Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

QUOTE(Pumasha @ 2012 09 19, 20:32)
tokiai panelei tai dovanociau koki rubeli: riesines, bepirstes pirstines, pinigine, kepure su ausytem, koki megztuka siaurietiskais elniu motyvais, kojines.

o ką man septyniolikos metų bachūrui padovanoti?  doh.gif  nesidomi niekuo

sweikutes ir man panasi bedele tik bachurelis metais jaunesnis doh.gif
Atsakyti
Sveikos Kalėdų belaukiant mamytės smile.gif Aš jau šiandien nupirkau dukrytei dovanų, nes maximoje 40% nuolaida žaislams. Pirkau dabar nes gruodžio vidurį laukia šeimos pagausėjimas nestuke.gif , bijau kad paskui nebespėsiu su dovanom. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2012 09 20, 18:57)
galvočiau apie:
sirupus (pvz į kavą)
balzaminis actas
koks įdomesnis aliejus
vytinta desra
prieskoniai, pvz juodieji pipirai malunelyje
džiovintų vaisių ir riešutų pyragas

uz ideja sirupas i kava lenkiu zemai galva biggrin.gif Nu nesumastyciau niekaip, o aplink vien kofemanai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(* Sheril @ 2012 09 20, 22:31)
uz ideja sirupas i kava lenkiu zemai galva  biggrin.gif  Nu nesumastyciau niekaip, o aplink vien kofemanai  cool.gif

pernai buvau sugalvojusi, kad galiu padaryti tokią rankų darbo dovaną: imbierinis ir čili sirupai. Deja, neišėjo, kažkaip nemoku aš maisto gaminti, tai nenuostabu, kad ir neišėjo biggrin.gif O pirkti tai monini sirupus mačiau, kitų firmų kažkaip neteko.
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2012 09 21, 13:19)
pernai buvau sugalvojusi, kad galiu padaryti tokią rankų darbo dovaną: imbierinis ir čili sirupai. Deja, neišėjo, kažkaip nemoku aš maisto gaminti, tai nenuostabu, kad ir neišėjo biggrin.gif O pirkti tai monini sirupus mačiau, kitų firmų kažkaip neteko.

Tai gal yra vynotekose kazko gurmanisko tokio... o klausykit ka Jus dovanojate vyrams? Amzinas klausimas ir galvos skausmas....
As kazkaip jam dovanoju ispudzius, t.y. vis kazkur isvaziuoti, nueiti, bet mes jau 10metu kartu ir tapo vos ne tradicija, mastau gal lauzyt ja siemet g.gif
P.s. maniskio 30metis ant nosies, o ideju kolkas nelabai kas unsure.gif
Atsakyti
Vyrai doh.gif
tokia proga siūlyčiau padovanoti mėnulį

aš saviškiam dovanoju praktiškas dovanas: čekį rūbų parduotuvėj, kai ima skųstis, kad džinsų nebeturi; kojinių kelias poras; kelionę į Italiją... kitų dovanų neįvertino smile.gif
(o tos žemės mėnuly ir pati norėčiau blush2.gif )
Atsakyti
Dažniausiai Kalėdoms dovanas superku lapkričio pb-gruodžio pr... bet buvo vieni metai, kai nuo rugsėjo po truputį visiems įgijau.. Šiaip man geriausia pirkti dovanėles lapkričio mėn. kai ir laiko ne tiek daug belikę, po truputį nuotaika šventinė apima, bet nėra dar tos karštligės... Tačiau vis tik visada geriausia, kai perki tada, kai randi smile.gif va, vyrui jau turiu biggrin.gif nors atrodo kažkaip keista, daugiau kaip 3 mėn.. doh.gif

Manau, gerai pažįstant artimą žmogų visada gali sugalvot, ką jam padovanot... man sunkiau sekasi tik su tais, su kuriais daug mažiau bendraujam, tuomet ir nežinau, ar tą turi, ar ano nori, o gal trečio reikia... g.gif o saviems tai vienas juokas biggrin.gif kad tik piniginė viską leistų... smile.gif
Atsakyti
as tai pradesiu pirkti jau kita menesi 4u.gif , bet cia ti del taupumo, kad paskui ne tiek daug vienu metu issileistu pinigeliu 4u.gif
Atsakyti
Jau turiu dovaną anytai, pamažu perkalioju dovanas ir kitiems šeimo nariams.
Atsakyti
Dairytis apie spalį pradedam, o perkam spalio gale - lapkritį. Gruodį jau dažniausiai viskas būna nupirkta, kad nereikėtų niekur lėkt akis išdegus.
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2012 09 21, 21:34)
Vyrai  doh.gif
tokia proga siūlyčiau padovanoti mėnulį

aš saviškiam dovanoju praktiškas dovanas: čekį rūbų parduotuvėj, kai ima skųstis, kad džinsų nebeturi; kojinių kelias poras; kelionę į Italiją... kitų dovanų neįvertino smile.gif
(o tos žemės mėnuly ir pati norėčiau  blush2.gif  )

Na maniskis menulio nesupras doh.gif schmoll.gif Labai romantiska dovana, o maniskis praktiskas... kaledom jau nusprendem ka pasidovanosim, susitarem doh.gif Kadangi labai megstu baseina ( pralankius plaukima n+k metu ), o dabar turim mazyliuka, pastaraisiais metais sunkiai istrukdavom abu is namu, tad nusipirkom abonementus 3men i vandens parka thumbup.gif Jis pirciu vergas, man bus kur pasiplaukiot, o ir maziukui veiklos bus thumbup.gif Tad visi patenkinti mirksiukas.gif
Bet tas 30-metis doh.gif Jau beliko 2sav, o ideju neturiu nors tu ka, o norisi kad butu prisiminimas... HELP help.gif
Atsakyti
QUOTE(* Sheril @ 2012 09 24, 09:50)
Na maniskis menulio nesupras  doh.gif  schmoll.gif  Labai romantiska dovana, o maniskis praktiskas...

niu va, romantiška.. o man kaip tik praktiška atrodo biggrin.gif gi tooookia investicija biggrin.gif

Atsakyti