Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas pradėjo vaikščioti?

ropoti pradejo kai buvo 10men,o vaikscioti 1m 1men wub.gif
Atsakyti
Mums Taip pat jau 1,3 metuku, o vaikstom tik i baldus isikibe arba su baldais(stalu ir vezimu smile.gif ) einam isikabine. Kartais uzsimirsta ir zengia kelis zingsnius, bet, matyt, prisimena, ir toliau keliauja keturiomis. Manau, kad nera ko pergyventi, ypac, jei vaikas eina vedamas ir isikabines i ka nors. Viskam savas laikas, ateis toks ir Jusu mazyliams 4u.gif
Atsakyti
neropojo mano didysis, iskart pradejo vaikscioti - 8,5 men. smile.gif tikiuosi bent mazylis paropos kiek nors smile.gif
Papildyta:
beje, vaikstynes nenaudojom, sako jos atitolina pirmuosius savarankiskus žingsnelius. gal ir tiesa. smile.gif
Atsakyti
Pradejo vaikscioti vienas likus 2 dienom iki pirmojo gimtadienio. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif Mano dukrelė jau nuo 11 mėnesių vaikščiojo-bėgiojo..o ropot tai nuo 6-7 mėnesių pradėjo..Bet manau kiekvienam vaikui savas laikas..Va mūsų "kiemo " draugas (jau 1 metai ir 5 mėn.) ir tik dabar daro savo pirmuosius žingsnelius... ax.gif
Atsakyti
metu ir 3 menesiu pradejom smile.gif
Atsakyti
8 mėn. 4u.gif
Atsakyti
Pirmuosius žingsnius žengė 10 mėn. ir 2 sav.
Atsakyti
Po kelis savarankiskus zingsniukus pradejo zengti 11 men, visiskai savarankiskai iskart po 1-ojo gimtadienio
Atsakyti
7 mėn ropojo, o pirmus žingsnius žengė 1metų ir 3sav.
Atsakyti
Metų ir 1 mėnesio. Tą dieną nutraukiau maitinimą krūtimi ir tą patį vakarą pradėjo savarankiškai vaikščioti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte @ 2010 12 17, 01:33)
neropojo mano didysis, iskart pradejo vaikscioti - 8,5 men. smile.gif tikiuosi bent mazylis paropos kiek nors smile.gif
Papildyta:
beje, vaikstynes nenaudojom, sako jos atitolina pirmuosius savarankiskus žingsnelius. gal ir tiesa. smile.gif

Na dėl vaikštynės tai sakyčiau, kad tai diskutuotina tema g.gif Mūsų vyresnėlis mėgo vaikšytnę ir pats vaikščioti pradėjo nuo 11 mėn. , o mažajam vaikštynė nepatiko, praktiškai tik kelis kartus pabandė ir nusprendė, kad ropoti kur kas smagiau, tai ropojo ilgai, net ir dabar kai kur skuba - keturiomis greičiau tikslą pasiekia biggrin.gif
Bet šiaip tai turbūt kiekvienam vaikui skirtingai su išmokimu vaikščioti būna, vieni ankščiau, kiti vėliau, bet jei nėra jokių sutrikimų visi išmoksta vaikščioti mirksiukas.gif
Atsakyti