Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuko pūtimas kūdikiams

mums tai labai tiko ir patiko sab simplex lašiukai, dar nieko visai buvo espumisan. O jeigu labai blogai būdavo tai viburcol žvakutės padėdavo. 4u.gif
Atsakyti
mums padejo sab simple ir pilvuko masaziukas. ir butina duoti mazyliui atsirugti.
Atsakyti
mums padejo ovol, colinox bei atsirugimas, su amzius viskas savaime isnyko.
Atsakyti
Mums padeda pilvuko masaziukas ir atsirugimas wink.gif
Atsakyti
gal zinote kuo skiresi Angliski Gripe Water lasiukai nuo pilvo putimo nuo Britanijos, kurie geresni
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2011 12 29, 13:48)
gal zinote kuo skiresi Angliski  Gripe Water  lasiukai nuo pilvo putimo nuo Britanijos, kurie geresni

Nelabai supratau jusu klausimo. Anglija yra Didziosios Britanijos dalis. Tai Gripe Water yra tas pats, jokio skirtumo nera. Mes kartais panaudojame,taciau kadangi raso iki 1 men nerekomenduotina,tai as retkarciais duodu po 1ml. Labai padeda kai uzeina zagsulys.
Atsakyti
Sūneliui niekas nepadėdavo,jokie lašiukai,jokie nešiojimai ant rankų,jokie masažiukai.Baigėsi diegliai lygiai tada,kai sukako 4 mėnesiai.Košmaras tęsėsi kasvakar ir po pusę nakties tuo pačiu metu,vaiaks klykdavo iki mėlynumo,net negalėdamas atsikvėpti,aš irgi ir verkiau,ir ko tik nedariau ax.gif .Dukrytei kol kas jokių diegliukų nėra,iš viso retas atvejis kad balsą parodytų.Jei jau ima raitytis,pridedu lūpas prie pilvuko ir pučiu šiltą orą - kaip mat nusiramina ir šypsotis pradeda.
Atsakyti
padeda atsirugimas ir masazai, o kai jau nepadeda niekas kartais naudojam espumisan ax.gif
Atsakyti
kiek mil pankoliu arbatos galima duoti 1 men kudikiui
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2012 01 07, 14:46)
kiek mil pankoliu arbatos galima duoti 1 men kudikiui

Geriau siulau toki recepta, arbatini sauksteli kmynu uzpilkit 1oo ml verdancio vandens, palaikykit 10-15min, nukoskit, pasaldinkit truputi fruktoze ir pries valgi duokit po 15-20ml
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2012 01 07, 16:01)
Geriau siulau toki recepta, arbatini sauksteli kmynu uzpilkit 1oo ml verdancio vandens, palaikykit 10-15min, nukoskit, pasaldinkit truputi fruktoze ir pries valgi duokit po 15-20ml

Galvoju as ir kokia arbatele nuo putimo naudoti g.gif tik kazkaip su kmynais truputi bijau, ar jie nekietina viduriuku?kazkaip man nuo seniau uzsifiksave, kad kmynus gert, kai viduriai paleisti??
Atsakyti
QUOTE(Staigmenele;) @ 2012 01 07, 17:58)
Galvoju as ir kokia arbatele nuo putimo naudoti  g.gif  tik kazkaip su kmynais truputi bijau, ar jie nekietina viduriuku?kazkaip man nuo seniau uzsifiksave, kad kmynus gert, kai viduriai paleisti??

Kmynus galima keisti krapais. Ypac mamom gerai krapus gert, bet krapai musa spaudima labai. As negaledavau ju gert. As pasidarydavau miksa: krapai, kmynai, pankolis, tokios arbatos isgerdavau per diena apie 1,5 l. Tik man nepadejo, nes problemas is GN parsivezem
Atsakyti