ojj kokia baise uzvedet, mes ir turejom sia beda tiesa sakant dar, turim tai padejo tik gripe water, taciau paskaicius sudeti man nepatiko kad ten yra sodos, o soda nera gerai vaikui, todel nutraukiau kazkaip baisu buvo keliu dienu leliu girdyti vaistais. Gulejom ir lygoninej ir tyrimus darem, tai baisu kai maze taip verkdavo. Bet mamos drauge labai rekomendavi miskiniu sidabrazoliu saknu arbateles. Ju yra pirkti vaistinese, jas reikia pavirti 15 min kazkur (tik ne uzpilti karstu vandeniu , nes kitas poveikis pasirodo) ir as i 120ml ipildavau sauksta valgoma tos arbateles. Tiesa ji nerekomenduojama jei pas maziuka viduriai kieti, nes ji ir taip kietina. Mums ji labai padejo, tik nelabai skani tai duodavau i tarpus kasdiena tiek kiek gerdavo, ne tai ne, po kelis gurksnius vis isgeria isgeria ir gerai.Man pasirode naturaliai kazkaip nei tie visi vaistai. Medikai apie sita nelabai zino, nes jie sukasi savo cheminiu vaistu rate, kai paklausiau gy. tai sako neduok nedurniuok, duok espumizana, o homeopates paklausus atsake, tikrai nepakenks.Na tai ir surizikavom,ir ne kiek nesigailiu. Si saknis skaitosi auksine saknis, nes ji neturi salutinio poveikio ir duodama naujagimiems net neisnesiotiems ir nescioms moterims zarnynui tvarkyti. Na as jai duodu ta arbatele iki siol, ir esu patenkinta, nes buvom nutrauke, kai praejo., dabar vel biski paskaudena tai vis padarau