Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 37 tema

Apklausa: Norėčiau, kad Robetas Pattinsonas mano gyvenime būtų: (40 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 01:32)
viskas pas tave logiska biggrin.gif O anoj uz ka balsavai?

Logiska???? Isivaizduoti Robke meiluziu...? bigsmile.gif Kad kazin... Svaicioju kaip ir visos, tik rimtais zodziais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O atmintis mano kokia trumpa, dar turejau lekt paziuret, kas per apklausa praeitoje temoje buvo... Tai as balsavau uz abi poreles, Bela su Edwardu ir Robsten... Man abi labai labai prie sirdies.... kol nekyla noras tarp ju isiterpt... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 16, 00:36)
Arti, mes galim kartais susikirst rolleyes.gif Bet gal nereik per dažnai ax.gif

Kartais tu mane siutini, kartais tu man patinki, kartais nekeli jokių emocijų, tai gal taip ir palikim smile.gif Nekelkim vėjų kur nereik mirksiukas.gif

taigi pati sakei..prisimink, kad galetumem pasigincyt g.gif Nu nenori nereik..manau ir taip gali progu atsirast lotuliukas.gif O tai kas tave taip siutina? g.gif Kad karaliene prisistatineju? biggrin.gif speju, kad sitas..
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 16, 01:36)
O del ko tu rami?  g.gif

Kad tuoj savo noru sūriu tapsiu biggrin.gif

QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 01:36)
Pliukst, is kokio tu miesto? Gal kartais kawno.. ?biggrin.gif

Wilno biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 00:36)

grazu..neturi man ka pasakyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 01:39)
taigi pati sakei..prisimink, kad galetumem pasigincyt g.gif Nu nenori nereik..manau ir taip gali progu atsirast lotuliukas.gif O tai kas tave taip siutina? g.gif Kad karaliene prisistatineju? biggrin.gif speju, kad sitas..

Davai nesigilink mirksiukas.gif Gal bent kol kas draugėm pabūkim bigsmile.gif Ateis laikas santykius aiškintis, na ir pasiaiškinsim bigsmile.gif

Bet jei jau tau taip širdukę graužia...Pagrauš ir praeis rolleyes.gif Aš ne gydytoja cool.gif Vaistų neišrašau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2010 11 16, 00:40)
Kad tuoj savo noru sūriu tapsiu  biggrin.gif
Wilno  biggrin.gif  bigsmile.gif

Jopsikmat..nereik mums daugiau Vilniaus..Kawno reik..davai kraustykis i Kawna biggrin.gif Taip ir sakiau, Vilniuj daugiau priciuozusiu tongue.gif biggrin.gif Vsio varysiu i gatves skrajuciu dalint..kiek galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 01:43)
Jopsikmat..nereik mums daugiau Vilniaus..Kawno reik..davai kraustykis i Kawna biggrin.gif Taip ir sakiau, Vilniuj daugiau priciuozusiu tongue.gif  biggrin.gif Vsio varysiu i gatves skrajuciu dalint..kiek galima biggrin.gif

Nuo ryt mano sekretorė Kaune bus cool.gif Savaičikę :rolleyes:tai aš toks mutantas būsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nenoriu Kauno lotuliukas.gif Vilniuje gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 01:41)
grazu..neturi man ka pasakyt? g.gif

mirksiukas.gif tongue.gif 000054.gif lotuliukas.gif
Kibinu gi tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 01:43)
Jopsikmat..nereik mums daugiau Vilniaus..Kawno reik..davai kraustykis i Kawna biggrin.gif Taip ir sakiau, Vilniuj daugiau priciuozusiu tongue.gif  biggrin.gif Vsio varysiu i gatves skrajuciu dalint..kiek galima biggrin.gif

Tik naujokes, tai ziurek visos vilnietes... Shtoli, Kaunas knygu neskaito??? Bent jau filmus juk ziuri? doh.gif
Atsakyti
Ok, labanakt biggrin.gif 4u.gif saldžių vampyriškų sapnų biggrin.gif

Dar pabūčiau, bet į paskaitas pietų, o ne vakarienės metu reik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2010 11 16, 01:40)
Kad tuoj savo noru sūriu tapsiu  biggrin.gif

Bet kokios arsios naujokes... g.gif pabutu nors viena nakti prie duru... o dabar tiesiai i lova, ir dar pas Robke doh.gif
Nika, Kosmo... kur jus... kesinasi i lova!!! help.gif
p.s. lovoje - Kristen... su mumis dar gali kovoti, su ja - ne. Plius cia yra Krisbianku, tai jai pades... cool.gif
Atsakyti