Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 3

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 23, 14:51)
nu o dabar va demesio jau skiriat gi,kokia dabar jusu klaida?? kaip vyras ivardintu si karta  biggrin.gif per daug demesio turbut.. maisot vakarais su filipionka seksuot  rolleyes.gif
zodziu norint ir ruroj slieku atras..

sakė: "dabar tu rodai, koks aš tau svarbus ir reikalingas, bet man jau dzin"
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 23, 15:54)
sakė: "dabar tu rodai, koks aš tau svarbus ir reikalingas, bet man jau dzin"

nu nors nemeluoja..
pyragus nustokit jam kepti,biski kartele kilstelkit..
Atsakyti
QUOTE(Arival @ 2011 02 23, 15:00)
Tiesiog reikia susitaikyti su tuo,kad šeimos nėra,ir nieko nepadarysi kad jinai vėl būtų.Ir koks skirtumas juridiškai išsiskyrę jūs ar ne,realus skyrybų faktas jau yra.Šitoj situacijoj manau reikia pradėti naują gyvenimą,tuo pačiu materialiai kiek įmanoma daugiau išpešant iš vyro (nepamirštant-kad tai buvęs vyras).Ir baigti su visokiais vyro lepinimais skaniu maistu.Perdaug gerai jam.Susirasti naujų draugių,draugų,hobi kokį įdomesnį-ir laisvo laiko liks tik vaikui.
Dar vienas momentas-vyrai vis tik sielos gilumoje yra medžiotojai.Jei pamatys ryžtingą savim pasitikinčią moterį,kurios akyse bus parašyta-man nusispjauti į tave ir tą visą situaciją,aš puikiausiia moku būtu laiminga ir be tavęs-dar klausimas kokia jo reakcija bus.Kai šalia moteris,kuri kiekvieną dulkelę gatava nuo vyro nupūsti-vyrui paprasčiausiai pasidaro neįdomu.

Jo, kai būna atvirkštinė situacija, kai moteris į vyrą nekreipia dėmesio, o jis nenuleidžia rankų, tai vis tiek daugeliu atveju anksčiau ar vėliau ją prisišnekina.
Kažkokių lepinimų specialių nėra - gaminu, ką pati mėgstu, ką valgo vaikas. O tie įmantresni patiekalai - tai mano noras juos išmokti įdomiau gaminti, o ne specialiai padaryti jam įspūdį (dabar kad ir labai norėdama, niekuo įspūdžio nepadaryčiau). produktus perka praktiškai jis. Aš sugalvoju, kokį patiekalą gaminsiu (jis neišrankus maistui), surašau produktų sąrašą, dar papildmai paprašau kokios dešros, jei tą vakarą tingėčiau gaminti, kad būtų ką užkąsti - ir viskas.
Dulkelių irgi neleidžia per daug valyti - patalynę pats pasikeičia, kai visame bute plaunu grindis, savo kambarį išsivalo pats. Tik per kūčias išvaliau - sakau, visur valau, tai kodėl čia turėtų likti dulkės?
Vakarus mes leidžiame praktiškai tik abi su dukryte - kartais abi valgį ruošiame, dėliones dėliojame, gėlytes paliejame, kokį judrų žaidimuką pažaidžiame. Ir būtinai žaidžiame Aveyondo kurią nors versiją blush2.gif . Abi tada suvaikėjame blush2.gif . Po kompiuterio - higienos procedūros, pasakos, dainelės eilėraštukai. Ir miegas...
kai šilčiau, po lauką pavaikštome, į jogą aš ją nuvežu (dabar kol šalčiai nevažiuojame). Tai kitą vakarą, jei ji pas tėtuką neužeina, liekame su juo praktiškai nepabvendravę. Ji užsuka tik savo švarius išvalytus dantukus parodyti smile.gif

žodžiu, ir dabar kaip ir vienos. tiek, kad kartais išgirstu tą jo balselį, ir suvirpa dar kažkur kažkas...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 23, 16:14)

žodžiu, ir dabar kaip ir vienos. tiek, kad kartais išgirstu tą jo balselį, ir suvirpa dar kažkur kažkas...

kaip manot lengviau butu jei balselio nebegirdetumet? ar sunkiau? rolleyes.gif
Atsakyti
Laumiux, aš vis galvojau apie jūsų situaciją ir netikėtai atėjo galvon mintis - ar tik nebus šeimos griuvimo priežastis seksualinis nesuderinamumas. Juk pati minėjot, jis norėjo, kad masturbuotumėtės prieš ekraną, užsiimtumėt analiniu seksu ir pan., kas iš esmės jums nepriimtina. Gali būti, kad filipinietė pildo slapčiausias jo erotines svajones, tai ir susisuko vyriokui galva (kaip pas mus sakoma "maža galvutė didelę vedžioja"). Radau testą, tik atsakyti į klausimus turi abu partneriai, bet jei norit, žvilgtelėkit http://www.bandersna...com/sextest.htm
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2011 02 23, 17:13)
Laumiux, aš vis galvojau apie jūsų situaciją ir netikėtai atėjo galvon mintis - ar tik nebus šeimos griuvimo priežastis seksualinis nesuderinamumas. Juk pati minėjot,  jis norėjo, kad masturbuotumėtės prieš ekraną, užsiimtumėt analiniu seksu ir pan., kas iš esmės jums nepriimtina. Gali būti, kad filipinietė pildo slapčiausias jo erotines svajones, tai ir susisuko vyriokui galva (kaip pas mus sakoma "maža galvutė didelę vedžioja"). Radau testą, tik atsakyti į klausimus turi abu partneriai, bet jei norit, žvilgtelėkit http://www.bandersna...com/sextest.htm

realiame gyvenime pildžiau aš tas jo svajones. Ir prieš Ameriką. O grįžus tai tie keli mėnesiai buvo beprotybės ir žiaurumo derinys - buvo ir analai, ir kas tik nori. Ir plius tuo metu vapėdavo, kad myli ją.
va tada tai buvo mano Sizifo darbas siekiant jį susigrąžinti. Padariau viską, ką galėjau - ir gerų žygių, ir klaidų.
Dabar esu suvaikėjusi - vis tiek savojo susigrąžinti neišeina, svetimo nenoriu, tai džiaugiuosi dukrytės kompanija, kiekviena akimirka su ja. O tai žinau, kad praeis keleri metai, ir vietoje manęs ji nemaža laiko praleis su draugais arba viena.
Tik va širdy vis tiek feee... Žinau, kad geriau nematyti, negirdėti žmogaus, kuris tiek kartu mane taip šleikščiai įskaudino,kuris sugriovė mūsų kurtą gyvenimą iš vidaus.
Pasakykite man kas nors, kad buvimas nuomininku, neturėjimas tikro savo būsto, veža. Vieną pliusą aš žinau - jei netenki darbo ir sunku jo rasti tame mieste, kur gyveni, tai visai patogiau jo ieškotis kitame mieste - čia nėra nwekilnojamo turto, su kuriuo nežinotum, ką daryti.
Gal nuomininko statusas turi dar kokių nors privalumų, palyginus su dabartiniu mano gyvenimu (išskyrus, kad JO rožos beveik nematysiu)...
Atsakyti
laumiux- nuosirdziai ir atvirai - nebegaliu tu jusu nesamoniu skaityti. Ligonio paistalai, sorry ir sudie.
Atsakyti
Laumiux, padarėt viską (ir dar daugiau), kad susigrąžintumėt vyrą. Susitaikykit su tuo, kad nepavyko ir gyvenkit taip kaip jums patogiau. Tam tikra prasme, jūs ir dabar tarsi "nuomininkė" savo namuose, išsikraustyti iš jų ar ne - spręsti jums. Jeigu sugebėsit psichologiškai atsiriboti nuo sutuoktinio, nėra didelio poreikio keisti gyvenamą vietą. Daug metų pažystu šeimą, kuri gyvena taip kai jūsiškė, užaugino tris puikius vaikus, kurie visada žinojo, kad tėvai "išsiskyrę" tik gyvena kartu.
Ir dar - naudokitės vyro paslaugomis be jokio sąžinės priekaišto (nesakykit "koks tu man geras" ir pan. - tai lyg kompensacija už visus įžeidimus mirksiukas.gif _.
Atsakyti
Labas,mergaitės,
Laumiux,suprantu tave.Esi pastovus,kantrus žmogutis,gerietė,ir tiek.Dar meilės širdukėj turi savo antrai pusei.
Na,kas dėl tavo vyro-užėjo durnumas,gal net ir praeis.Tik sugadino sau gyvenimą,sugadino tau.Skystalas jis,o dėl savo kompleksų verčia visas kaltes tau.Su šituo esu puikiai susipažinus,patikėk.
Patarimai SM'e ne kažin ką padės,tai turi subręsti tavyje.Bet.Iš savo pusės galiu tau duot porą patarimų-na,gal kita nuomonė bus naudinga.
Pirmas-dėl kitų vyrų.Nors ir atrodo,kad širdis kraujuoja,kad verkiant norisi,kad tave priglaustų,paguostų,pasakytų komplimentą,nuramintų-patikėk,tau to dabar nereikia.Esi pažeidžiama ir pridarysi kvailysčių,paskui vėl kentėsi dėl kokio glušiaus.Dabar tau reikia ramybės,ramybės,ramybės.Ir laiko pilnai susivokti.
Antras.Dėl tavęs pačios.Minėjai,kad turi pinigėlių kažkiek, o aš dar įsivaizduoju,kad buvimas kartu su žmogum,kuris tave menkina-ne pats maloniausias dalykas.Ar nenorėtum po truputėlį apsiuostyt ir pasiėmus dukrelę išvykti užsienin padirbėti? Pabūsi atskirai nuo kančios,pamąstysi,pinigėliai bus kiti.Žiūrėk,viskas kitaip pradės atrodyt.
Stiprybės tau ir gerų minčių 4u.gif
Atsakyti
http://lt-lt.connect...140253432687120
Siulyciau paskaityt. Ir aplamai sita knyga nusipirkt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.Jungiuosi. As manau , kad laumiux labiausiai bijo nepilnos seimos statuso , bijo ,kad jos vaikas augs nepilnoje seimoje , ji galvoja ,kad tai kazkaip atsilieps vaikui psichologiskai. Bet tikrai nei tau , nei vaikui blogiau nebus nei dabar yra. Ir jei jam susisvies grizt normaliai i seima , vistiek viduje jausite jam nepasitikejima . O tai nieko gero .

Ir siaip po tokiu vyro poelgiu , as nebeisivaizduoju ,kaip ji dar galima myleti schmoll.gif cia gal nebe meile , o labiau baime tureti "issirusia seima" . Oficialiai dar neisiro, bet teoriskai seimos nebera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 24 vasario 2011 - 14:35
QUOTE(Bernsteine @ 2011 02 24, 10:33)
http://lt-lt.connect...140253432687120
Siulyciau paskaityt. Ir aplamai sita knyga nusipirkt.  mirksiukas.gif

Ačiū. staipsnis, parašytas pagal šią knygą man labai patiko ir pasirodė vertingas.
žinau, kad būna nemažai šeimų, gyvenančių po bendru kevalu daugiau ar mažiau atskirus gyvenimus. Nėra ko ir sakyti - dabartinis mano gyvenimas patogesnis už tą, kurį turėčiau gyvendama atskirai. Ir finansiškai, ir vaiko auginimo prasme - jei negaliu vaiko nuvesti į darželį ar paimti iš jo, tai yra tėtis. ir dukrytės byloje kol kas nėra įrašo "nepilna šeima". ir gyvenu namuose, kurie iš dalies yra ir mano.
Jūsų visų komentarai man padėjo bent iš dalies atgauti vidinę ramybę.
Nenuostabu, kad nuolatinės mano abejonės, ryžtingumo stoka kitam žmogui atrodo kaip beprotybė.
Kitoje situacijoje gal ir nereikia to skubotumo, perdėto ryžtingumo, nereikia pulti kaip "prūsui į peklą".
Toliau matysiu - gal migruosiu į nevykėlių temą blush2.gif arba paieškosiu likimo draugių - gyvenančių šeimose, kur visus narius po vienu stogu laiko bendras būstas ir neiširusios santuokos liudijimas.

Ačiū visoms, kas bandėte padėti. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2011 02 24, 10:00)
Labas,mergaitės,
Laumiux,suprantu tave.Esi pastovus,kantrus žmogutis,gerietė,ir tiek.Dar meilės širdukėj turi savo antrai pusei.
Na,kas dėl tavo vyro-užėjo durnumas,gal net ir praeis.Tik sugadino sau gyvenimą,sugadino tau.Skystalas jis,o dėl savo kompleksų verčia visas kaltes tau.Su šituo esu puikiai susipažinus,patikėk.
Patarimai SM'e ne kažin ką padės,tai turi subręsti tavyje.Bet.Iš savo pusės galiu tau duot porą patarimų-na,gal kita nuomonė bus naudinga.
Pirmas-dėl kitų vyrų.Nors ir atrodo,kad širdis kraujuoja,kad verkiant norisi,kad tave priglaustų,paguostų,pasakytų komplimentą,nuramintų-patikėk,tau to dabar nereikia.Esi pažeidžiama ir pridarysi kvailysčių,paskui vėl kentėsi dėl kokio glušiaus.Dabar tau reikia ramybės,ramybės,ramybės.Ir laiko pilnai susivokti.
Antras.Dėl tavęs pačios.Minėjai,kad turi pinigėlių kažkiek, o aš dar įsivaizduoju,kad buvimas kartu su žmogum,kuris tave menkina-ne pats maloniausias dalykas.Ar nenorėtum po truputėlį apsiuostyt ir pasiėmus dukrelę išvykti užsienin padirbėti? Pabūsi atskirai nuo kančios,pamąstysi,pinigėliai bus kiti.Žiūrėk,viskas kitaip pradės atrodyt.
Stiprybės tau ir gerų minčių  4u.gif

Ačiū smile.gif 4u.gif
Vyrų nesinori - esu įskaudinta ir apvilta, tai velniop juos visus smile.gif
Užsienis... Man kažkaip vis gaila mažėjančios Lietuvos. Bet niekada nesakyk niekada. Bet jau vykti tik su dukrele. ne už ką nenoriu skirtis su ja. Aš net per darbo dieną jos labai pasiilgstu wub.gif
Atsakyti