Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai kabina ištekėjusias?

QUOTE(alisia28 @ 2010 11 23, 09:46)
18-lika biggrin.gif  blush2.gif

nu taip.. as daugiau net su dideliais norais neduociau ax.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 23, 11:48)
nu taip.. as daugiau net su dideliais norais neduociau  ax.gif ..

Jis kartais paraso visai neblogu fraziu.Matosi stengiasi, bet kartais... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 23, 09:45)
nu nepamirskim kad vyrai nuo moteru atsilieka 7 metais, taigi pasiskaiciuot nesunku  bigsmile.gif

Atsilieka 2 - 3 metais, ir tai tik brendimo laikotarpiu, t. y. iki maximum 20 metu. paskui po truputi ima susilyginti.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 23, 09:50)
Jis kartais paraso visai neblogu fraziu.Matosi stengiasi, bet kartais... doh.gif

Naturalu..mokosi gi dar,viskas priesakyje.. kol kas tuscias maksimalizmas spaudzia stipriai per gaza lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 23, 11:45)
nu nepamirskim kad vyrai nuo moteru atsilieka 7 metais, taigi pasiskaiciuot nesunku  bigsmile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2010 11 22, 20:36)
... O dabar su jaunu ir dėmesys, ir šokiai, pramogos...

Man būtų gėda į taip viešuma išeit. Mano akimis, toks amžiaus skirtumas iššaukia tik vieną komentarą "Turtinga mamytė ir apmokamas sūnelis"....
Atsakyti
QUOTE(Atia @ 2010 11 24, 10:07)
Man būtų gėda į taip viešuma išeit. Mano akimis, toks amžiaus skirtumas iššaukia tik vieną komentarą "Turtinga mamytė ir apmokamas sūnelis"....

O jums svarbu kas ka galvoja su kuo jus einat ar be ko jus einat ?
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 24, 11:25)
O jums svarbu kas ka galvoja su kuo jus einat ar be ko jus einat ?

Bet tai mano pačios pojūtis. ]
Faktas
topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Atia @ 2010 11 24, 10:37)
Bet tai mano pačios pojūtis. ]
Faktas
topsecret.gif

Esi su jaunesniu kazkur ejus?
Atsakyti
As su vyresne kiek vaiksciojau, ir nei gedos nei sarmatos...

Kaip tik jauciasi sioks toks pasididziavimas - kad va ne tik nebrendyloms idomus, bet ir brandzioms. Ir brandziai faina, kad jaunam idomi, ne tik pirdziams.
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 11 24, 12:53)
As su vyresne kiek vaiksciojau, ir nei gedos nei sarmatos...

Kaip tik jauciasi sioks toks pasididziavimas - kad va ne tik nebrendyloms idomus, bet ir brandzioms. Ir brandziai faina, kad jaunam idomi, ne tik pirdziams.

Bet kai eina vyresnis vyras ir jaunutė mergina, tai nebelieka nei pasididžiavimo, nei fainumo, nes automatiškai tampi barakuda šalia dėdės, pas kurį piniginėj pilna, o galvoj tuščia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 24, 14:33)
Bet kai eina vyresnis vyras ir jaunutė mergina, tai nebelieka nei pasididžiavimo, nei fainumo, nes automatiškai tampi barakuda šalia dėdės, pas kurį piniginėj pilna, o galvoj tuščia  biggrin.gif

Kodėl tuščia? Aš tai manau, kad tokie vyrai pakankamai protingi - žino, kas tą jauną barakudą masina, žino, kaip jos "virvutes traukyti" ir ožius žaboti, ir dar gražų užpakaliuką turi smile.gif Kas čia tuščio? Ko norėjo, tą ir gavo. Ką jūs galvojat, kad tie turčia nesupranta, kodėl jaunos merginos su jais tąsos? smile.gif
Atsakyti