Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 37 tema

Apklausa: Norėčiau, kad Robetas Pattinsonas mano gyvenime būtų: (40 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(petrike @ 2010 11 16, 01:46)
Tik naujokes, tai ziurek visos vilnietes... Shtoli, Kaunas knygu neskaito??? Bent jau filmus juk ziuri? doh.gif

Kai priverti pažiūrėt, tai taip lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif bet neskaito, bent jau mano kaunietė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 11 16, 00:46)
Tik naujokes, tai ziurek visos vilnietes... Shtoli, Kaunas knygu neskaito??? Bent jau filmus juk ziuri? doh.gif

Ramiai, Petrike, Kawnas protingas knygas skaito..o ne "sikt mikt kaip tave myliu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 01:49)
Ramiai, Petrike, Kawnas protingas knygas skaito..o ne "sikt mikt kaip tave myliu" biggrin.gif

Kad tos šikt mikt laaaaaaaaabai tinka tarp protingų gnygų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 00:45)
mirksiukas.gif  tongue.gif  000054.gif  lotuliukas.gif
Kibinu  gi tave 4u.gif

Tai normaliai kibink..dabar nezinau kaip reaguot i tokius kibinimus ir ka pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad aš šiand taiki wub.gif
Atsakyti

Nu jei istikruju, daug mano pazistamu NIEKADA neatsivercia knygos... Jei skaito, tai tik zurnala doh.gif doh.gif doh.gif Kad man taip... rolleyes.gif Nes as amzinai sedziu knyga apsikabinus... Ir kokia nelabai protinga blush2.gif ax.gif Arti knygos niekaip neiveikciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 01:51)
Tai normaliai kibink..dabar nezinau kaip reaguot i tokius kibinimus ir ka pasakyt biggrin.gif

Normaliai cia tave kibinu...a jau seniuks nepatinka... g.gif
Praeitoj temoj patiko, o sioj jau nebe mirksiukas.gif 000054.gif

Uzsispytele27 drinks_cheers.gif
Nu bet tu man pasakyk...atejo Zane, pasake, kad Dzasperis jos, tai kaip bizunu pliaukstelejo ...visos suprato, niekas nesikesina. O cia...16 psl. naujokes nuo Roberto subiniuko vaikau doh.gif ...tuoj tema baigsis, o as net prigulusi cia nebusiu doh.gif biggrin.gif
Papildyta:

Sudas ne sviestas , Kaunas ne miestas tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 00:56)
Normaliai cia tave kibinu...a jau seniuks nepatinka... g.gif
Praeitoj temoj patiko, o sioj jau nebe mirksiukas.gif  000054.gif

Uzsispytele27 drinks_cheers.gif
Nu bet tu man pasakyk...atejo Zane, pasake, kad Dzasperis jos, tai kaip bizunu pliaukstelejo ...visos suprato, niekas nesikesina. O cia...16 psl. naujokes nuo Roberto subiniuko vaikau doh.gif ...tuoj tema baigsis, o as net prigulusi cia nebusiu doh.gif  biggrin.gif

Kiba seniuko paskirti pamirsai "praeiti"..praeidama mirkteli..riebiai nusizvengi..ir galvok ka nori..mazu tyciojies doh.gif biggrin.gif

Nesupratau, o tai ko tu cia nuo jo vaikai..gi ne tavo..jei leidziu tai ir glaustos nail.gif biggrin.gif
O kadangi jis man nebidomus pasidare doh.gif negaila, tegu glaustos..ir joms atsibos nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 01:58)
Sudas ne sviestas , Kaunas ne miestas tongue.gif  biggrin.gif

Raunasi Daiva unsure.gif

Pagaliau ne aš velnių gausiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 02:00)
Kiba seniuko paskirti pamirsai "praeiti"..praeidama mirkteli..riebiai nusizvengi..ir galvok ka nori..mazu tyciojies doh.gif  biggrin.gif

Nesupratau, o tai ko tu cia nuo jo vaikai..gi ne tavo..jei leidziu tai ir glaustos nail.gif  biggrin.gif
O kadangi jis man nebidomus pasidare doh.gif negaila, tegu glaustos..ir joms atsibos nail.gif

Man nerupi, kas leidzia, kas draudzia tongue.gif biggrin.gif Prie ko miegu, to ir subiniuka saugau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 00:58)

A Vilnius isvis ne Lietuvos miestas tongue.gif Pusiau rusu, pusiau lenku tongue.gif O Kaunas Lietuvos sirdis wub.gif viduriukas...vaziuok i kuria puse nori..visos vienodai arti.. biggrin.gif A Vilnius kazkur uzgrustas..nu zodz vienas is Lietuvos uzkampiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 16 lapkričio 2010 - 01:05
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 01:58)

?????? Prasaisi? box.gif Ir kaip cia Arti i tooooki pareiskima nekreipia demesio?
Asmeninis izeidimas! Nors visa gyvenima sis posakis buvo Vln taikytas, taip kad nieko nebus.... KAUNAS- Lietuvos sirdis! thumbup.gif
Atsakyti