didžioji savarankiškai, į nieką neįsikibusi pradėjo vaikščioti tuoj po 1-ojo gimtadienio, o va mažiukė - 10,5 mėn...juokaujam, kad mažiukė matyt nori didžiąją sesę pavyti ir greičiau viską daro

musu tinginiuke ropoti tingejo,vaikstinet isikabinus i ka nors pradejo 1m ir 1 men,tvirtesnis zingsnis atsirado 1m ir 5men.
Pirmus zingsnelius savarankiskvi zenge 1m ir 1 men, po to 3 sav. vaiksciojo po kelis zingsniukus su ropojimo elementais, net nervmu jau daresi, o 1 m ir 2 men pradejo normaliau vaikscioti, bet kuri laika kojytes dar pynesi...
Druges vaikui metukai, o jis dar tik sliauzioti pradejo 9stiprus, bet tinginiukas), bet ji nesuka galvos, nes juk visi kazkada ismoksta vaikscioti
Druges vaikui metukai, o jis dar tik sliauzioti pradejo 9stiprus, bet tinginiukas), bet ji nesuka galvos, nes juk visi kazkada ismoksta vaikscioti

nuo 10men ropinejo, poreikio vaikščiot nejautė- tai pirmuosius žingsnius žengė
1, 2 mėn
1, 2 mėn
mano dukryte pradejo vaiksciot 11menesiu. dar nera metu,o ji jau puikiai eina

Nemanau, kad vaikstyne atitolina pirmus zingsnius, mano mergaite ja naudojosi, o vaikscioti pradejom 10 men. pabaigoje. 11 men jau tvirtai mazute lelyte vaiksciojo. Labai jaudino, kad tokia mazutele, o jau vaiksto

manoji irgi pradejo vaikscioti tik 14 men
manau tikrai nėra ko pergyventi, kai 14mėn vaikas dar nevaikšto, juk visų vaikų raida skirtinga. maniškė 15mėn dar savarankiškai nevaikšto, nors jau trūksta nedaug, ima atsistojusi ir eina , o va ima ir savaitę visai neina
tik nervina aplinkinių replikos, tas pastovus lyginimas kad jų būdami dešimties mėnesių jau vaikščiojo

Mano suneliui jau tuoj metai, bet dar nevaiksto. Isikibes eina jau seniai, o pasileisti net nesiruosia
Visur keturiom nuropoja... Jau laukiu kada prades vaikscioti - turetu buti lengviau, nesiot tiek nereikes

Dicke pradejo vaikscioti kelios dienos po pirmojo gimtadienio, berniukas metu ir savaites mazoji dar kol kas pati vaikscioti bijo vaikscioja tik isikibus.

Maniskis pradejo pats vaikscioti nuo 1m 1,5men, bet jau tvirtais zingsniais. Isvengem guzu ir melyniu

Mes vaiksciojom metuku ir 2 menesiu
Nuo metuku labai nedrasiai ir tik kai mama mato o veliau jau viskas vyko savarankiskai