Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas pradėjo vaikščioti?

Mano antras sunus gime 7men,vaikscioti pradejo 1m1men,gydytoja sake.kad iki 2m neisnesiotukai daro viska truputi veliau,taip ir buvo.Uztai dabar, jam jau 10metu,visus lenkia ugiu ir istverme. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajone35: 30 lapkričio 2010 - 15:34
Pats vienas pirma karta 11men ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukass @ 2010 11 15, 09:09)
Mano turtelis gime isnesiotas, bet dar nevaiksto sad.gif Mums jau beveik metukai ir du menesiai smile.gif Zinoma i baldus isikibes eina jau nuo 9 menesiu, bet vienas kazko nedrista  ax.gif

mano sunelis gime isnesiotas smile.gif mum dabar 1,metai ir menuo smile.gif bet dar pats bijo pasileisti ir eiti,nuo 8 menesiu jau isikibes vaikstineja ) pries menesi vaika paleisdavau pati vienajis stovedavo,ir kviecian mna ji jis ateidavo palengva,kokiu 4-6 zingsnelius.na o dabat taip man darant jis neinakrenta ant keliu ir atropoja paa mane,nesuprantu,gal ko issigando.bet manau kiekvienas vaikas skirtingaikiti tyngi,vieni bijo,taigi mamytes tereikia islaukti smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskis 9men su puse pats perejo kambari rolleyes.gif
Nebuna vaiku vienodu, stai vienas musu bendraamzis nuo gimimo visur pirmavo, mano dar nesivarte net 5men (tingejo) o tas jau nuo 3men vartaliojosi, dantys dygo nuo 2men ir t.t. bet kai atejo laikas vaikscioti jis pirma karta pats nuejo virs metu...taip kad nera ko pergyventi...vienas vaikas vienur pirmauja, kitas kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugidziu: 01 gruodžio 2010 - 13:53
maniškei 1m.ir 1 dienelė smile.gif savarankiškų žingsnelių vis dar labai laukiam wub.gif pasiramstydama vaikštinėja, vedžiojama taip pat, bet jei viena stovi, klekt ant kelių ir keturiom bėga smile.gif sulauksim ax.gif nors jau noriu kad tik kuo greičiau smile.gif
Atsakyti
Mergina pradejo 1 metu ir 1,5 menesio o vaikinas jau eina isikibes jauciu pralenks sese
Atsakyti
Ropoti pradejo 7 menesiu, o vaikscioti pradejo 10.5 menesio, dabar jau begioja nesustodamas wub.gif
Atsakyti
Vyresnelis pradejo 1 ir 1men, o maziukas nuo 10 men vaikstineja smile.gif
Atsakyti
1m buvo kai jau normaliau vienas paejo
Atsakyti
Mums 1 m ir 1 men., bet dar bijo pati eiti. Isikibus i viena ranka eina labai tvirtai, bet tik paleidi ir letai letai atsiseda biggrin.gif Na laukiam, kada nors gi turi pradeti savom kojom lakstyt ax.gif
Atsakyti
Sūnus 10mėn. 1 sav.
Dukra pora dienelių prieš pirmąjį gimtadienį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ende: 10 gruodžio 2010 - 08:59
Mano sunus keleta zingsniu zengdavo iki 10 men. O laisvai pradejo vaikscioti nuo 10.5 men.
Atsakyti