Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrai kabina ištekėjusias?

QUOTE(mylimuke @ 2010 11 16, 18:38)
Aš apie ištekėjusias nieko ir nesakiau. Įsiskaitykite geriau.

Zinau, kad nesakei. smile.gif As tik apie nuotykius savo nuomone issakiau ir tiek smile.gif
Atsakyti
cia ziuriu beveik asmeniskai prieme pasisakyma lotuliukas.gif

va kur kategoriskumas, o ne diskusija mirksiukas.gif
belieka tik akmenu paduot i rankas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 16, 15:52)
Man labai pasirodė įdomus daugumos požiūris, kad ištekėjusios ir/ar turinčios vaikų yra lengvas grobis.

Bet taip ir atsitinka - perlipus tam tikrą amžių. Su nedidelėmis išimtimis.

Atsakyti
QUOTE(Atia @ 2010 11 17, 13:42)

Nes į kikevieną vyrą žiūrima, kaip į paskutinį šansą?
Man tai atrodo nesąmonė, nes nors ir patraukli moteris sensta, visada atsiras už ją senesnių vyrų, kuriuos ji žavės, gal ne kūno stangrumu, bet kitais dalykais.
Manau, kad dėmesys dėl amžiaus iš esmės neturėtų sumažėti, jis gali suretėti dėl kitos lyties atstovų išretėjimo ryšium su amžiaus įtakojamais susirgimais ar nelaimingais atsitikimais ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Atia @ 2010 11 17, 14:42)

O ką tai turi bendro su šeimyniniu statusu ir vaikų kiekiu? Jei jau kalbam apie kažkokią amžiaus ribą, tai "visos" moterys tampa lengvas grobis. Vienos dėl juzės išvardintų priežasčių, kitos iš nepasitikėjimo savim ir savo sugebėjimu sužavėti savęs vertą, o ne bet kokį vyrą.
Atsakyti
juokinga... šansai paskutiniai mat, dar kažkas...
Ištekėjusi moteris niekad neverkšlens meilės, ji žino, ko nori.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 11 17, 15:15)
Ištekėjusi moteris niekad neverkšlens meilės, ji žino, ko nori.

Tik ar visada? Man regis, o ypač paskaičius "kaip įsimaišo trečias" skyrelį, kad net ir ištekėjusios suskysta bei pasimeta tarp savo norų...
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2010 11 17, 17:20)
Tik ar visada? Man regis, o ypač paskaičius "kaip įsimaišo trečias" skyrelį, kad net ir ištekėjusios suskysta bei pasimeta tarp savo norų...

na, kaip ten po to būna, jau kita tema. O kodėl kabina? nes jos pasitiki savim, nesilaužo ir nevaidina kaži ko, neskambinėja ir neprašo būt kartu, jei "pasikabina" - būna neįpareigojantis sexas.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 11 17, 15:22)
na, kaip ten po to būna, jau kita tema. O kodėl kabina? nes jos pasitiki savim, nesilaužo ir nevaidina kaži ko, neskambinėja ir neprašo būt kartu, jei "pasikabina" - būna neįpareigojantis sexas.

Tai taip išeitų, kad vyrai ištekėjusias kabina dėl lengvai prieinamo bei neįpareigojančio sekso?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 17 lapkričio 2010 - 15:27
QUOTE(juzė @ 2010 11 17, 17:26)
Tai taip išeitų, kad vyrai ištekėjusias kabina dėl sekso?

o tai kam dar? biggrin.gif nori vyras moters- kabina. kodėl nori-tai jau kitas klausimas. nemanau, kad į teatrą vaikščioti nori...
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 11 17, 15:27)
o tai kam dar?  biggrin.gif nori vyras moters- kabina. kodėl nori-tai jau kitas klausimas. nemanau, kad į teatrą vaikščioti nori...

Matyt aš būsių prie tų naiviųjų, manančių, kad žmones labiausiai traukia asmenybės žavesys ir įdomaus bendravimo galimybė.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2010 11 17, 17:34)
Matyt aš būsių prie tų naiviųjų, manančių, kad žmones labiausiai traukia asmenybės žavesys ir įdomaus bendravimo galimybė.

drinks_cheers.gif

p.s. istekejusi esu jau 2.5 metu beveik, nu bet prie manes nesikabineja, nes as moku ribas nubrezti rolleyes.gif
Atsakyti