QUOTE(Arival @ 2011 02 23, 14:07)
O jei paspartinti įvykius ir papasakoti artimiesiems kas vyksta jūsų šeimoj.Negi artimieji puls iškart jį palaikyti.Jūsų Laumiux kaltės susidariusioj situacijoj tai nėra.
SM - mano paskutinė instancija.
Pirmiausia aš papasakojau savo tėtei - norėjau išgirsti VYRIŠKĄ nuomonę. Tai jis nusprendė, kad vyrutis mane tik erzina ir nieko neturi. Net kai ėjome į skyrybų teismo posėdį, mano tėtis tikėjosi, kad iš teismo salės išeisime ne tik neišsiskyrę, bet ir aosižliumbę bei apsikabinę. Išėjome tik neišsiskyrę. Vyrutis buvo įsiutęs. sakė: "tu niekaip manęs nesulaikysi, aš ir neišsiskyręs galiu išvažiuoti..."
Mano mama mane palaikė, tik irgi nepataria skubėti išeiti iš namų, kurie priklauso ir man, ir tapti nuomininke.
Jo tėtis miręs. Mirė po kelių dienų jam išvykus į JAV. Mirtis nebuvo netikėtia. Amžiną atilsį uošvis ilgai sirgo...
jo mama tik paklausė, ar tikrai nebenori gyventi su žmona? Jokios savo nuomonės jam neprimeta - nei draugaujant su jmanimi, nei dabar - skiriantis. Sakė, vis tiek jo sprendimo negalėsianti pakeisti, o pyktis su juo nenori.
Pabendrauju dar su jo brolių žmonomis. jos normaliai - palaiko mane.
Negaliu sakyti, kad mano kaltės dėl mūsų šeimos krizės nėra. taip nebūna. Kažkurios žmogaus savybės vieniems gal patinka, o kitus - erzina. Mano pagrindinė klaida, kiek supratau iš jo bandymų man kažką paaiškinti - mano dėmesio stoka jam esant Amerikoje.
Papildyta:
QUOTE(Vilusa @ 2011 02 23, 14:19)
Nemanau oi nemanau, kad čia meile iš jos pusės kvepia...
Ji juk pati pripažino - kad be vyro kvėpuoti nemoka... Jai vyras (bet koks) reikalingas taip, kaip koja, ranka - nes kitaip - ne gyvenimas... Todėl ir "bijo", kad vaikas bus iš "nepilnos šeimos"...
Vat ir išvada - autorė turi didelę problemą - nesugeba gyventi PATI SU SAVIMI. Ir nepadės nei indėlis banke, nei tie devyni mėnesiai - nes kai sueis laikas - ji nesugebės palikti vyro ne todėl, kad jai "gera" su juo

, o todėl - kad be jo nežinotų nuo ko pradėti gyventi...
Gal ir taip. Neskaniai skamba ta mano "ligos" diagnozė, bet dalis tiesos turbūt yra. netiesa tik tai, kad man reikalingas bet koks vyras. priešingu atveju aš neišlipčiau iš pažinčių svetainių.
Bet meilės jam irgi yra. Aišku, jo pastangomis jos ten ne daug, bet dar yra.
Šiuo metu mano bibliotekoje 2 mergytės garsiai skaito pasaką 'Sniego karalienė" - klausa pagavo kaip tik žodžius, kur Gerda paverkė, ir sutirpdė Kajaus šidies ledukus. Gaila, kad realiame gyvenime tai neįmanoma...