Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Labas rytas, mergaites 4u.gif
turiu maza problemele, man nebejungia musu pasto, sako blogas slaptazodis, dar visokio bieso meta verysad.gif ar kartais nepakeitete slaptazodzio?
Atsakyti
QUOTE(Eidzi @ 2010 11 17, 10:56)
Labas rytas, mergaites  4u.gif
turiu maza problemele, man nebejungia musu pasto, sako blogas slaptazodis, dar visokio bieso meta  verysad.gif  ar kartais nepakeitete slaptazodzio?

tikriausia pakeistas slaptazodis eidzi,laukiam ziniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 17, 10:08)
tikriausia pakeistas slaptazodis eidzi,laukiam ziniu g.gif

na va, o as jau ciut kompo i siena netrankau biggrin.gif
Atsakyti
Ir man nebejungia g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Man irgi nebejungia blush2.gif

Mergaitės, kaip iš Kėdainių pusės važiuojant pas T.A. patekti? Daug reikia sukaliotis?
Bandysiu nuvažiuoti.
Atsakyti
Nu labai keista, bet ir man neatidaro... O kai vienu metu jungiasi keli zmones prie pasto turetu vis tiek atidaryti, ar ne? g.gif
Is tikruju tai kazkaip nesaugu taip, bet kas gaves duomenis gali paskui ta slaptazodi pakeisti... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 11 17, 11:53)
Nu labai keista, bet ir man neatidaro... O kai vienu metu jungiasi keli zmones prie pasto turetu vis tiek atidaryti, ar ne?  g.gif
Is tikruju tai kazkaip nesaugu taip, bet kas gaves duomenis gali paskui ta slaptazodi pakeisti...  blink.gif

kas kure ta gmail turejo nurodyti ir kita pasta ten atsiustu slaptazodi. kazkas tikrai negraziai padare sad.gif
Atsakyti
ot bajeris, pamatysim kur internete publikuojamas musu asmenines nuotraukas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Elin @ 2010 11 17, 11:21)
Labutis 4u.gif
Man irgi nebejungia blush2.gif

Mergaitės, kaip iš Kėdainių pusės važiuojant pas T.A. patekti? Daug reikia sukaliotis?
Bandysiu nuvažiuoti.

labai paprasta wink.gif is autostrados sukti po desne i Savanoriu prospekta ir juo vaziuoti tiesiai tiesiai kol po kaire puse pamatysit dideli policijos pastata, stoves ten gal apie 20 polic automobiliu, nepastebeti neimanoma...tai va pries ji bus tokia mazyte gatvele (jum sukti i kaire) , ten ir pamatysit plastines chirurgijos pastata wink.gif na kazkaip paaiskinau smile.gif
Atsakyti
nu nieko sau, kazkas savavaliskai pakeite slaptazodi g.gif
Atsakyti
Na tikrai idomiai, forume neuzsiminta, kad bus pakeistas slaptazodis g.gif
Atsakyti
Sveikos. O kas sukure musu gmaila?
Atsakyti
Aš kažkurią dieną rašiau, kad kažkas svetimas įeina į mūsų el.paštą, nes komentarai įdomus prasidėjo, klausinėja pas ką darėmės op g.gif tai užvakar ištryniau savo foto. Bet nesuprantu iš kur gauna prisijungimą? Gal svetainėse sėdi kažkas iš mūsų ir palieka paštą įjungtą? g.gif
Atsakyti