Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 37 tema

Apklausa: Norėčiau, kad Robetas Pattinsonas mano gyvenime būtų: (40 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 16, 00:26)
Oooo, ***, programšikė ji unsure.gif Ko tais jie man pasitikėjimo nekelia rolleyes.gif  unsure.gif
Papildyta:
Pagooglink mirksiukas.gif Feminisčių biblija doh.gif Planuoju paskaityt..Bet ne todėl, kad mane domintų, o todėl, kad galėčiau ginčytis...

Kol nesu apsišvietusi ta tema, nesu pasirengusi ir kibt į atlapus cool.gif

O as tai kazkokia labai gera feminisciu knyga esu skaicius..tik neatsimenu kaip ji vadinasi g.gif bet man patiko..atsimenu lotuliukas.gif Mane megsta feministe pavadint..nors mano manymu man dar toli iki feminisciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2010 11 16, 01:22)
Tai ne bet kieno, o Robkės spausta ugniena/pliukštiena bus  bigsmile.gif
Nu jau taip  tongue.gif
Tada dujų kaukytę arba po adatą draugiškai :]

Kad laisva buvo, ką daryt?

Kam tų kulokų, draugiškai  cool.gif
tongue.gif Jei dėl Robkės, tai tegu ir minedas xD
Palysiu  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
Ok, ok, mano, nenoriu prie durų  blush2.gif  biggrin.gif  4u.gif
Naujokės pakvėpuos deskopo dujų, apsiramins ir ramiai kas prie durųm, o kas po Robke atsiguls  bigsmile.gif

Tik man įdomu, kurioj ligoninėj mūsų palata randas???  lotuliukas.gif

(smailų kiekį riboja... nepatinka man taip)

devil.gif
Palata ten kur ir ligones.... psihuske tokia neivardinta, o nuo Roberto subiniuko traukiam letenas ir gulam prie duru...cia as aiskiai parasiau, ar vaizdziai parodyt gun_rifle.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 11 16, 00:27)
Nu ka, ar dar klausimu kyla? Kaip brolio ar tevo as jo nenoreciau, kas is tu giminiu, kad pasivaidentu kompiuteristas karta i menesi irgi  schmoll.gif  As pati zviazda buti nelabai noreciau ir nesu Dzimute...
Nu tai aisku balsavau, kad noreciau tokio meiluzio! ax.gif  blush2.gif Ai kaip vyro gal jau per daug butu, keiciasi tas mano skonis periodiskai... Bet meiluzis butu super! thumbup.gif  lotuliukas.gif  ax.gif  blush2.gif

viskas pas tave logiska biggrin.gif O anoj uz ka balsavai?
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 01:29)
O as tai kazkokia labai gera feminisciu knyga esu skaicius..tik neatsimenu kaip ji vadinasi g.gif bet man patiko..atsimenu lotuliukas.gif Mane megsta feministe pavadint..nors mano manymu man dar toli iki feminisciu g.gif

Tai gal prisimink bigsmile.gif Būčiau labiau pasikausčiusi ginče rolleyes.gif Jei jau ginčytis, tai ginčytis..Ir būt daugiau nei vieną knygą paskaičius rolleyes.gif

Turiu tokią durną ydą doh.gif Galiu ginčą atkelt mėnesiui, kol pasiskaitysiu nors kiek ta tema, kuria norėčiau pasiginčyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 01:30)
devil.gif
Palata ten kur ir ligones.... psihuske tokia neivardinta, o nuo Roberto subiniuko traukiam letenas ir gulam prie duru...cia as aiskiai parasiau, ar vaizdziai parodyt gun_rifle.gif  lotuliukas.gif

Še 4u.gif 4u.gif 4u.gif draugiškai biggrin.gif

Lieku savo vietoj, bet rami bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2010 11 16, 01:33)
Še  4u.gif  4u.gif  4u.gif  draugiškai  biggrin.gif

Lieku savo vietoj, bet rami  bigsmile.gif  wub.gif

Tai kur tavo vieta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 16, 00:32)
Tai gal prisimink bigsmile.gif Būčiau labiau pasikausčiusi ginče rolleyes.gif Jei jau ginčytis, tai ginčytis..Ir būt daugiau nei vieną knygą paskaičius rolleyes.gif

Turiu tokią durną ydą doh.gif Galiu ginčą atkelt mėnesiui, kol pasiskaitysiu nors kiek ta tema, kuria norėčiau pasiginčyt doh.gif

aaa..tai tau patiko su manim rietis? lotuliukas.gif galim pakartot..tik pries tai subegiok muilo iki maximos tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 16, 01:34)
Tai kur tavo vieta? bigsmile.gif

Kur buvo laisva lotuliukas.gif bigsmile.gif

aš maža, manęs nesimatys, o jūs gyvenkit, kaip gyvenot thumbup.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2010 11 16, 01:33)
Še  4u.gif  4u.gif  4u.gif  draugiškai  biggrin.gif

Lieku savo vietoj, bet rami  bigsmile.gif  wub.gif

O del ko tu rami? g.gif
Atsakyti
Arti.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 01:35)
aaa..tai tau patiko su manim rietis? lotuliukas.gif galim pakartot..tik pries tai subegiok muilo iki maximos tongue.gif  lotuliukas.gif

Arti, mes galim kartais susikirst rolleyes.gif Bet gal nereik per dažnai ax.gif

Kartais tu mane siutini, kartais tu man patinki, kartais nekeli jokių emocijų, tai gal taip ir palikim smile.gif Nekelkim vėjų kur nereik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2010 11 16, 00:35)
Kur buvo laisva  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

aš maža, manęs nesimatys, o jūs gyvenkit, kaip gyvenot  thumbup.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pliukst, is kokio tu miesto? Gal kartais kawno.. ?biggrin.gif
Atsakyti