Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

QUOTE(ferrero @ 2011 11 17, 13:40)
Ką pirksiu, jau sugalvojau smile.gif Bet pradėsiu pirkti dovanėles tik kokią gruodžio 22 dieną  lotuliukas.gif  Man patinka tas karštligiškumas, kai ieškai ir nerandi - pusė Kalėdų džiaugsmo  wub.gif

Patinka pasikankinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ferrero @ 2011 11 17, 14:40)
Ką pirksiu, jau sugalvojau smile.gif Bet pradėsiu pirkti dovanėles tik kokią gruodžio 22 dieną  lotuliukas.gif  Man patinka tas karštligiškumas, kai ieškai ir nerandi - pusė Kalėdų džiaugsmo  wub.gif

Man ir patinka tas šurmulys, bet jau varo į neviltį kai nieko nerandi, nes viskas būna išpirkta, todėl šiemet pasiliksiu pačiai pabaigai tik saldumynus, nes manau jų parduotuvėse bus tikrai ir prieš pat šventes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 17, 16:02)
Man ir patinka tas šurmulys, bet jau varo į neviltį kai nieko nerandi, nes viskas būna išpirkta, todėl šiemet pasiliksiu pačiai pabaigai tik saldumynus, nes manau jų parduotuvėse bus tikrai ir prieš pat šventes  smile.gif

man visai nepatinka tas surmulys,patinka ramei ,be eiliu ,nesistumdyt,nupikt dovanas. Nes buvo viena kart prizadejau padavonot ,planavau pikt pries kaledas,ir visai neradau to ko norejau,teko pirkt visai kita ir nuotaika visai buvo dingus.
Atsakyti
QUOTE(rimmuske @ 2011 11 18, 22:38)
man visai nepatinka tas surmulys,patinka ramei ,be eiliu ,nesistumdyt,nupikt dovanas. Nes buvo viena kart prizadejau padavonot ,planavau pikt pries kaledas,ir visai neradau to ko norejau,teko pirkt visai kita ir nuotaika visai buvo dingus.

Pritariu, rimmuske. Man irgi patinka ramiai, neskubant, nesistumdant. Paskutinem dienom ir taip darbu buna. Bent jau man biggrin.gif
Kepiniai visokiausi, smulkmenos ir pan. Paskutinem dienom visi lekia, skuba, ko nori jau ziuri, kad ir nebera. Fe, nepatinka man.

Paskutinem savaitem as jau megstu ramiai laukti svenciu, kvepinti namus pyragais, puost egle ir t.t ir pan 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasselyte114 @ 2011 11 19, 00:12)
Pritariu, rimmuske. Man irgi patinka ramiai, neskubant, nesistumdant. Paskutinem dienom ir taip darbu buna. Bent jau man biggrin.gif
Kepiniai visokiausi, smulkmenos ir pan. Paskutinem dienom visi lekia, skuba, ko nori jau ziuri, kad ir nebera. Fe, nepatinka man.

Paskutinem savaitem as jau megstu ramiai laukti svenciu, kvepinti namus pyragais, puost egle ir t.t ir pan  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Superku jau gerokai anksčiau nei Kalėdos ateina. Nebent lieka kokios smulkmenos smile.gif
Atsakyti
O as jau zinau ka dovanosiu vaikams kaledoms. si ta netgi turiu nupirkus is suplanuotu dovanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nimba @ 2012 06 22, 10:16)
O as jau zinau ka dovanosiu vaikams kaledoms. si ta netgi turiu nupirkus is suplanuotu dovanu ax.gif

Oho kokia ankstyva bigsmile.gif Aš dovanas pradedu pirkti likus trims mėnesiams iki Kalėdų. Ramiai viską apgalvoju, nuperku, supakuoju ir laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BA @ 2012 07 04, 23:07)
Oho kokia ankstyva  bigsmile.gif Aš dovanas pradedu pirkti likus trims mėnesiams iki Kalėdų. Ramiai viską apgalvoju, nuperku, supakuoju ir laukiu  wub.gif

Tai jei randu gerokai pigiau arba labai ieskota dalyka ko gi nenupirkus ir nepalaikius iki palankio sprogos iteikti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nimba @ 2012 07 04, 22:48)
Tai jei randu gerokai pigiau arba labai ieskota dalyka ko gi nenupirkus ir nepalaikius iki palankio sprogos iteikti  tongue.gif

drinks_cheers.gif

Tik man dažniausia būna taip, kad, jei jau labai anksti nuperku, tai neiškentusi padovanoju blush2.gif

Aš šiais metais sugalvojau artimiausiems žmonės padovanoti po knygą. Joje sudėsiu receptus. Ne vien savo, bet ir draugų. Prie kiekvieno recepto prirašysiu kokia jo istorija. Esu "nukniaukusi" ne vieną receptą iš draugės. Kalėdos kaip tik tas metas kai atsidėkosiu už juos cool.gif

Atsakyti
Aš jau pradėjau 'kaupti dovanas' 4u.gif Dažniausiai visas dovanas susiperku iki gruodžio pirmosios savaitės, kad po to tik supakuoti beliktų ax.gif
Kalėdų šurmuly gatvėse bei parduotuvėse aš labai mėgstu... bet tik tada kai turiu visas dovanas susipirkusi 4u.gif Tada vaikštai po parduotuves žiūrinėdama gal ką sau ar namam nusipirkus, stebi kaip visi įsterikuoja, o tau širdy taip ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ohh @ 2012 09 12, 15:42)
stebi kaip visi įsterikuoja, o tau širdy taip ramu  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti