Mano antras sunus gime 7men,vaikscioti pradejo 1m1men,gydytoja sake.kad iki 2m neisnesiotukai daro viska truputi veliau,taip ir buvo.Uztai dabar, jam jau 10metu,visus lenkia ugiu ir istverme.

Pats vienas pirma karta 11men

QUOTE(Editukass @ 2010 11 15, 09:09)
Mano turtelis gime isnesiotas, bet dar nevaiksto
Mums jau beveik metukai ir du menesiai
Zinoma i baldus isikibes eina jau nuo 9 menesiu, bet vienas kazko nedrista 

mano sunelis gime isnesiotas

Maniskis 9men su puse pats perejo kambari 
Nebuna vaiku vienodu, stai vienas musu bendraamzis nuo gimimo visur pirmavo, mano dar nesivarte net 5men (tingejo) o tas jau nuo 3men vartaliojosi, dantys dygo nuo 2men ir t.t. bet kai atejo laikas vaikscioti jis pirma karta pats nuejo virs metu...taip kad nera ko pergyventi...vienas vaikas vienur pirmauja, kitas kitur

Nebuna vaiku vienodu, stai vienas musu bendraamzis nuo gimimo visur pirmavo, mano dar nesivarte net 5men (tingejo) o tas jau nuo 3men vartaliojosi, dantys dygo nuo 2men ir t.t. bet kai atejo laikas vaikscioti jis pirma karta pats nuejo virs metu...taip kad nera ko pergyventi...vienas vaikas vienur pirmauja, kitas kitur

Mergina pradejo 1 metu ir 1,5 menesio o vaikinas jau eina isikibes jauciu pralenks sese
Ropoti pradejo 7 menesiu, o vaikscioti pradejo 10.5 menesio, dabar jau begioja nesustodamas

Vyresnelis pradejo 1 ir 1men, o maziukas nuo 10 men vaikstineja

1m buvo kai jau normaliau vienas paejo
Mums 1 m ir 1 men., bet dar bijo pati eiti. Isikibus i viena ranka eina labai tvirtai, bet tik paleidi ir letai letai atsiseda
Na laukiam, kada nors gi turi pradeti savom kojom lakstyt

Sūnus 10mėn. 1 sav.
Dukra pora dienelių prieš pirmąjį gimtadienį.
Dukra pora dienelių prieš pirmąjį gimtadienį.
Mano sunus keleta zingsniu zengdavo iki 10 men. O laisvai pradejo vaikscioti nuo 10.5 men.