Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 37 tema

Apklausa: Norėčiau, kad Robetas Pattinsonas mano gyvenime būtų: (40 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 13:42)
Zane, Belos meile vampui niekur nedingtu..tokia meile visam gyvenimui..taigi, kad ir susimestu ji su tuo Dzeikobeliu, tai ne visam..arba is pavydo jis ja paskerstu (nes jis mato, kad ji jo nepamirsta)..arba Edva neiskentes griztu pas ja (nes knygoj rase, kad bet kokiu atveju jis jau butu grizes pas ja tongue.gif ) ir ji Dzeikui ragus istatytu biggrin.gif

o taip, yra rizikos, kad Edva grįš. tada ji iš tiesų ragus įtaisytų šuniukui.
ech, mergiotė biggrin.gif

QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 16, 13:44)
lotuliukas.gif man irgi nelabai seksovas nuogas / apsinuoginęs hihihi.gif

jo, pažiūrėkim į gražesnį:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
uti kuti kuti

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 16, 14:44)
lotuliukas.gif man irgi nelabai seksovas nuogas / apsinuoginęs hihihi.gif

Klausykit ka pagalvojau g.gif biggrin.gif
Gal man su amziumi visi vyrai jau grazus tampa...ir sex tokie... ax.gif
Nes jis man toks oro_buckis.gif uch trali vali blush2.gif biggrin.gif
(Kad tik perfekta neperskaitytu doh.gif biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 13:50)
Klausykit ka pagalvojau g.gif  biggrin.gif
Nes jis man toks oro_buckis.gif uch trali vali  blush2.gif  biggrin.gif
(Kad tik perfekta neperskaitytu doh.gif  biggrin.gif)

manau, kad tai skonio reikalas 4u.gif
man jis per liesas.. kai užgriūtų toks kaulelių rinkinys, tai ...VA IŠ KUR MĖLYNĖS PAS BELĄ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 13:50)
Klausykit ka pagalvojau g.gif  biggrin.gif
Nes jis man toks oro_buckis.gif uch trali vali  blush2.gif  biggrin.gif
(Kad tik perfekta neperskaitytu doh.gif  biggrin.gif)

o ką ji? g.gif

uoga, man ne per liesas. mano vyras tokio maždaug kūdumo. kaip tik, stambių kaulų, bet ne lašininis man labai gerai biggrin.gif
tik kad robas man čia toks kerėpliškas ar kaip čia pasakius. neseksovai kerėpliškas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 16 lapkričio 2010 - 13:59
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 16, 14:56)
manau, kad tai skonio reikalas  4u.gif
man jis per liesas.. kai užgriūtų toks kaulelių rinkinys, tai ...VA IŠ KUR MĖLYNĖS PAS BELĄ  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif

Tai melynes kad kietas Edvardas musu ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žanė @ 2010 11 16, 14:58)
o ką ji?  g.gif

Ji jau bare mane, kad vietoje vyro Edvarda noriu susapnuoti verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 16 lapkričio 2010 - 14:00
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 15:15)
Kaip as tikejau ziuredama filma, kad jis ten, salia...ot apsigavau doh.gif

O kai skaiciau knyga tai supratau...nebutu jis palikes Belos, nebutu ji supratusi, kad negali be jo ir butu Bela pasirinkusi Dzeika, o Dzeikas po keliu metu but ispauda pajutes kitai...ir liktu Bela viena...su keliais vaikais ant ranku ...Dzeiko palikta pamesta...Ir tada turetu Edvardas Dzeiko suniukus auginti, nes Edvardas juk myli Bela ir priimtu jis ja tokia susitersusia su sunim/vilku  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 16, 15:16)
Pradziu pradzia  ax.gif
user posted image

Vat nesenai ziurejau twilight truputi ir taip pamasciau..nedrasus pokalbiai apie ora per bio pamoka,susitikimas valgykloje..o dabar jau taip rimtai ir drasiai jie..Na kad fainai kazkaip pamatyt,nuo pradzios,kaip viskas nedrasiai prasidejo tarp Edvos ir bellos ir kaip viskas surimtejo biggrin.gif ax.gif

beje,tas senis thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 16 lapkričio 2010 - 14:33
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 13:24)
Nu jo ir viena diena supykes Dzeikutis, kaip Semas,  Belai vidurius perreztu..vat ir laiminga pabaiga nail.gif  biggrin.gif

nu kodel vidurius. Tik truputi veida padraskytu. Nieko cia baisaus. Gyventi ir taip galima laugh.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 13:32)
Nu kur cia taip parasyta buvo? g.gif  biggrin.gif
Dzeikas Bela mylejo, bet ispaudo nebuvo, tai ka jis ir trali vali su ja negalejo be ispaudo...manau galejo...o ispaudas todel kad jis trali vali su Bela dingti turejo, manau, kad ne... kaip ten Semas su Leja...tik uz rankuciu laikesi? g.gif kazin...atsirado Emili ir atia Leja biggrin.gif

oi, kad as zinociau kur parasyta. Knygoje lotuliukas.gif Be ispaudo gali duotis su kuo nori ir kokia nori poza. O kai jau ispaudas, tai kitu ir nebereikia. Nebutu renesmes, nebutu ispaudo, butu tik paprasciausia meile.

QUOTE(Žanė @ 2010 11 16, 13:38)
trali vali gali su kuo nori, bes įspaudas tik vienas. o džeiko įspaudas net negimtų.

va va ir as apie ta pati drinks_cheers.gif

QUOTE(Žanė @ 2010 11 16, 13:58)
tik kad robas man čia toks kerėpliškas ar kaip čia pasakius. neseksovai kerėpliškas biggrin.gif

nu jo, turint toki meiluzi, savas vyras is visu mieliausias butu laugh.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

koks suolis hihihi.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ashley Greene
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 11 16, 15:00)
būti šalia ir saugoti ją nematomai (taip, kaip mums su Daiva atrodė tuose miražuose). kas tos kelios dešimtys metų praleistų būnant vaiduokliu, lyginant su amžinybe, kurią jis gyvena. o jisai matai nusipizdino į Rio pašėlti su mulatėm  lotuliukas.gif

vat is dalies drinks_cheers.gif galejo bent jau saugoti ja is salies rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 16, 14:33)
Kosmo, cia tau  mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

notworthy.gif yahoo.gif group.gif juhuuuuuuu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kosmanaftikiene: 16 lapkričio 2010 - 14:46
Sveikos 4u.gif nugi pagaliau viska perskaiciau doh.gif Nu be Dzeiko butu visai kitoke istorija, ir kas ten zino kokia Nors man asmeniskai jis nepatinka schmoll.gif doh.gif , kaip pavyzdziui Rosali, siaip negaliu jos pakest, bet juk del jos galim dziaugtis Renesme. bigsmile.gif
Naujos nuotraukos thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pearl*: 16 lapkričio 2010 - 14:57