Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas pradėjo vaikščioti?

QUOTE(sidrulka @ 2011 02 07, 01:55)
metukų, tai čia labai gerai... maniškei jau daugiau kaip  metukai ir vienas mėn, o dar nieko panašaus į savarankišką vaikščiojimą,bet turbūt jau rašiua šioje temelėje vakar, kad vaikučiams tokia tarsi riba išmokti vaikščioti iki 16 mėn...
o sakykit, jūs visos kaip nors skatinat , mokinat vaikščioti su stumdukais ar dar kuom nors? nes aš jau pradedu graužti save, gal aš per mažai skatinu, per mažai užsiimu...  doh.gif  šnd ,,varinėjom" gal kokias 20 min su stumduku po kambarius thumbup.gif

mano sunelis pradejo vaikscioti 11 menesiu be jokios pagalbos, o iki tol specialiai nieko nedariau, tik nuo kokiu 9 menesiu uz abieju ranku prilaikydavau, o panasiai nuo 10 men uz vienos rankos prilaikydama vedziojau. Ai, dar kviesdavau ateiti pas save nedideliais atstumais, nes mazylis priropojes prie lovos atsistodavo pats.
Papildyta:
QUOTE(JVGM:) @ 2011 02 07, 13:27)
Jo su guzais tai tikrai beda  doh.gif , kai pradeda vaikscioti tai nors salma dek ant galvos  unsure.gif . Pediatre sake, kuo veliau prades tuo geriau, maziau bedu bus tongue.gif ir galveleje "koseles" (supratimo) daugiau bus... 4u.gif

kazkaip pasiseke mums tu guzu isvengti... tfu tfu tfu. pakankamai atsargus berniukas smile.gif
Atsakyti
Mergaitės 1metukų, o berniukas dar vis tinginiauja ir panašu, kad dar net nesiruošia niekur savom kojom vaikščioti artimiausiu metu (jam 1,1m) doh.gif unsure.gif Eisim į mankšteles, kad tą neklaužadą "tinginuką" truputį išjudintume biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 10 vasario 2011 - 12:47
mums 1.2, po truputeli bandome eiti, bet dar labaai tingim sad.gif kazkaip maziui geriau ant keturiu ir ropoti smile.gif
Atsakyti
Pradėjo vaikščioti 11mėnesių. Stovėjo į mano koją atsirėmus ir staiga pajutau, kad nebėra rankytės, žiūriu eina link akvariumo smile.gif , tai stebėjau kvapą sulaikius.
Neturėjom nei vaikštynės, nei stumduko ax.gif ir už rankų labai retai vedžiojom smile.gif
Matyt atsibodo panelei vaikščiot į baldus įsikabinus biggrin.gif
Atsakyti
mano mazylis pradejo vaikscioti 8,5 men. thumbup.gif thumbup.gif buvom be vaikstuku, be sokliuku........... wub.gif
Atsakyti
9,5 men pilnai pradejom vaikscioti..
Atsakyti
QUOTE(linciulis @ 2011 02 13, 22:04)
9,5 men pilnai pradejom vaikscioti..

ogo kaip anksti pilnai pradejo vaiksciot wink.gif

mano vyresnelis pilnai no 11menesiuku
Atsakyti
Mano mergaitė pradėjo nuo metuku, bet ji nemokejo ropoti. O berniukas pradejo tik nuo 1,3. Jam iki sio,l jei reikia greiciau, bėga keturiomis smile.gif
Atsakyti
Mano dukryte buvo pradejus vaikscioti laikydamasi 9 men, bet paskui kazkas nutiko ir ji ne per kur nesutiko eiti doh.gif , vos pastatydavau ant kojyciu, is kart krisdavo ir ropodavo. Kadangi esu is panikuojanciu mamu, tai nuejau pas neurologe, ji mus nusiunte i vaiku raidos centra. Ten apziurejusi gydytoja pasake, kad nieko baisaus - cerebralinio paralyziaus nera unsure.gif (as net ir negalvojau, kad gali buti tokiu problemu). Taigi paskyre mums manksteles, pamokino dukryte kaip teisingai atsistoti, ir po savaites ji eme vaikscioti thumbup.gif . Taigi vaikscioti ji pradejo 1 m. 1 men ir 11 d.
Dabar jau zinau, kad reikejo siek tiek daugiau kantrybes smile.gif
Atsakyti
Mano abi pradėjo tvirtai vaikščiot prie pat pirmuosius gimtadienius..
Atsakyti
maniske turbut labai atsargi buvo, nes jai vis reikejo bent i pirsta isikibus eiti... Tas isikibimas jokios ir atramos neduodavo, grynai psichologinis dalykas. tai visiskai paleido ranka tik 1.3men... Uzsimirsusi paejo ir kai pasileido - nebesuvaldysi... biggrin.gif
Atsakyti
sveiki..mums 1m1men ir va siomis dienomis pradejom vaikscioti:) nuo 9men pradejo ruopoti bigsmile.gif
Atsakyti