Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai kabina ištekėjusias?

QUOTE(Aimeja @ 2010 11 16, 12:39)
Atsiprašau, o jūs suprantate, ką pati rašote.  blush2.gif  ax.gif

cia raso ne pati ,o pats biggrin.gif
Atsakyti
darbar galvoju čia pašpilkinimas ar jau priekabiavimas...
Atsakyti
QUOTE(Vilokee @ 2010 11 15, 19:39)
Stai toks mano atsakymas.
Vyrai kabina istekejusias nes jos yra lengvas grobis, paguodei tokia, ji oi ir atsimoka sexu uz paguoda. Vyras tokiu atveju neisipareigoja, jam patogu, gauna tai ko nori, nei islaikyt, nei rupintis atejo paguode pasedejo gavo ko reikia ir kepure ant galvos isejo. Jai pastosi jau ne jo problemos, jis neatsakingas uz tai, tvarkykis pati. Zodziu begalo patogus variantas, nei aiskintis santykius, nei mylet, nei rupintis, tai tik sexas, o vyrams deje to ir reikia, jai jie neturi pinigu, o reikia sexo tai pats geriausias variantas. O jai bandysi aiskintis, ar isimyleti, tai jis pasakys, tu istekejusi, ko tikejaisi is manes , as ne kaltas tu pati norejai ...
Beje tokiu atveju netgi galima tureti keleta tokiu moteru, jai viena negali, tai kita butinai gales biggrin.gif(nereiks laukti, kaip su zmona kol tos dienos praeis) visada uzsidegus "zaliai lemputei" bus sexas.

Kas liecia su vaikais, jos taipogi, lengvas grobis, nes yra isduotos, joms reikia paguodos, paguodei vualia ji tavo. O jai turi vaiku, tai rupinsis pati, kad neprisidarytu ju daugiau, velgi patogu, jokios atsakomybes. jai iskyla kokie klausimai vyras pasakys, " atleisk jai butum be vaiku, tada kitas reikals, o dabar suprask, as nenoriu auginti svetimo vaiko, tai tebuvo sexas".

Taip, jai esi istekejusi, esi gardus kasnelis Vyrui medziotojiu, jam esi dar viena pergale ir jis tik eina per svetimas lovas, nenesdamas atsakomybes. o paskui tiesiog pasako sooryyy tu istekejusi, as nieko nezinau.

Moterys su vaikais, biggrin.gif jas lengva paimti, parodyk demesi jos vaikui ir moteris suskys, oi jam rupi , jam patinka vaikai, prasom puiki teroe ilipti i tokios moters lova ...
nebukit naivios, vyrai yra medziotojai... verta pagalvoti, ka vyras turi, nes jai neturi nieko tai nieko ir nepraranda smile.gif
Papildyta:
O del vienisu, baikit cia labai aisku,

Vienisa, su ja daugiau terliones,uzkariavimo kelias ilgesnis,  negausi taip paprastai visko nemokedamas nieko. Jai reikia isipareigoti, Atsakomybe, kurios bijo vyrai.

KAm vargti jai gali gauti viska dykai, neinvestuojant. Tokia realybe nebukit naivios biggrin.gif

taip nusišnekėti irgi turbūt menas ane? biggrin.gif jei su vaikais tai išduota, jei ištekėjus tai nusivylus biggrin.gif lipkit jūs iš to medžio žmonių nejuokinus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 11 16, 15:25)
taip nusišnekėti irgi turbūt menas ane?  biggrin.gif jei su vaikais tai išduota, jei ištekėjus tai nusivylus  biggrin.gif lipkit jūs iš to medžio žmonių nejuokinus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif merginos, nesutrypkite tokios nuomones-tai yra sedevras. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 16, 14:35)
***** tave skaityti tai kazkas tokio zinok,specialia programa kazkokia reikia baigti ar kaip... mintys padrikos,zodis nesisieja su sekanciai einanciu..  lotuliukas.gif
susikaupk biski  biggrin.gif

ne, nu kaip susikaupsi, kai Paradoksuale juokus krecia biggrin.gif
Man patinka ggcio stilius.Jis raso apie seksa ufonautu kalba, bet potekste ta pati-lietuviska biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(qqTis @ 2010 11 16, 14:45)
darbar galvoju čia pašpilkinimas ar jau priekabiavimas...

...ranku nesuriso? burna laisva? Tada spilkeles su uogytemis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia28: 16 lapkričio 2010 - 13:59
jus ***.. is kokio amziaus atsikelet.
Biski nulipkit nuo kompu, apsidairykit kas aplinkui darosi.
Vyrai siais laikais nekabina praktiskai nieko.
Dabar bobos juos kabina.
Net nekabina, o kabinasi kaip erkes...nenuplesi.
Aisku mum gerai, bet kartais irgi jau uzknisa.
Atsakyti
Patrauklias vis dar kabina. Ir dar kaip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 16, 13:54)
Patikslinkit kokias tokias galima sutikti darzeliuose ir pieno skyriuose??? apsileidusias ania turjeot omenyje??? Daznai darzeliuose lankotes??  biggrin.gif

Nenardykit po runkeliu laukus. Taip turiu omeny apsileidusias, nusivylusias namu seimininkes, akivaizdu, ka cia betikslint jei pati nesuprantat. Ir nereik suprast tiesiogiai. Ne, po vaiku darzelius nesilankau, nes esu jauna ir vaiku neturiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 11 16, 14:15)
Ne, po vaiku darzelius nesilankau, nes esu jauna ir vaiku neturiu  mirksiukas.gif

Tai atprask is lempos sneket.. kai patirties tokios turesi-tada ateik ir rezk... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.251 @ 2010 11 16, 16:11)
jus ***.. is kokio amziaus atsikelet.
Biski nulipkit nuo kompu, apsidairykit kas aplinkui darosi.
Vyrai siais laikais nekabina praktiskai nieko.
Dabar bobos juos kabina.
Net nekabina, o kabinasi kaip erkes...nenuplesi.
Aisku mum gerai, bet kartais irgi jau uzknisa.

Yra tiesos.Todel ir vyrams nereikia nieko kramtyti, kai viskas uz juos sukramto.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 16, 16:23)
Tai atprask is lempos sneket.. kai patirties tokios turesi-tada ateik ir rezk...  biggrin.gif

Nesakyk ka man daryt, nesakysiu kur eit, o dabar gali eit velniop.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 11 16, 15:15)
Ne, po vaiku darzelius nesilankau, nes esu jauna ir vaiku neturiu  mirksiukas.gif

Aš tai lankiausi ir po vaikų darželius, dabar jau po mokyklas , ir jauna esu rolleyes.gif , ir kaip kabino, taip kabina. Jau kuo kuo, bet vyrų dėmesiu skūstis negaliu. Nors man vyrų kaip ir nereikia, nes turiu savo, tačiau neneigsiu,kad tas dėmesys ir komplimentai yra malonūs.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 11 16, 14:36)
Nesakyk ka man daryt, nesakysiu kur eit, o dabar gali eit velniop.

Tau nekenkia vaiku darzelio periodas,jau dabar vriednesne uz apsikuitusia namu seimininke.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 16, 15:28)
Yra tiesos.Todel ir vyrams nereikia nieko kramtyti, kai viskas uz juos sukramto.

Kaip tik vakar su drauge kalbėjom apie vieną pažįstamą - kiši žmogui šaukštą į burną, o jis vis tiek nesupranta, kad kramtyti reikia doh.gif Tiesa, jis jaunas dar, nelabai ir patyręs biggrin.gif

Man labai pasirodė įdomus daugumos požiūris, kad ištekėjusios ir/ar turinčios vaikų yra lengvas grobis. Aš kaip tik galvoju, kad atvirkščiai - ištekėjusią moterį suvilioti daug sunkiau, nes ji turi tam tikrų įsipareigojimų. Žinoma, priklauso dar nuo pačios moters požiūrio į savo santykius (santuoką), vienos labai greit bus suviliotos, o kitos gal ir niekada... O dėl tų išduotų ir nusivylusių, tai čia irgi atskira kategorija - moterys, kurių laimė ir savivertė tiesiogiai priklauso nuo šalia esančio pimpalo.
Atsakyti