Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai kabina ištekėjusias?

QUOTE(given444 @ 2012 09 26, 20:08)
istekejusi moteris neturi ilgesingu suns akiu, nesitiki vestuviu po sekso  ir tt.

Superinis pasakymas cool.gif Galėčiau pabučiuoti už tuos žodžius. brunette.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
nors karta, mieloji.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 11 15, 16:44)
Kaip manote, kodel vyrai kabina istekejusias ir turincias vaiku? Juk tiek daug vienisu...  Kokia Jusu nuomone apie tai?

as isimtis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif !!!
mane kabino iki vestuviu, o dabar kai visur dviese, ar i svecius, ar kelionese, tai niekas nekabina schmoll.gif . Kai iseinu viena i darba, ar kur pasivaikscioti, tai irgi kukliai su demesiu, nors butent dabar jauciuosi grazesne. Nekabina manes, nors istekejusi, o pries vedybas kabino ir daugiau demesio buvo, flirto. Dabar pasibaige. na bus matyt.. gal dar yra vilciu buti pakabintai.. tikesiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsokites @ 2012 09 30, 02:52)
as isimtis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  !!!
mane kabino iki vestuviu, o dabar kai visur dviese, ar i svecius, ar kelionese, tai niekas nekabina  schmoll.gif . Kai iseinu viena i darba, ar kur pasivaikscioti, tai irgi kukliai su demesiu, nors butent dabar jauciuosi grazesne. Nekabina manes, nors istekejusi, o pries vedybas kabino ir daugiau demesio buvo, flirto. Dabar pasibaige. na bus matyt.. gal dar yra vilciu buti pakabintai.. tikesiuos  biggrin.gif

Yra Yra, tik reiks pribręst tau tam. Nežinau kaip bet kažkaip vyrai jaučia kur galima prisibelst o kur nelabai. Matyt tiesiog povyza, elgsena spinduliuoja pasakymą kad esi ištekėjus ir neieškai nuotykių. Matyt. Arba tiesiog nesilankai vietose kur vyrai medžioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KNTBP @ 2012 10 01, 09:41)
Yra Yra, tik reiks pribręst tau tam. Nežinau kaip bet kažkaip vyrai jaučia kur galima prisibelst o kur nelabai. Matyt tiesiog povyza, elgsena spinduliuoja pasakymą kad esi ištekėjus ir neieškai nuotykių. Matyt. Arba tiesiog nesilankai vietose kur vyrai medžioja biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(KNTBP @ 2012 10 01, 11:41)

Isduokit tuos medziokles plotus, gal kada prireiks. 4u.gif

Mano uosviene pasakojo. Kabino ja nemazai bernu, bet nieks nesiule teketi. Kai istekejo, tai atsirado, kaip Pylipai is kanapiu, tie kabintojai su pretenzijom, kodel istekejai, nelaukei manes?
Manau, kad yra vyru rusis tokia. Pakol niekam nereikia, tai nereikia ir man. Arba, tiesiog nori neisispareigojanciu santykiu.
Atsakyti
QUOTE(KNTBP @ 2012 10 01, 10:41)

aha, pvz pazinciu portaluose biggrin.gif Kai jau noresis buti pakabintai, tai ten istekejusios turi didele paklausa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KNTBP @ 2012 10 01, 10:41)

patinka tavo nuomone 4u.gif .
vistik as manau, kad jei trauki vyrus, tai trauki ir netekejusi, ir istekejusi. siandien buvau papludimyje 3 val viena, su graziu maudymuku... ir niekas nepriejo, niekas neuzkalbino, tik kazkoks tipas man praeinant pasake 'labas', bet jis buvo labai girtas.
et nesiseka.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sypsokites: 02 spalio 2012 - 02:17
QUOTE(Sypsokites @ 2012 10 02, 04:16)
patinka tavo nuomone  4u.gif .
vistik as manau, kad jei trauki vyrus, tai trauki ir netekejusi, ir istekejusi. siandien buvau papludimyje 3 val viena, su graziu maudymuku... ir niekas nepriejo, niekas neuzkalbino, tik kazkoks tipas man praeinant pasake 'labas', bet jis buvo  labai girtas.
et nesiseka.. schmoll.gif

Gal, esi labai grazi ir vyrai bijo uzkalbinti, kad nebutu atstumti? Pastebejau, kad klubuose, vyrai kabina grazias moteris, bet buna pries tai padare ant drasos?
Nors, girdejau tokia nuomone, kad vyrai, nesismulkina labai, jie tiki, kad galetu uzkariauti bet kuria moteri, jei tik panoretu.
Idomu butu isgirsti vyru nuomone. biggrin.gif
Atsakyti
Mano dabartinis vyras pirmą kartą mane pamatė šokančią klube. Ir nedrįso prieiti, nes atrodžiau labai nepasiekiama ir išdidi. Tokia beje ir buvau ax.gif O gyvai susipažinome pas draugus, svečiuose. Tada ir kontaktas užsimezgė, ir viskas vyko kitaip. Taip kad klubas tokia specifinė vieta. Ne visi vykėliai užtaiko atsitiktine tvarka, daugiau šansų pataikyti ant nevykėlių arba ne ant tokių, su kuriais eitum per gyvenimą, tokia visiška loterija. Kiek analizuoju savo pažintis, sėkmingiausias, nei vienos nebuvo klube.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 10 02, 08:20)
Gal, esi labai grazi ir vyrai bijo uzkalbinti, kad nebutu atstumti? Pastebejau, kad klubuose, vyrai kabina grazias moteris, bet buna pries tai padare ant drasos?
Nors, girdejau tokia nuomone, kad vyrai, nesismulkina labai, jie tiki, kad galetu uzkariauti bet kuria moteri, jei tik panoretu.
Idomu butu isgirsti vyru nuomone.  biggrin.gif

Grazi esu tik savo mamai, ji man tai daznai sako,
o vyras niekad nesako.
Sunku pasakyt ar esu grazi. Figura nebloga, o veidas - skonio reikalas..
Prisimenu, kai eidavau su drauge, ji gana neplona ir kreivais dantimis.. ir visi
vyrai budavo jos !
eisiu siandien i papludimi vel.
Jei suzinotu mano vyras ka cia rasau, tai prikaltu prie sienos, aciu dievui jis nelietuvis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsokites @ 2012 10 02, 10:02)
Grazi esu tik savo mamai, ji man tai daznai sako,
o vyras niekad nesako.
Sunku pasakyt ar esu grazi. Figura nebloga, o veidas - skonio reikalas..
Prisimenu, kai eidavau su drauge, ji gana neplona ir kreivais dantimis.. ir visi
vyrai budavo jos !
eisiu siandien i papludimi vel.
Jei suzinotu mano vyras ka cia rasau, tai prikaltu prie sienos, aciu dievui jis nelietuvis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o as nelabai suprantu kam jus cia del to demesio vargstat? sekso norit ar kas jum yra? kam jum istekejusiai tas demesys?
Atsakyti