Įkraunama...
Įkraunama...

Omnia Botanica

QUOTE(ambicija @ 2012 02 19, 12:29)
Kremas su argano aliejumi, tobulas žiemai, jam dabar kaip tik akcija euro vaistinėje 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nestumo metu is riebios pasidariusiai i normalia mano veido odai sis kremukas labai tinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(egzotishka @ 2013 02 07, 22:39)
prie natūralios. naudojau prieš porą metų, žiemos sezono metu, labai aptiko kvapas, konsistencija ir užteko maždaug 4 mėn. nepatiko tik pojūtis toks jausmas, kad oda kaip su plėvele padengta, bet mano mišriai į riebumą odai tiko puikia-neriebino, nekimšo porų, oda tapo minkšta, švelni.  smile.gif

Omnia Botanica 100% naturali. Esu isbandzius labai daug produktu. Visu sudetis gera. Maziausiai patiko plauku priemones schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
O kaip patikrinti šios kosmetikos galiojimo datą? Mano nupirktas rožių aliejukas nelabai rožėm kvepia... Nelabai suprantu, geras jis ar ne. g.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2013 11 24, 21:02)
O kaip patikrinti šios kosmetikos galiojimo datą? Mano nupirktas rožių aliejukas nelabai rožėm kvepia... Nelabai suprantu, geras jis ar ne. g.gif

O kur pirkote
As droge nupirkau mamai, bet kvapas cool.gif zuvu taukais smirda doh.gif
Galvoju gal tikrai senas. g.gif
Atsakyti
Mergaites, kur galiu rasti sios kosmetikos? ypac domina sampunai, niekur ju neberandu pirkti.
Atsakyti