Įkraunama...
Įkraunama...

Omnia Botanica

Turiu duso geli, patinka smile.gif gerai putuoja, malonu praustis, skaniai kvepia, odos nesausina ax.gif pirkau Camelia vaistineje, pasitaike gera nuolaida 50%, galutine kaina 10lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 02 11, 17:19)
Turiu duso geli, patinka  smile.gif gerai putuoja, malonu praustis, skaniai kvepia, odos nesausina  ax.gif pirkau Camelia vaistineje, pasitaike gera nuolaida 50%, galutine kaina 10lt  thumbup.gif

as irgi turejau 2 rusiu duskes. viena su liepziedziais kita su melisom blush2.gif
Atsakyti
Kremas su argano aliejumi, tobulas žiemai, jam dabar kaip tik akcija euro vaistinėje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 19 vasario 2012 - 12:29
QUOTE(Selga @ 2011 04 21, 20:36)

Gal yra dar kas išbandė veido šveitiklį su argano aliejumi? 

Keista, kad ši kosmetika mūsuose nelabai populiari, nors jos produktų aprašymai gan viliojantys ir kaina nėra kosminė  g.gif

Buvau per akcija nusipirkusi, bet naudoti pradejau tik neseniai. kiek girdejau vaistineje, ne visi sios linijos produktai patinka zmonems del argano aliejaus kvapo. manes jkis neerzina, tad turiu arba jau sunaudojau bent 3 sios linijos produktus: dar veido krema, tonika ir alieju plaukams. neturiu jokiu nusiskundimu thumbup.gif
siaip man keista kaip zmones nori kuo naturalesniu produktu, bet skundziasi naturaliu zaliavu kvapu hihihi.gif
Atsakyti
Man labai patiko paskutinis pirkinys is Omnia botanica- purskiamas tonikas su roziu aliejum. Labai svelnus, skaniai kvepiantis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano pazintis su naturalia kosmetika prasidejo nuo Omnia Botanica smile.gif ypatingai megstu produktus su argano aliejumi, dabar juos beveik visus turiu smile.gif
argano aliejus plaukams nerealus dalykas - ir sau kaukes pasidarau ir suniukui smile.gif) abi kvepiam, plaukai po plovimo buna labai minksti smile.gif ranku kremas su arganu nerealus! jau gal koki 4 perku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sveitiklis veidui - turiu jautroka oda, visada ieskau tik svelnaus sveitiklio, sitas labai gera tiko.. labai bijojau bandyti naujus produktus, bet vaistineje konsultantes garantavo kad man tikrai tiks ir patiks ir kad dar grysiu biggrin.gif taip ir buvo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif neseniai eurovaistineje akropoli uzmaciau, kad yra nauju produktu su roziu aliejumi, b et labai skubejau ir neturejau laiko daugiau pasiskaityti.. sad.gif gal kas bandete? ar tas roziu kvapas nera ikyrus? noreciau alieju isbandyti, bet ar jis tinka tik veidui?
Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2012 02 12, 00:40)
as irgi turejau 2 rusiu duskes. viena su liepziedziais kita su melisom blush2.gif

labai noriu naujos duso zeles, kuri is ju gaivesne? smile.gif
gal kur matete akcija sioms prekems? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Amberiuke @ 2012 03 16, 16:24)
mano pazintis su naturalia kosmetika prasidejo nuo Omnia Botanica smile.gif ypatingai megstu produktus su argano aliejumi, dabar juos beveik visus turiu smile.gif
argano aliejus plaukams nerealus dalykas - ir sau kaukes pasidarau ir suniukui smile.gif) abi kvepiam, plaukai po plovimo buna labai minksti smile.gif ranku kremas su arganu nerealus! jau gal koki 4 perku  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  sveitiklis veidui - turiu jautroka oda, visada ieskau tik svelnaus sveitiklio, sitas labai gera tiko.. labai bijojau bandyti naujus produktus, bet vaistineje konsultantes garantavo kad man tikrai tiks ir patiks ir kad dar grysiu  biggrin.gif  taip ir buvo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  neseniai eurovaistineje akropoli uzmaciau, kad yra nauju produktu su roziu aliejumi, b et labai skubejau ir neturejau laiko daugiau pasiskaityti.. sad.gif gal kas bandete? ar tas roziu kvapas nera ikyrus? noreciau alieju isbandyti, bet ar jis tinka tik veidui?
Papildyta:
labai noriu naujos duso zeles, kuri is ju gaivesne? smile.gif
gal kur matete akcija sioms prekems? smile.gif

as turiu veido tonika su roziu aliejum, labai patinka thumbup.gif thumbup.gif labai svelnus, nesausina, neriebina odos, tinka ir apie akis pavalyti. kvapas super. ir patinka, kad purskiamas.
turiu paakiu kremuka su roziu aliejum. skaniai kvepia, neblogai drekina, tik reikia siek tiek palaukti, kol isigers mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 21, 02:06)
as turiu veido tonika su roziu aliejum, labai patinka thumbup.gif  thumbup.gif labai svelnus, nesausina, neriebina odos, tinka ir apie akis pavalyti. kvapas super. ir patinka, kad purskiamas.

mano tonikas buvo su arganu, naudoju pakaitom su plante system valomuoju vandeniu (anuo lab iau valau makiaza, o situo - siaip po dienos nesvarumus nuo veido). beje, ziema veidas buvo pastreikaves, bet dabar oda super susitvarke. yra visokiu nuomoniu del naktinio kremo, as nenaudoju, tik tretkarciais n akciai tepuosi serumu, o dazniausiai nieko po sito toniko netepu blush2.gif
Atsakyti
kokia tyli tema ax.gif

išbandžiau savo pirmąjį Omnia Botanica pruduktą - argano serijos drėkinantį, maitinantį kremą. Jau pora savaičių naudoju ir esu tikrai patenkinta ax.gif patinka pati konsistencija, lengvai skirstosi, tik galėtų šiek tiek greičiau susigerti, bet pati oda visai dienai lieka pamaitinta. Kvapas man nėra skanus, bet to aš iš kremų ir nereikalauju. Kvapas netrukdo ir gana blush2.gif po šio produkto, norisi išbandyti ir daugiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri nors bandete omnia botanica purskiama argano alieju kunui? ar greitai jis susigeria? ar nelieka riebi pleveles ant odos? Norisi naujo aliejaus kunui, losjonai jau pabodo biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, kokie atsiliepimai būtų apie šitą kremuką?

user posted image

Kaip suprantu,tai prie natūralios kosmetikos gamintojų,taip? 4u.gif
Atsakyti
prie natūralios. naudojau prieš porą metų, žiemos sezono metu, labai aptiko kvapas, konsistencija ir užteko maždaug 4 mėn. nepatiko tik pojūtis toks jausmas, kad oda kaip su plėvele padengta, bet mano mišriai į riebumą odai tiko puikia-neriebino, nekimšo porų, oda tapo minkšta, švelni. smile.gif
Atsakyti