Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai kabina ištekėjusias?

QUOTE(alisia28 @ 2010 11 19, 17:58)

Visai ne į tą pusę rolleyes.gif

O pagal rašymą, tai, ko gero, ne toks jau ir jaunas tas jaunuolis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atia: 20 lapkričio 2010 - 17:16
QUOTE(Shania @ 2010 11 18, 17:08)
Siaip ir moterys dazani panasiai apie vyrus galvoja. Tarkime 40 metis atrodo viskas ok, visko turi, visoks toks -oks o vienisas, is karto kyla itarimas jog kazkas su juo ne taip, jei jau niekam tokio lobio neprisireike.
Asmeniskai taip apie vienisus negalvoju, nes pazistu ir zinau, kodel ju gyvenimai yra tokie, kokie yra, bet stai daugelis draugu ar gimianiciu panasia situacija aiskintu butent taip.

40-ies laukt nereikia, toks "lobis" įtarimų kelia jau ir nuo kokių 30m. g.gif biggrin.gif
Prisipažįstu, kad esu viena iš tų, kurioms "idealūs" vyrai kelia baisingą įtarimą, kad iš tikrųjų jie slepia (arba mes tiesiog nepamatom iš karto) kažką labai blogo apie save. O, kaip žinia, kas ieško, tas randa laugh.gif O kai randi, tai paslapčia tiesiog piktdžiūgauji, kad vis dėlto buvai teisi cool.gif Ir jau niekas nebetrukdo mest to "netinkamo" per bortą. Nors, kalbant apie save, čia tikriausiai jau patologija, matyt esu toj stadijoj, kai dar neatgavau sveiko pasitikėjimo ir tikėjimo žmonėmis.

QUOTE(Priklausoma @ 2010 11 19, 07:25)
prie ko čia vyresnės? kalba apskritai apie kabinimą.  ištekėjusių. ax.gif

Nu nu. Pvz. aš buvau (ir tebeesu dar lotuliukas.gif ) jauna ir ištekėjus. Tai kaip vyrai į tokias žiūri? g.gif
Atsakyti
ogi kaip žiūri į gražias moteris? Vyras turi tikslą (kuris kokį). pagal tą tikslą ir pasirenka...ne visai sąmoningai gal. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atia @ 2010 11 20, 17:16)
Visai ne į tą pusę  rolleyes.gif

O pagal rašymą, tai, ko gero, ne toks jau ir jaunas tas jaunuolis  g.gif

Kaip tai? Nebusiu mis pis ir neslepsiu savo amziaus - man 25. Cia daug?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gordon: 20 lapkričio 2010 - 20:28
Pats tas. Man dar tinki, kad nebūtum išvadintas žigolo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 11 20, 22:27)
Kaip tai? Nebusiu mis pis ir neslepsiu savo amziaus - man 25. Cia daug?

tikrai maniau, kad jaunesnis.
Atsakyti
Pavarot jus. Viena galvojo kad vyresnis, o kita - kad jaunesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 11 20, 22:49)
Pavarot jus. Viena galvojo kad vyresnis, o kita - kad jaunesnis lotuliukas.gif

skirtingas suvokimas ir pasaulio matymas. natūralu.
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 11 19, 06:05)
kabina vyresnes del to, kad jos patyrusios - o jauniems vaikinams to ir reikia, ISMOKTI kai kuriu dalyku. Be to, vyresnes dazniausiai buna nusivylusios savo vyrais, seksualesnes, del to ir lengviau uzmegzti artima kontakta. Biologiniu zirkliu desnis - jis labai stipriai veikia. Bet tam kad suzavetu vyresne, vaikinas pats turetu buti subrendes ne pagal amziu, kazkiek koses galvoje tureti.

Viena pažįstama verslininkė (apie 40 m.) irgi įstatė ragus savo vyreliui su vos 25 metų vaikinu. Pastaruosius kelis metus vyras su ja elgėsi labai negerai, šeimoje pastoviai buvo barniai, įžeidinėjimai, nesusipratimai etc. Tampėsi tampėsi jinai su juo, jau į žmogų pasidarė nebepanaši, be raminamųjų neužmigdavo... O dabar su jaunu ir dėmesys, ir šokiai, pramogos... gal ir dar kas nors, su žvake nestovėjau, nežinau smile.gif
o jam su vyresne irgi neblogai. Ji - iš išvaizdos įspūdinga moteris, linksma, protinga, turi pinigų, nieko per daug rimto iš to vaikinuko nenori...

Va ir paaiškinimas...
p.s. tik nežinau, kuris ten kurį nukabino - jis ją ar ji jį.
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2010 11 22, 19:36)
Viena pažįstama verslininkė (apie 40 m.) irgi įstatė ragus savo vyreliui su vos 25 metų vaikinu. Pastaruosius kelis metus vyras su ja elgėsi labai negerai, šeimoje pastoviai buvo barniai, įžeidinėjimai, nesusipratimai etc. Tampėsi tampėsi jinai su juo, jau į žmogų pasidarė nebepanaši, be raminamųjų neužmigdavo... O dabar su jaunu ir dėmesys, ir šokiai, pramogos... gal ir dar kas nors, su žvake nestovėjau, nežinau smile.gif
o jam su vyresne irgi neblogai. Ji - iš išvaizdos įspūdinga moteris, linksma, protinga, turi pinigų, nieko per daug rimto iš to vaikinuko nenori...

Va ir paaiškinimas...
p.s. tik nežinau, kuris ten kurį nukabino - jis ją ar ji jį.

Visai suprantama situacija is jos puses. Jeigu toks vyras, tai kas belieka, anksciau ar veliau nervai neislaikys.

Panasiai buvo ir man, bet nepasakosiu.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 11 20, 20:37)
tikrai maniau, kad jaunesnis.

nu nepamirskim kad vyrai nuo moteru atsilieka 7 metais, taigi pasiskaiciuot nesunku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 23, 11:45)
nu nepamirskim kad vyrai nuo moteru atsilieka 7 metais, taigi pasiskaiciuot nesunku  bigsmile.gif

18-lika biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti