Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 37 tema

Apklausa: Norėčiau, kad Robetas Pattinsonas mano gyvenime būtų: (40 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 13:15)
O kai skaiciau knyga tai supratau...nebutu jis palikes Belos, nebutu ji supratusi, kad negali be jo ir butu Bela pasirinkusi Dzeika, o Dzeikas po keliu metu but ispauda pajutes kitai...ir liktu Bela viena...su keliais vaikais ant ranku ...Dzeiko palikta pamesta...Ir tada turetu Edvardas Dzeiko suniukus auginti, nes Edvardas juk myli Bela ir priimtu jis ja tokia susitersusia su sunim/vilku  lotuliukas.gif

nu bet tu neteisi. Jei butu dzeikas su bela susimete, ir pasigimde vilkiuku, tai ispaudo nebutu gaves, juk ispaudas tik su vienu zmogum, o tas zmogus buvo belos ir edvos meiles vaisius. Nebutu meiles vaisiaus, nebutu ir ispaudo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 16, 13:19)
nu cia dilema g.gif  atsirastu kokia kita a la Reneme ir pipec  biggrin.gif

QUOTE(Dzimute @ 2010 11 16, 13:21)
nu bet tu neteisi. Jei butu dzeikas su bela susimete, ir pasigimde vilkiuku, tai ispaudo nebutu gaves, juk ispaudas tik su vienu zmogum, o tas zmogus buvo belos ir edvos meiles vaisius. Nebutu meiles vaisiaus, nebutu ir ispaudo tongue.gif

vat ir atsakas biggrin.gif

aš turiu teoriją kodėl vilkai su pusvampyriais imprintinasi. bet nesakysiu, pasiliksiu knygai, savo tai... biggrin.gif

kaip yra kalėdu senuko šifras? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2010 11 16, 13:21)

Nu jo ir viena diena supykes Dzeikutis, kaip Semas, Belai vidurius perreztu..vat ir laiminga pabaiga nail.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 16 lapkričio 2010 - 13:24
QUOTE(Žanė @ 2010 11 16, 14:18)
taigi Džeiko įspaudas yra Renesmė. o ji negimtų gi. taip kad jie [b]žmogiškai

O cia tai dar neaisku...ispaudas , o jei but likes lotuliukas.gif
Renesmes ner...ryskiai kokia Lorena ( ar koks tos Belos klasiokes vardas, kuri tokia piktybiska Belai buvo) butu isikliopines g.gif lotuliukas.gif

Jauciu, siandien prisizvengsiu... doh.gif
Nuotaika thumbup.gif
Mano vaikas atskrenda...zinau, jum jau atsibodo tai girdet, bet as siandien lia lia lia lotuliukas.gif
Dzimute, as vaziuosiu su greituku traukiniu tuo,o jis kaip sykis tas dvieju aukstu, tai bus man nauju potyriu sekmadieni... biggrin.gif
lai lai lai lialia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 16 lapkričio 2010 - 13:26
000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2010 11 16, 14:21)

Nu kur cia taip parasyta buvo? g.gif biggrin.gif
Dzeikas Bela mylejo, bet ispaudo nebuvo, tai ka jis ir trali vali su ja negalejo be ispaudo...manau galejo...o ispaudas todel kad jis trali vali su Bela dingti turejo, manau, kad ne... kaip ten Semas su Leja...tik uz rankuciu laikesi? g.gif kazin...atsirado Emili ir atia Leja biggrin.gif
Atsakyti
Kosmo, cia tau mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrele27: 16 lapkričio 2010 - 13:35
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 13:31)
000054.gif  000054.gif  000054.gif  000054.gif  bye1.gif

kur tu čia praeini ką? 000054.gif biggrin.gif

mes su džimute remiamės faktais iš knygos, o jūs - fantazijos vaisiais savo, nukrypinėjate kairėn dešinėn išgalvotais argumentais biggrin.gif

ir iš viso, Bela galėjo su Andžela susimest hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 13:32)
Nu kur cia taip parasyta buvo? g.gif  biggrin.gif
Dzeikas Bela mylejo, bet ispaudo nebuvo, tai ka jis ir trali vali su ja negalejo be ispaudo...manau galejo...o ispaudas todel kad jis trali vali su Bela dingti turejo, manau, kad ne... kaip ten Semas su Leja...tik uz rankuciu laikesi? g.gif kazin...atsirado Emili ir atia Leja biggrin.gif

trali vali gali su kuo nori, bes įspaudas tik vienas. o džeiko įspaudas net negimtų. tai maximum ką Džeikas blogo padarytų, arba apdraskytų Belą (jei ji su Adžela susimestų kokiam traliui valiui), arba mestų ją (jei supykęs susitvardytų dėl Belos egzotiškų polinkių) doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
jei dar primes nuogo Robo nuotraukų tuoj aš jo kaip meilužio atsisakysiu. paliksiu kaip draugą su kuriuo pabajeriuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 11 16, 14:38)
jei dar primes nuogo Robo nuotraukų tuoj aš jo kaip meilužio atsisakysiu. paliksiu kaip draugą su kuriuo pabajeriuosiu biggrin.gif

Labai gerai... biggrin.gif
uzsispyrele27, dar pora foto ir mano tevas viena meiluze bus atsikrates lotuliukas.gif
Ir liks tik 4 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 16 lapkričio 2010 - 13:42
QUOTE(Žanė @ 2010 11 16, 13:37)
kur tu čia praeini ką? 000054.gif biggrin.gif

mes su džimute remiamės faktais iš knygos, o jūs - fantazijos vaisiais savo, nukrypinėjate kairėn dešinėn išgalvotais argumentais biggrin.gif

ir iš viso, Bela galėjo su Andžela susimest hihihi.gif
Papildyta:

trali vali gali su kuo nori, bes įspaudas tik vienas. o džeiko įspaudas net negimtų. tai maximum ką Džeikas blogo padarytų, arba apdraskytų Belą (jei ji su Adžela susimestų kokiam traliui valiui), arba mestų ją (jei supykęs susitvardytų dėl Belos egzotiškų polinkių)  doh.gif  lotuliukas.gif

Zane, nepraeinu..o iseinu pasivaiksciot biggrin.gif
bet pries tai... lotuliukas.gif
Zane, Belos meile vampui niekur nedingtu..tokia meile visam gyvenimui..taigi, kad ir susimestu ji su tuo Dzeikobeliu, tai ne visam..arba is pavydo jis ja paskerstu (nes jis mato, kad ji jo nepamirsta)..arba Edva neiskentes griztu pas ja (nes knygoj rase, kad bet kokiu atveju jis jau butu grizes pas ja tongue.gif ) ir ji Dzeikui ragus istatytu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 16 lapkričio 2010 - 13:42
QUOTE(Žanė @ 2010 11 16, 13:38)

lotuliukas.gif man irgi nelabai seksovas nuogas / apsinuoginęs hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 16, 14:44)
lotuliukas.gif man irgi nelabai seksovas nuogas / apsinuoginęs hihihi.gif

Uzsimerkiam ir praleidziam tas foto... ax.gif
Atsakyti