ar čia man taip atrodo, ar jis kažkoks lipnus, po nuvalymo visa oda lipni pasidaro g.gif
Atsakyti
Turiu Omnia Botanica - "Crema Esfoliante Viso". Labai patinka, šveičiamosios dalelės švelnios, kvapas labai malonus. Po jo oda labai švelni, net kremo tept nesinori wub.gif
Atsakyti
Nerealūs Omnia šampūnai, paskui yra toks super kremas pavargusioms kojoms - atpalaiduoja puikiai :-) dar isbandziau pas drauge roziu alieju, rankas tepiau, patiko labai thumbup.gif
Atsakyti
As irgi turiu krema su argano aliejumi ir veido sveitikli. man patinka, gaivus pojutis po ju. O kaip jus "atradot" ta kosmetika? Mane sugunde vaistininke isiulydama kaip ypatinga naturalia kosmetika, kai nuolaidos tiems produktams buvo. Visai nesigailiu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rut@ @ 2011 06 29, 15:43)
Mane sugunde vaistininke isiulydama kaip ypatinga naturalia kosmetika, kai nuolaidos tiems produktams buvo. Visai nesigailiu! smile.gif

Aš žurnale mačiau reklamą, bet kol kas jokio produkto nebandžiau blush2.gif
O gal ir dabar šiai kosmetikai kur nors yra nuolaidos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2011 06 29, 14:48)
Aš žurnale mačiau reklamą, bet kol kas jokio produkto nebandžiau  blush2.gif
O gal ir dabar šiai kosmetikai kur nors yra nuolaidos?  bigsmile.gif

buvo pries kelias sav. eurovaistinese maciau, gal dar tebera, reikia pasidomet
Atsakyti
gal kas uzmatete nuolaidu siai kosmetikai?? pasibaige sveitiklis..o jis man buvo nepakeiciamas thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet sios firmos sampuna kartu su kondicionierium? ieskau 2in1 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2011 04 21, 19:36)
Ir  kokie gi atsiliepimai apie šį kremą? bigsmile.gif

Gal yra dar kas išbandė veido šveitiklį su argano aliejumi? 

Keista, kad ši kosmetika mūsuose nelabai populiari, nors jos produktų aprašymai gan viliojantys ir kaina nėra kosminė  g.gif

kaip ir virsuj minejau-nepamainomas dalykas!
Atsakyti
turiu sveitkli su arganu, tikrai svelnus veidas palieka, nors grudeliai nera astrus ir nera ju labai daug, manau ta kremine konsistencija daug duoda, pirkciau dar,
sian pirkau ranku krema ir veido krema su arganu, nes buvo jiems akcija, del ranku kremo tai dar neturiu atsiliepimu, na pasitepus tai svelniso rankos, bet ar ilgam tai nepamenu..., o veido krema turiu miniuka, tai man labai patiko, veido oda palieka svelni, minksta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rut@ @ 2011 06 29, 14:43)
As irgi turiu krema su argano aliejumi ir veido sveitikli. man patinka, gaivus pojutis po ju. O kaip jus "atradot" ta kosmetika? Mane sugunde vaistininke isiulydama kaip ypatinga naturalia kosmetika, kai nuolaidos tiems produktams buvo. Visai nesigailiu! smile.gif

siaip tai sita kosmetika italiska gaminama netoli tos vietos kur gyvenu. pas mus pardavineje prekybos centruose.
man labai patiko ranku kremas su roziu aliejum. toki pat turiu ir paakiams blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Märchen @ 2010 12 02, 13:00)
Turiu "Omnia Botanica" šampūną riebiems plaukams. Jokio teigiamo poveikio kol kas nepastebėjau, t.y. nemažina sebumo išsiskyrimo. Privalumas - maloniai kvepia, tačiau, kaip ir daugelis natūralių šampūnų, sausina plaukus - po to būtinai reikia dėti balzamą. Antrą kartą, ko gero, nepirkčiau.

siaip yra ir balzamas riebiems plaukams- labai lengvas.
as dar turiu semenu alieju plaukams. tepu nakciai galiukus
Atsakyti