QUOTE(saulute85 @ 2011 10 12, 17:33)
oi ne, mums nuo pirmos dienos bedos su pilvuku.

jau pirma nakti ji labai blogai miegojo- praverke, net sesute paieme sau, kad teveliai issimiegotu
jei bedeles su pilvuku prasideda nuo pirmos dienos, as labai atkreipciau demesi i kakucius, berimus ir visokius kitokius stafilokoko simptomus, mum pilvukas prasidejo nuo 5-os dienos, pasirodo is GN parsivezem stafilokoka, tik 3 men poliklinika manes nenorejo klausyt, gailejaus klad velai i privacia kreipiaus, tai per 3 men prisiauginom visokiu blogieeciu pilvyky, sian mum 6 men ir vis dar pilvo bedas gydomes. O viskas prasidejo nuo to, kad kai ja atnese po nakties man i palata (cezario operacija man daryta) mazyle buvo isberta mazyciais spuogeliais, bet mane nuramino, kad cia taipo buna ir praeis, o man jau tada reikejo sunerimti, po to prasidejo kakojimas putomis, tai dar vienas stafilokoko simptomas ir galiausiai svorio nepriaugimas. Mamytes labai atkreipkit demesi i vaikuciu savijauta, nenumokit ranka i tai, kad praeis, kad reikia islaukti, kad visiem taip buna...
Mum labaiausiai padejo Babycalm is Rusijos, jie naturalus, gaminami Izraely, nzn ar galima ju isigyt Baltarusijoj, mumdraugai vezdavo is Maskvos, net taip visu isgirtas ir supe brangus Coliccalm'as tiek nepadejo kiek Babycalmas.