Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuko pūtimas kūdikiams

Mes naudojom gripwater, visai nieko. Paskui nusipirkom infacol ir tikrai jis geresnis.
Dar ir draugem daviau, tai ir jos gyre. (Espumisano nebandziau, bet lyg sudetis panasi i infacol.) Pries maitinima sugirdydavau 4u.gif

Pilvuka pasildydavau su vysniu kauliuku pagalvele, gal padejo smile.gif

i 
Forume draudžiama parduoti/pirkti/dovanoti/mainyti vitaminus, maisto papildus, vaistus ir kit.  medikamentus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Becel: 17 lapkričio 2011 - 09:24
Esu išbandžiusi super thumbup.gif vaistą nuo putimo. Labai padėjo.http://www.dentinox....olic-drops.ashx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Becel: 17 lapkričio 2011 - 09:25

! 
Forume draudžiama parduoti/pirkti/dovanoti/mainyti vitaminus, maisto papildus, vaistus ir kit.  medikamentus.
Atsakyti
Mes nuo pat pradžių naudojom Colinox, viskas buvo nuostabu, bet vėl prasidėjo vargeliai... Ar gali būti, kad pilvukas priprato prie šio medikamento?

Ir kur perkat gripwater ir infacol?

AR UŽ ŠITĄ KLAUSYMĄ IRGI BŪSIU ĮSPĖTA, KAD NORIU PIRKT MEDIKAMENTUS???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orfeja: 17 lapkričio 2011 - 21:21
mes naudojom espumizana bet nieko jis nepadėjo
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2011 11 17, 22:12)
Mes nuo pat pradžių naudojom Colinox, viskas buvo nuostabu, bet vėl prasidėjo vargeliai... Ar gali būti, kad pilvukas priprato prie šio medikamento?

Ir kur perkat gripwater ir infacol?

AR UŽ ŠITĄ KLAUSYMĄ IRGI BŪSIU ĮSPĖTA, KAD NORIU PIRKT MEDIKAMENTUS???

Paieskok internete skelbimu. Yra tikrai kas parduoda per *infected* svetaine ir pan smile.gif Ir ivairiuose miestuose smile.gif Arba prasyk draugu, jeigu kas yra Anglijoje, kad parveztu ar atsiustu smile.gif Nes cia pardavineja bent jau dvigubomis kainomis, jeigu ne daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2011 11 20, 21:19)
Paieskok internete skelbimu. Yra tikrai kas parduoda per *infected* svetaine ir pan smile.gif Ir ivairiuose miestuose smile.gif Arba prasyk draugu, jeigu kas yra Anglijoje, kad parveztu ar atsiustu smile.gif Nes cia pardavineja bent jau dvigubomis kainomis, jeigu ne daugiau smile.gif

Aciu, jau radau 4u.gif
Anglijoj tai kainuoja 2 svarai, o cia pas mus pardavineja po 20lt doh.gif
Atsakyti
Laba. Mums pirmieji pilvuko pūtimai atsirado pakeitus mišinuką. Padėjo pirmieji nusipirkti vaistukai - Espumisan. Po savaitės dukrytės organizmas priprato prie naujo mišinuko ir daugiau nebe pasikartojo joks pilvuko pūtimas. Džiaugiuosi dėl to. Gal tai lėmė ir mano nestresavimas dėl jos neramumų. Viską priėmiau kaip natūralų reiškinį.
Atsakyti
Na o aš galiu tvirtai teigti, kad mums pilvuko diegliukus įtakoja mano nervinė įtampa. Kelias praeitas dienas nervavausi stipriai, ir vaikiukas raitėsi nuo skausmų. Bet šiandien esu jau rami, ir sūnelis jaučiasi kuo puikiausiai bigsmile.gif

Tad, mamytės, NESTRESUOKITE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2011 11 22, 23:08)
Na o aš galiu tvirtai teigti, kad mums pilvuko diegliukus įtakoja mano nervinė įtampa. Kelias praeitas dienas nervavausi stipriai, ir vaikiukas raitėsi nuo skausmų. Bet šiandien esu jau rami, ir sūnelis jaučiasi kuo puikiausiai  bigsmile.gif

Tad, mamytės, NESTRESUOKITE  4u.gif

O jūs vis dar žindote, ar primaitinat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 11 22, 23:16)
O jūs vis dar žindote, ar primaitinat?  ax.gif

Tik žindau. Jokio vandenuko ar arbatėliu smile.gif
Atsakyti
sveikos, nuo pilvuko putimo pirkau pankoliu arbatos. gersiu as. kazki kiek galima i diena isgerti puodeliu?
Atsakyti