Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 3

QUOTE(Laumiux @ 2011 02 22, 09:13)

Operacija bus. Bet čia ne spuogą išspausti.

O vyras kada isvaziuoja pas ja?
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 22, 09:16)
O vyras kada isvaziuoja pas ja?

gyventi - ir pats nežino kada. Atostogų buvo lapkritį. jei darbovietė anksčiau neišleis, tai turbūt vėl tuo pat metu. Jei tik atostogų - tai vėl grįš. Bet nežinau, nesikalbame mes. Jei dar anksčiau ko klausdavau, atšaudavo, kad ne mano reikalas smile.gif
Bet jei rimtai - išskyrus murksojimą prie kompo grįžus iš darbo, nelabai matosi iš jo pusės kokių nors žygių ir link anų santykių. nebent viskas tvarkoma internetu...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 22, 09:23)
gyventi - ir pats nežino kada. Atostogų buvo lapkritį. jei darbovietė anksčiau neišleis, tai turbūt vėl tuo pat metu. Jei tik atostogų - tai vėl grįš. Bet nežinau, nesikalbame mes. Jei dar anksčiau ko klausdavau, atšaudavo, kad ne mano reikalas smile.gif
Bet jei rimtai - išskyrus murksojimą prie kompo grįžus iš darbo, nelabai matosi iš jo pusės kokių nors žygių ir link anų santykių. nebent viskas tvarkoma internetu...

Idomus kadras.. ir ka jam duoda tokie virtualus santykiai? g.gif o ir ta ten,pasiruosus jo laukti metus biggrin.gif .. cirkai kazkokie..
Tu maziau ziurek ka jis daro ir darys.. planuokis po biski sau,kaupk pinigus ir pasitaikius progai keisk viska is pagrindu.. net jei ir liktu toks vyras salia taves-nematau nieko gero.. apgailetinas,nei cia nei ten,ir tampysis amzinai taip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 22, 09:44)
Idomus kadras.. ir ka jam duoda tokie virtualus santykiai?  g.gif o ir ta ten,pasiruosus jo laukti metus  biggrin.gif .. cirkai kazkokie..
Tu maziau ziurek ka jis daro ir darys.. planuokis po biski sau,kaupk pinigus ir pasitaikius progai keisk viska is pagrindu.. net jei ir liktu toks vyras salia taves-nematau nieko gero.. apgailetinas,nei cia nei ten,ir tampysis amzinai taip  cool.gif

Ir kas svarbiausia, pas kitas nevaikšto.
O aš tai ir kaupiu pinigėlius, nusiperku kokį daiktą, kurį dabar naudoju "šeimoje", o vėliau išsinešiu.
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 22, 10:32)
Ir kas svarbiausia, pas kitas nevaikšto.
O aš tai ir kaupiu pinigėlius, nusiperku kokį daiktą, kurį dabar naudoju "šeimoje", o vėliau išsinešiu.

O tai ka uzgyvenot viska jam paliksit? bigsmile.gif

zinot geriau eitu pas kitas-nors jums aiskiau butu kas per nesamone,o dabar nei pakarta nei paleista esat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 22, 10:53)
O tai ka uzgyvenot viska jam paliksit?  bigsmile.gif

zinot geriau eitu pas kitas-nors jums aiskiau butu kas per nesamone,o dabar nei pakarta nei paleista esat  doh.gif

Kažką turėsiu palikti bet kuriuo atveju. tiesiog atsirinksiu, kas man reikalingiau su vaiku, be ko galiu išsiversti.
pakarta esu smile.gif nesvarbu, kad neina pakiemiais...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 22, 11:05)
Kažką turėsiu palikti bet kuriuo atveju. tiesiog atsirinksiu, kas man reikalingiau su vaiku, be ko galiu išsiversti.
pakarta esu smile.gif nesvarbu, kad neina pakiemiais...

As stebiuos tik jusu tolerancija ir kantrumu kai tas svolacius uzsidaro kambaryje ir kirkinasi su merga doh.gif ... nu nezinau kas mane sulaikytu tuo momentu paimti ta kompa ir per langa.. be galvos liktu ir vyras.. mano namuose-tokiu bletsvu nebutu.. tegu eina kur nori ir kirkinasi kuo toliau nuo akiu..
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 22, 13:17)
As stebiuos tik jusu tolerancija ir kantrumu kai tas svolacius uzsidaro kambaryje ir kirkinasi su merga  doh.gif ... nu nezinau kas mane sulaikytu tuo momentu paimti ta kompa ir per langa.. be galvos liktu ir vyras.. mano namuose-tokiu bletsvu nebutu.. tegu eina kur nori ir kirkinasi kuo toliau nuo akiu..

Ojej, aš irgi taip pat būčiau padariusi, kitaip nervai neatlaikytų. Bet čia jau nuo charakterio priklauso, man rodos Laumiux tiesiog nuolaidus žmogus.
Tik įdomu ar tas vyras toks iš prigimties mėgėjas eiti į kairę ar jam tik šiaip protas susimaišė, prie egzotikos patraukė. Dar galima būtų kažką galvot, jei tai vienkartinis jo nuklydimas, tiesiog šeima, buitis nusibodo, dar gal kas, bet jeigu kaltas toks jo būdas, tuomet beviltiška, niekada nežinosi, kada į namus gali parsivest kitą ir išprašyti lauk. Ir žinoma, koks su tokiu žmogum gyvenimas. Aš irgi patarčiau taupytis pinigėlius ir planuotis kitą gyvenimą. Blogiau vis tiek nebus.
Atsakyti
Jei jau kartą nuklydo... bus ir antras... gal po metų kitų.. o gal ir po keliolikos bet bus.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 02 22, 13:36)
Jei jau kartą nuklydo... bus ir antras... gal po metų kitų.. o gal ir po keliolikos bet bus..  verysad.gif

kodel butinai bus ir antras? gal zmogui buvo tada aptemes protas, susizavejo kazkuo kitu ir po to atsitokejo, kad ka as cia isdarineju... kur as cia klaidzioju i kaire. gali kaip tik suprasti, kad uz ta vienintele jis nieko geriau neras, kad tos kitos tik paguoda ir del ju seimos ardyti neverta.
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 02 22, 16:59)
kodel butinai bus ir antras? gal zmogui buvo tada aptemes protas, susizavejo kazkuo kitu ir po to atsitokejo, kad ka as cia isdarineju... kur as cia klaidzioju i kaire. gali kaip tik suprasti, kad uz ta vienintele jis nieko geriau neras, kad tos kitos tik paguoda ir del ju seimos ardyti neverta.

kazi kiek laiko lauktumet kada tas nusvitimas ateis?
Atsakyti
QUOTE(Blackgate @ 2011 02 22, 11:58)
Ojej, aš irgi taip pat būčiau padariusi, kitaip nervai neatlaikytų. Bet čia jau nuo charakterio priklauso, man rodos Laumiux tiesiog nuolaidus žmogus.
Tik įdomu ar tas vyras  toks iš prigimties mėgėjas eiti į kairę ar jam tik šiaip protas susimaišė, prie egzotikos patraukė. Dar galima būtų kažką galvot, jei tai vienkartinis jo nuklydimas, tiesiog šeima, buitis nusibodo, dar gal kas, bet jeigu kaltas toks jo būdas, tuomet beviltiška, niekada nežinosi, kada į namus gali parsivest kitą ir išprašyti lauk. Ir žinoma, koks su tokiu žmogum gyvenimas. Aš irgi patarčiau taupytis pinigėlius ir planuotis kitą gyvenimą. Blogiau vis tiek nebus.

Mes vienas kitam pirmi. Niekada nei vienas nebledavojom. O vyrutis savo versiją kiekvieną kartą pateikinėjo vis kitaip - tai jam egzotika galvą susuko, tai jis įsimylėjęs. iš pradžių sakė, kad abi norėtų turėti kaip žmonas - ir mane, ir ją. sakė, kad nežino, kokio gyvenimo nori. teismui skyrybų priežastį įvardijo, kad ne taip įsivaizdavo šeimyninį gyvenimą ir kad nemato su manimi ateities. Nors mano išvirtą vakarienę lapnoja, kad net ausys kruta. tiesa, ne prie bendro stalo mes ją valgome...
Gal todėl, kad nebuvo "bledauninkas", taip ir įklimpo. O filipinietė gal specialiai dar kokį spaudimą padarė. kai aš jai parašiau laišką ir paminėjau, kad ji, kaip krikščionė, nusideda Dievui, nes laužo jo 9 įsakymą "negeisk svetimo vyro", tai ji tą mano laišką persiuntė vyrui. kai tas man jį pacitavo, tai supratau, kad iš tikro bendrauja su ja (iki tol maniau, kad gal bendrauja dar su kuo nors, o ta tik "atpirkimo ožys").
ir dar. iš pradžių kambaryje, kuriame jis skaipuodavo, buvo vaiko žaislų dėžė. Tai nori nenori, tekdavo ten užsukti - arba ką paimti, arba sutvarkyti, ką mažylė išmėtydavo hole. Filipinietė suprasdavo, kad aš ten įeinu, nes JIS išjungdavo jų pokalbio langą. Tada dar buvo šnekesnis, tai pasakojo, kad ji jau tada pavyduiliaudavo, klausdama jo, ar aš į tą kambarį užėjau ne su vienais apatiniais biggrin.gif
Bet dabar paskutiniu metu, jei dar kada ko užeinu į tą jo kambarį, tai matau sėdintį facebooke morkas ravintį ar ThornCityje kariaujantį.
Na kažkoks super crasy tas mūsų atvejis - nei gyvenimas, nei skyrybos.
Šiaip į Filipinus dar važiavo ir dėl to, kad buvo jo kursioko vestuvės.
ir kažkada, kai pasiūliau taikytis, jis atsakė: "nenoriu prasidėti" (čia su manimi). Kai paklausiau, kodėl - jis atsakė: "Tu juk nenorėsi manęs išleisti, kai aš vėl norėsiu išvažiuoti. Nenoriu dar kartą tavęs skaudinti".
Situacija iš tikro iš proto varanti. Bet gal teisus tėtis - gal čia jam kokia liga? Tada nesinori jo palikti. Nes aš visada smerkiau žmones, kurie meta savo sutuoktinius, ištiktus tegul ir nepagydomos ligos. nenoriu pati būti tokia...

Papildyta:
QUOTE(Gorada @ 2011 02 22, 15:00)
kazi kiek laiko lauktumet kada tas nusvitimas ateis?

Nuo daug ko priklausytų - jei smurtautų, neremtų finansiškai, tai tada pavojinga ir nuostolinga su tokiu būti.
O man tai va, ketvirtadienį ir penktadienį reikia spėti į pirmas pamokas. vesdama dukrytę į darželį, darbe būnu anksčiausiai pusę devynių. o dabar pasakiau, kad reikės nuvesti - be problemų.

Bet šiaip ar taip, manau, kad 9 mėnesiai, kuriuos dar pabūsiu ir kaupsiu indėlį, bus pakankamas laiko tarpas ir jam į kažkurią pusę, ir man. Jei tai liga, gal "išlįs" daugiau simptomų, gal ir iš jo pusės bus poslinkis į vieną ar kitą pusę.
Žinokite, kaip gera, kad aš čia rašau ir sulaukiu tiek nuomonių. man širdelei daug ramiau ir akyse šviesiau.
Ačiū JUMS visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 22 vasario 2011 - 15:17