Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas pradėjo vaikščioti?

Devyniu menesiu su puse smile.gif anksti, o po savaites ne tik kad vaiksciojo bet ir begioti pradejo
Atsakyti
Sunus 11menesiu pradejo vaikscioti, po poros savaiciu begioti, metuku jau drasiai lakste. Dukra dar tik vaiksto su vaikstuku isikibus, pati dar nedrista o ir pusiausvyros neislaiko smile.gif
Atsakyti
metuku
Atsakyti
11 men. O po menesio atsisakem vezimelio. Matyt pasijuto savarankiskas smile.gif
Atsakyti
pirmoji dukra pradejo nuo metuku,o antroji nuo 10 men biggrin.gif
Atsakyti
Mes nuo 9 men.emem vaiksciuoti,vezimo atsisakem nuo 7men,nes jis eme keltis ir norejo lipti lauk. vezimo saugos dirzai ji tik dar labiau erzino... doh.gif
Atsakyti
Pirmasis nemokejo repliot, tai jau 10 men . vaiksciojo, o antrasis puikiai replioja,tai tik 1 ir 2 sav. pradejo po biski atstumus nedidelius iveikineti pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgina77 @ 2011 01 24, 01:13)
Pirmasis nemokejo repliot, tai jau 10 men . vaiksciojo, o antrasis puikiai replioja,tai tik 1 ir 2 sav. pradejo po biski atstumus nedidelius iveikineti pats  smile.gif

kodėl sakote ,,tik"? mano kosminiais greičiais ropojanti dukrytė dabar yra 1 m 1 mėn ir dar visai nepasiruošus savarankiškam vaikščiojimui... kaimynų mergaitė pradėjo vaikščioti 1m 3mėn, o pagal visas literatūras vaikučiai išmoksta vaikščioti iki pusantrų metukų, taip kad 1m ir 2 sav., tai ne ,,tik", o ,,jau" thumbup.gif ir dar esu girdėjusi vaikučių, kurie išmoko vaikščioti netgi vėliau nei 1,5 m
vat bėda ir yra tame, kad mamytės norim visko kuo greičiau ir jau kai paskao kokia draugė, kad jos vaikas vaikšto (ar atitinkamai kažką kito daro) nuo 10 mėn, tai mums jau stresas, kad mūsiškis ,,dar" nevaikšto...
o aš visiems įkyriems klausinėtojams sakau- spės dar per gyvenimą prisivaikščioti šimtus kilometrų, tegul dar pabūna nepakartojamoje kūdikystėje, kuri juk taip greitai baigiasi... thumbup.gif
nors mane kartais ir pagraužia toks sąžinės kirminukas- gal man daugiau užsiimti su dukryte, daugiau vedžioti už vienos rankytės, dažniau bandyti paleisti pastovėti nors po kelias sekundes vieną, bet.... juk viskam savas laikas- kaip ir puodukui, kaip ir savarankiškam valgymui, kaip ir dantukams ir t.t. thumbup.gif tik aišku reikia apžiūrėti ir tokį variantą ar su kojyčių raumenukais viskas ok... bet dar laiko turim bent jau iki 1,5 m ir tikrai išmoksim ne tik kad vaikščioti, bet ir bėgioti thumbup.gif galės paskui močiutės gaudyti, kurios taip nori, kad greičiau vaikščiotų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 24 sausio 2011 - 01:33
Pirmuosius savarankiskus zingsnelius zenge 10.3men. po menesio jau tikras vaiksciotojas buvo smile.gif
Atsakyti
mano dukra 10 mėn pradėjo vaikčiot įsikibus už abiejų rankų, nuo 11 mėn norėjo kibtis tik į vieną ranką ar už kokio baldo laikytis.
visai savarankiškai vaikščiot ir iškart bėgiot pradėjo 13 mėn 4u.gif
Atsakyti
maniškė pasileido bėgti savarankiškai nuo 11mėn., o va, pirmoji dukrytė metukų laiko dar labai atsargiai žengė
Atsakyti
Mano mazius isikibes ejo 11men. O pats pradejo vaiksciot 1m.4men
Atsakyti