Įkraunama...
Įkraunama...

Apsauga nuo uodų, mašalų, kandžių ir kt.gyvių

gal kas zinot TIKRAI veiksminga, isbandyta purskala ar tepala nuo uodu?? na jau siemet ju kad priviso schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Kriss @ 2005 05 30, 10:05)
noriu paklausti mamyčių, kurių mažyliai alergiški uodų įkandimams: kokių priemonių imatės, jei vaiką sukanda? Aš tepiau Fenistil, po to Hansaplast geliu, bet efektas labai trumplaikis. Mes dar, bepročiai, išmaudėm vaiką po sukandimo verysad.gif  Naktis buvo be miego, nes pupa blaškėsi, nerado vietos. Patarkit, kuo tepti, ar ką nors antialerginio duoti??????????????


mano maziu irgi stipriai sukando Azuolyne Kaune rankyte , tai sutino visa plastaka. vaistinej uzejau ko nors po ikandimo, tai vaistininke pasiule Fenistil, paskui dar kazkokio s....... o vaistinej buve zmones kaip susitare eme rekti kad reikia patepti actu ir viskas bus ok. is tikruju nusipirkau acto, tik reikia truputi su vandenuku praskiesti, ir patepiau, ir kita diena jau buvo atleide rankyte. gal is tiesu veiksminga? pabandyk. o kitos gal zino daugiau priemoniu po ikandimo?
man tie visokie tepalai nekelia jokio pasitikejimo, o ir kainuoja visi 11, 14 ir t.t. nebesinori metyti pinigu ir eksperimentuoti ant vaiko, gal liaudiskos priemones visgi geriausia?
Atsakyti
Oi kaip gerai tauskalyte- laiku parašei- mus irgi suėdė labai. O maniškė irgi alergiška... vakar dar nieko atrodė- o šiandien jau gūzais nusėta cry.gif
Atsakyti
vaistinej prasiau ko nors po ikandimo, nes mano maziui kai sukando i plastaka, tai sutino visa baisiausiai. aisku, vaistininke pasiule visokiausiu tepaliuku, viskiausiu s....... o zmones, kurie lauke eilej, mato, kad as neapsisprendziu ka pirkti, tai pradejo sakyti, kad geriausia patepti actu ir viskas bus ok. tepaliuku taip ir nebepirkau smile.gif taip ir padariau, tik atskiedziau truputi su virintu vandeniu, tai zinokit, po vakarykscio patepimo, siandien jau rankyte truputi atleido. reikes dar siandien truputi patepyti, gal ir visai praeis. sake, ir niezuli nuima actas tie patys zmones. gal ir suaugusiam tinka toks metodas??? pabandykit, nedaug juk kainuoja smile.gif ne taip, kaip tie tepaliukai visokie, 11Lt., 14Lt. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(winter @ 2005 05 30, 13:42)
gal kas zinot TIKRAI veiksminga, isbandyta purskala ar tepala nuo uodu??  na jau siemet ju kad priviso  schmoll.gif


jei gintis nuo jų namie - tai thumbup.gif dalykėlis yra toks elektrinis aparačiukas su tabletėm arba su skysčiu, visi uodai krenta kaip lapai ant žemės nuo jo. O miegot gali sau prie atviro lango smile.gif . Pavadinimo nepamenu, bet yra tiksliai Senukuose, pažiūrėt prie priemonių nuo uodų - elektrinis aparatas. Prieš miegą įkiši į rozetę ir sau miegi. Nekenkia nei žmonėm, nei katėm, šunim. Tik negerai graužikam (jei turit žiurkėnų, pelyčių).
Atsakyti
Aš šiemet pirkau Autan purškiamą kremą, kol kas tepiau tik mažę, tai ją sukando mažiau nei mane(aš nesitepiau) . kaip supratau mažąją sukando naktį , miegant, kažkaip nepagalvojau , kad patept reikia. O po įkandimo tepu psilo balsam, padeda jei įkanda uodas, jei "moškė" tada nea.
Atsakyti
Ir man ir vyrui ir vaikui po uodo įkandimo labai padeda Psilo-balsam.
Apie 10-11 lt. Kažkaip sutraukia tą įkandimą, lieka maža žymė ir nebeniešti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2005 05 30, 13:24)
kaip supratau mažąją sukando naktį , miegant,

o mes nusipirkom tokią lempą ir naktį ją laikom įjungę - uodai nepuola thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 05 30, 14:58)
Ir man ir vyrui ir vaikui po uodo įkandimo labai padeda Psilo-balsam.
Apie 10-11 lt. Kažkaip sutraukia tą įkandimą, lieka maža žymė ir nebeniešti  thumbup.gif

Ir man Psilo balzamas pats geriausias,greit nuima niezuli net ikandus bitei.Esu bandzius ir Fenistil,bet tas man schmoll.gif O is naminiu priemoniu gerai niezuli malsina misinukas is sodos ir tupucio vandens.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 05 30, 14:07)
jei gintis nuo jų namie - tai  thumbup.gif dalykėlis yra toks elektrinis aparačiukas su tabletėm arba su skysčiu, visi uodai krenta kaip lapai ant žemės nuo jo. O miegot gali sau prie atviro lango  smile.gif . Pavadinimo nepamenu, bet yra tiksliai Senukuose, pažiūrėt prie priemonių nuo uodų - elektrinis aparatas. Prieš miegą įkiši į rozetę ir sau miegi. Nekenkia nei žmonėm, nei katėm, šunim. Tik negerai graužikam (jei turit žiurkėnų, pelyčių).

labai dėkui už patarimą o tai nuo tų uodų jau kelinta diena pabundu sukandžiota
Atsakyti
QUOTE(AIRRA @ 2005 05 29, 19:52)
Įsidėkit į langus tinkliukus,taip pat galima užmesti ant vežimuko einant į lauką.O namuose aš nusipirkau aparatuką nuo uodų,kuris į rozetę kišasi (pirkai IKI,kiek pamenu apie 20lt.)-tai lygtai padeda.O purškalą nupirkau vaikišką už 9,5Lt.bet nelabai aš tikiu jų poveikiu.Jei didesni vaikai galima patepti "žvaigždute",tokias vaistinėj pardavinėja po kelis litukus.


aga, ir aš kažkaip pradėjau galvot apie tinklus į langus - o būna specialūs ar tiesiog reik marlės nusipirkt ir "užkalt" langus? ax.gif O tas reikalas, kur į rozetę kišasi (mes ir tokį turim), kaži, tokiam mažam nepakenks - ką jis ten skleidžia, aš jau pamiršau doh.gif, kokį tai kvapą nepriimtiną ar ką? blush2.gif
Atsakyti
iki mano auksto uodai nedaskrenda thumbup.gif visa vasara bunu nesukandziota, i9r miegu prie atviro lango thumbup.gif
Atsakyti