Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuko pūtimas kūdikiams

Mes irgi turejom problemu su pilvuku, tai is pradziu gerem espumisan, bet nieko mums jisai nepadejo, tada isbandem Colinox tai jisai padejo, bet jisai yra brangesnis negu kiti vaistukai, o dabar va naudojam Sab simplex ir esam labai patenkintos biggrin.gif Jei tik pradeda pilvuka skaudet isgeriam iskart ir praeina viskas smile.gif

Atsakyti
o gal yra kokių homeopatinių vaistukų nuo pilvuko pūtimo? gal kas vartojo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rakste @ 2010 12 12, 23:37)
sveikos mamytes smile.gif na ir mus sita problema kankina...bet gyvenimas gerokai palengvejo,kai pradejau litrais gert krapu vaisiu arbata thumbup.gif  ir mazylei iskart sumazejo pilvuko skausmai thumbup.gif  o kadangi dar turejom ir nekakojimo problema,tai ta arbata ir vibro kedute issprende ir sia problema thumbup.gif  man ta kedute ir rankas atlaisvino, ir mazoji issikakoja ir issipirsnoja joje daug lengviau thumbup.gif

kur tos krapu arbatos galima nusipirkti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amulet @ 2010 12 31, 14:27)
o gal yra kokių homeopatinių vaistukų nuo pilvuko pūtimo? gal kas vartojo?  rolleyes.gif

Raso, kad Colic Calm yra homeopatinis, bet kas patikrins g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofokle: 02 sausio 2011 - 11:35
QUOTE(lialia99 @ 2011 01 01, 19:47)
kur tos krapu arbatos galima nusipirkti?smile.gif

Vaistineje 4u.gif Krapu vaisiai. Uzsiplikai ir geri mirksiukas.gif
Mes dideliu bedu su pilvuku neturim, taciau pacioje pradzioje mums ir espumizanas padedavo lengviau issibezdeti, poto colinoxa gerem, irgi labai padejo. Galu gale isigijau infacol (nes tikejausi baisiu putimu, kaip buvo su pirma dukryte) tai jis irgi superinis, taciau gal kokius 5kart yra gaves mano mazylis situ vaistuku, kai pati uzvalgydavau jau kazka tokio. O siaip pirma men geriau krapu, melisu, kmynu, pankoliu arbatas, po 5-6puodelius per diena 4u.gif
Atsakyti
Nors mums tik uzeidavo spazmiukai pilvuko bet isbandem daug ka.Padejo espumisanas kazkiek,pratimukai,gulejimas ant pilvuko ir zvakutes spascureel thumbup.gif jos yra homeopatines,padeda maziukui issibezdet ir pasitustint ax.gif
Atsakyti
ojj kokia baise uzvedet, mes ir turejom sia beda tiesa sakant dar, turim tai padejo tik gripe water, taciau paskaicius sudeti man nepatiko kad ten yra sodos, o soda nera gerai vaikui, todel nutraukiau kazkaip baisu buvo keliu dienu leliu girdyti vaistais. Gulejom ir lygoninej ir tyrimus darem, tai baisu kai maze taip verkdavo. Bet mamos drauge labai rekomendavi miskiniu sidabrazoliu saknu arbateles. Ju yra pirkti vaistinese, jas reikia pavirti 15 min kazkur (tik ne uzpilti karstu vandeniu , nes kitas poveikis pasirodo) ir as i 120ml ipildavau sauksta valgoma tos arbateles. Tiesa ji nerekomenduojama jei pas maziuka viduriai kieti, nes ji ir taip kietina. Mums ji labai padejo, tik nelabai skani tai duodavau i tarpus kasdiena tiek kiek gerdavo, ne tai ne, po kelis gurksnius vis isgeria isgeria ir gerai.Man pasirode naturaliai kazkaip nei tie visi vaistai. Medikai apie sita nelabai zino, nes jie sukasi savo cheminiu vaistu rate, kai paklausiau gy. tai sako neduok nedurniuok, duok espumizana, o homeopates paklausus atsake, tikrai nepakenks.Na tai ir surizikavom,ir ne kiek nesigailiu. Si saknis skaitosi auksine saknis, nes ji neturi salutinio poveikio ir duodama naujagimiems net neisnesiotiems ir nescioms moterims zarnynui tvarkyti. Na as jai duodu ta arbatele iki siol, ir esu patenkinta, nes buvom nutrauke, kai praejo., dabar vel biski paskaudena tai vis padarau smile.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama pardavinėti vaistus, maisto papildus ir pan.
Tokie skelbimai bus trinami, nariams skirti įspėjimai.
Atsakyti
sveikos mamytes, gal zinote kur galima butu isigyti colic calm vaistuku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2011 01 06, 19:57)
sveikos mamytes, gal zinote kur galima butu isigyti colic calm vaistuku? 4u.gif

kazkur supermamoj maciau tokia tem, kur pardavineja tuos vaistukus pasizvalgyk kazkur tikrai rasi, ar i google isivesk pavadinima ir parduodu zodi
Atsakyti
Sveikos, mamytės,
gal žinote kas parduoda Baby-calm vaistukus? gal galite i AZ ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sachis @ 2011 01 11, 22:37)
Sveikos, mamytės,
gal žinote kas parduoda Baby-calm vaistukus? gal galite i AZ ?  blush2.gif

Buvau radusi skelbima per google.lt kad parduoda. Kodel nori juos meginti? ar jau megine esat ir jums jie padejo?
Atsakyti