Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas pradėjo vaikščioti?

Mazoji likus 6 dienom iki 1m1men pradejo pati vaikstineti, rolleyes.gif nors ropojo ir sliauziojo nuo 10men, smile.gif o didzioji vaiksciojo nuo 1m2men ,o ropot ismoko tik beveik 3metuku tongue.gif
Atsakyti
Mano pirmasis berniukas pradėjo vaikščioti 9 mėn., o jaunėlis 1 metukų. Pirmasis gimė 3 sav. anksčiau, nuo 3 mėn., polikl. lankėm masažo kabinetą nuo 6 mėn. vaikščiojo įsikibęs aplink lovytę,o be pagalbos 9 mėn. Jaunėlis 2010 m.gimimo liko be masažo , todėl ir vėliau pradėjo vaikščioti.
Atsakyti
Mano pupa vaiksciot pradejo 1.1 m. smile.gif
Atsakyti
Sunelis pradejo vaiksciot 11 men,o dukryte 10men
Atsakyti
Sunelis pirmus zingsnius zenge 11men, o dukrytei buvo 10men ir 9dienos. biggrin.gif Nei vienas neropojo, is pradziu pastovedavo kelias sekundes vieni, o paskui ir pirmieji zingsniai.... wub.gif
Atsakyti
pirmoji pradejo vaiksciot 9men ir triju savaiciu, maze metuku, 1men ir dvieju savaiciu ax.gif ropinejo abi dar iki vaiksciojimo smile.gif
Atsakyti
Maniske pradejo mazdaug 13 menesiu smile.gif
Atsakyti
Pradejo vaikscioti ~11 menesiu
Atsakyti
sveikutės,

mūsų panelė jau 13 mėn su trupučiu ir dar visai nepasirengusi vaikščioti... bet šnd mačiau per ,,Mamyčių klubą", kad vaikučiai turėtų pradėti vaikščioti iki 16 mėn, o paskatinimui gerai- stumdukai, ar koks kamuolys , ar dėžė ant ratukų vaikučio ūgiui tinkamo dydžio... tia kaip tik išsveiksim, vėl trauksim stumduką iš kampo, dar gal bandysim pastumdyti žaislų dėžę wub.gif kaimynų mergaitė pradėjo pati vaikščioti 15 mėn...
aš vadovaujuos taisykle, jog prisivaikščios per gyvenimą dar šimtus km thumbup.gif

Tiesa, mūsiškė aktyvi ropinėtoja nuo 9 mėn ir vaikšto pasilaikydama pasieniais, o pastovi savarankiškai tokiu atveju, jei kaip Mb sako, duodam pasilaikyti kad ir už kokio ,,šešėlio"- na, pvz įduodam kokį dirželį ar liniuotę iškart į abi rankytes ir gan ilgai pastovi.. tikimės visko išmokti pamažu... aišku, norisi greičiau, bet kaip per ,,Mamyčių klubą" sakė jei pats vaikutis dar nerodo iniciatyvos, tai ir nereikia versti per prievartą...

smagių pirmųjų žingsnelių visiems ,,vaikštukams" ir jų mamytėms daug gerų emocijų wub.gif
Atsakyti
Mazasis pradejo vaikscioti 11 men ir 2 sav 4u.gif
Atsakyti
Pradejo 10 men. isikibus, laikydamasi uz ko nors, o visikai laisvai metuku ir poros savaiciu, dabar jau kaip vejas lekia biggrin.gif
Atsakyti
Mano didysis pradėjo vaikščioti 10,5 mėn., mažasis 10 mėn. smile.gif
Atsakyti