Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 37 tema

Apklausa: Norėčiau, kad Robetas Pattinsonas mano gyvenime būtų: (40 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 12:20)
Gris egliosha i LT, tai tadu bus...vien tik Dzeikobas doh.gif  lotuliukas.gif

O tai dar negrizo?
Gi isskrido sestadieni? g.gif

laba 4u.gif
Atsakyti
nu jei nepasirode, vadinas negrizo ax.gif smile.gif
Atsakyti
Dar pamirsau pamineti..
Naujoos foto tikrai..hot hot wub.gif wub.gif thumbup.gif

Tadui su gimtadieniu! biggrin.gif 4u.gif

As ir ne issivaizduoju istorijos be Dzeiko..Nors jis man schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Jus man galit paaikint, kodel jos maudymuks baltas.. ar knygoj jis baltas buvo? Nu kuo labiau ziuriu tuo baisiau man.. doh.gif
Atsakyti
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa kiek daug snekat doh.gif konkreciai nebespeju schmoll.gif
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 16, 13:56)
manau, kad tai skonio reikalas  4u.gif
man jis per liesas.. kai užgriūtų toks kaulelių rinkinys, tai ...VA IŠ KUR MĖLYNĖS PAS BELĄ  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif

o man ne per liesas, kaip tik toks atrodo cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 16, 15:08)
Jus man galit paaikint, kodel jos maudymuks baltas.. ar knygoj jis baltas buvo? Nu kuo labiau ziuriu tuo baisiau man.. doh.gif

Zinok ir man neocen schmoll.gif , kazkaip man ne kiek spalva, kiek tos medziagos plonumas gal... nzn vnz nesiziuri kotais ax.gif
Atsakyti
O tai buvo parasyta, kad juodas? g.gif biggrin.gif as isvis nieko nepamenu apie bikini, doh.gif jauciu teks trecia kart skaityt B.A. ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 16, 16:08)

O man jis visiskai neuzkliuvo... ax.gif Galbut Summit spec parinko balta - asociacija su nuotakos suknele, ji ka tik istekejo. Be to, ten gamta labai spalvinga ir kita spalva ten paskes...
Atsakyti
kai tik atvaziavo jie i sala inai pas ji i vandeni nuejo be nieko, o iki vandens su ranksluosciu smile.gif
o velaiu nezinau
Atsakyti
QUOTE(*Pearl* @ 2010 11 16, 16:22)
O tai buvo parasyta, kad juodas?  g.gif  biggrin.gif as isvis nieko nepamenu apie bikini,  doh.gif  jauciu teks trecia kart skaityt B.A. ax.gif  smile.gif

Taip tiksliai nepamenu, bet berods nieko nebuvo parasyta...nei apie bikini, nei apie spalva...
Man baltas patinka... biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pindec „Gauruota“ palaidinė – vyrams, kurių krūtinė neželia Dzeikobui nereik??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 16, 15:08)

nežinau, ir man nesižiūri. tiksliau ant jos nesižiūri, ant labai balto kūno. bet filme žinai, gal bus gražu...
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 14:24)
Taip tiksliai nepamenu, bet berods nieko nebuvo parasyta...nei apie bikini, nei apie spalva...
Man baltas patinka... biggrin.gif

Taip, baltas grazu, ir tikrai tinka... thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Nika89 @ 2010 11 16, 14:26)

Dzeikui gal ir reik, lotuliukas.gif o vat Edvai tikrai ne, tas turi gauriuku doh.gif
Atsakyti