Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip reaguojat į vyrą invalidą?

QUOTE(ritavi @ 2008 02 01, 11:45)

Neįgalus žmogus lygiai toks pats,kaip ir sveikas.Tik visuomenė kažkodėl vis skirsto ir štampuoja.
Atsakyti
negaleciau buti su tokiu.
Nebent tai ,neduok Die, butu mano zmogus po kazkokios nelaimes.
Gal as ir baisus zmogus, bet vien pagalvojus apie sexa su zmogum be kojos mane ima pykinti. Apie kazkokia dar didesne negale ne negalvoju.
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 02 01, 16:59)
Gal as ir baisus zmogus, bet vien pagalvojus apie sexa su zmogum be kojos mane ima pykinti. Apie kazkokia dar didesne negale ne negalvoju.

Patikėk manim, seksas su tokiu gali būti kartais daaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuug geresnis, negu su sveiku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2008 02 01, 14:07)
Patikėk manim, seksas su tokiu gali būti kartais daaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuug geresnis, negu su sveiku mirksiukas.gif

kazkodel drisciau tuo suabejoti.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Riuriu @ 2008 02 01, 13:59)

tu nebaisus zmogus.manau,daugelis taip mano,tik nedrysta to garsiai pasakyti ir apsimeta motinomis teresemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2008 02 01, 17:07)

Na zinai, drisciau suabejoti, nepamirskim, kad dauguma judesiu yra riboti, nors kam ko reikia .... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre 22 @ 2008 02 01, 17:24)
kazkodel drisciau tuo suabejoti.... g.gif
Papildyta:

tu nebaisus zmogus.manau,daugelis taip mano,tik nedrysta to garsiai pasakyti ir apsimeta motinomis teresemis smile.gif

Gal ir teisybe.
Dar kaip pavizdy galime prisiminti gamta bei jos desniu, kaip pateles renkasi patinus ir atvirksciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 02 01, 14:47)

Papildyta:
Gal ir teisybe.
Dar kaip pavizdy galime prisiminti gamta bei jos desniu, kaip pateles renkasi patinus ir atvirksciai smile.gif

islieka tik stipriausi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre 22 @ 2008 02 01, 18:45)
islieka tik stipriausi? unsure.gif

ir instinktyviai renkasi sveikus patinus/pateles.
Atsakyti
niekada anksciau negalvodavau apie invalidumo tema. gal dabar po truputi ateina asmenine branda ir mastau, jeigu MB taptu invalidu (tfu tfu tfu)... nepalikciau jo ir stengciausiu prisitaikyti prie jo negalios. kazkaip po truputi jau tampa nebesvarbu pavirsutiniai dalykai, svarbiausia zamogaus vidus, pagarba, supratimas ir zinoma meile smile.gif
Atsakyti
Šiaip jau niekas nebevartoja žodžio INVALIDAS (su neįgaliaisiais dirbančiose institucijose toks įvardijimas būtų lygus įžeidimui) , neįgaliajam labiau patiktų ir nemažintų jo orumo jei vadintume neįgaliuoju. mirksiukas.gif
Atsakyti
Koks skirtumas kaip pavadinsi? Esmė juk nesikeičia...
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2008 02 02, 10:19)
Koks skirtumas kaip pavadinsi? Esmė juk nesikeičia...

jei juodaodi pavadinsi ***** neretai baigsis melyne paaki, bet esme nesikeicia.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti