Įkraunama...
Įkraunama...

Apsauga nuo uodų, mašalų, kandžių ir kt.gyvių

Mes irgi naudojam Psilo-balzam.Man jis thumbup.gif Niežulį nuima.Tik dažnokai reikia tepti ax.gif
O kas ten per lempa nuo uodų g.gif Žinau kad būna kažkokie dalykėliai kur į rozetę įkišti nuo uodų, bet ar jie nekenkia vaikui jei visą naktį bus įjungtą g.gif Ir kokių firmų jų būna g.gif
Atsakyti
Tiesa, nuo uodų nusipirkau Hansaplast firmos atrodo.Kainavo apie 12 lt. tai jau toks s...., kaip reta.Turbūt ne atbaido , o pritraukia uodus blink.gif Nesamonė kažkokia.O vaistinėj taip siūlė, tipo geras labai schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi Autan naudoju jau kokie 3 metai.Iš visų išbandytų man jis geriausias.Uodai,tiesa,aplink skraido,bet nekanda.
Atsakyti
QUOTE(molli @ 2005 05 30, 22:14)
O kas ten per lempa nuo uodų g.gif Žinau kad būna kažkokie dalykėliai kur į rozetę įkišti nuo uodų, bet ar jie nekenkia vaikui jei visą naktį bus įjungtą g.gif Ir kokių firmų jų būna g.gif

Tai tokia ganėtinai nemaža pastatoma plastmasinė lempa, kurios viduje yra kažkoks mėlynas neonas ar kažkas panašaus. Jis ir atbaido uodus, tiesa, veiksminga lempa tik naktį man atrodo sad.gif pirkom mes ją Senukuose pernai per kažkokią akciją, bet irgi nepigiai kainavo... jei vyras dėžutės neišmetė, tai vakare pažiūrėsiu kokios firmos, o dėl kenksmingumo vaikams, tai irgi nežinau... nežinau net ar suaugusiems nekenksminga biggrin.gif mums svarbu, kad efektyvu, udai prie mūsų neskrenda, o dar ir šiokia tokia romantika wub.gif
Atsakyti
O kiek toks aparaciukas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(vira @ 2005 05 31, 06:52)
Aš irgi Autan naudoju jau kokie 3 metai.Iš visų išbandytų man jis geriausias.Uodai,tiesa,aplink skraido,bet nekanda.

o mus tai dar ir kaip sukando g.gif
Atsakyti
Ta lempa yra ultragarsine. Ilgiau ja panaudojus paprastai pradeda skaudeti galva, kitu simptomu suauges sveikas zmogus nejaucia, bet mazu vaiku kambaryje jos laikyti nepatartina. Suauges zmogus negirdi ultragarso skleidziamo garso, o kaip yra su vaikais - neaisku. Bet ta garsa tikrai girdi gyvunai ir juos ten kazkaip tipo suparalyzuoja. Yra netgi specialus ultragarsinis aparatelis sunims, tik su didesniais dazniais, vaikia mazdaug is dvieju metru atstumo nuo suns.
Atsakyti
nu žinok, tiksliai nepamenu, praeitamet kai pirm senukuose, tai gal apie 12 Lt + tabletės gal apie 5 Lt. Kadangi aparatas naudojamas ilgai, tai gera investicija. Dar dėl tablečių taupymo ax.gif , tai tipo ten rašo, kad vienos tabletės pakanka vienam kartui arba kažkie tai valandų - gal 12, bet mes apversdavom paskui tabletę ir kitą naktį dėdavom kita puse ir puikiai veikdavo smile.gif .
Atsakyti
Nu va, paieškojau Senukų kataloge ir dabar tiksliai galiu parašyt, kaip vadinas smile.gif
UODŲ NAIKINTOJAS "MORTEIN" (net prisiminiau, kad praeitamet jį labai reklamavo, bet mes jį jau buvom atradę prieš reklama ax.gif ) - pats elektrinis aparatėlis, kišamas tiesiai į rozetę ir arba skystis tam įtaisui arba plokštelės (na mes jas tabletėm vadinam). Efektyvu vienodai ir skystis ir tabletės, tik tabletę keist kaskart, o skysčio ilgiau pakanka smile.gif
Atsakyti
šitas aparačiuka stirkai geras - treti metai naudojam, nors efektyvumas labiau priklauso nuo tabletikių (būna įvairių rūšių).

Bet gal galit kas nors parekomenduoti purškalą/tepalą lauke , gerai būtų ir vaikui tinakmą, nes siaubas tie uodai
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 05 30, 12:53)
Oi kaip gerai tauskalyte- laiku parašei- mus irgi suėdė labai. O maniškė irgi alergiška... vakar dar nieko atrodė- o šiandien jau gūzais nusėta cry.gif

nu kaip siandien? ar tepei actu, ar pagerejo?
maniskiui siandien jau visai atleista rankyte, tik du kieti guziukai like, ten, kur ikando
Atsakyti
yra specialus tinkleliai "Tesa" firmos, buna Senukuose "Tesos" stende, prie ipniu juostu. Brangokas, bet patogus.
Atsakyti