turiu maza problemele, man nebejungia musu pasto, sako blogas slaptazodis, dar visokio bieso meta
Labas rytas, mergaites
turiu maza problemele, man nebejungia musu pasto, sako blogas slaptazodis, dar visokio bieso meta
ar kartais nepakeitete slaptazodzio?
QUOTE(Eidzi @ 2010 11 17, 10:56)
Labas rytas, mergaites
ar kartais nepakeitete slaptazodzio?
tikriausia pakeistas slaptazodis eidzi,laukiam ziniu
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 17, 10:08)
na va, o as jau ciut kompo i siena netrankau
Ir man nebejungia
Labutis
Man irgi nebejungia
Mergaitės, kaip iš Kėdainių pusės važiuojant pas T.A. patekti? Daug reikia sukaliotis?
Bandysiu nuvažiuoti.
Man irgi nebejungia
Mergaitės, kaip iš Kėdainių pusės važiuojant pas T.A. patekti? Daug reikia sukaliotis?
Bandysiu nuvažiuoti.
Nu labai keista, bet ir man neatidaro... O kai vienu metu jungiasi keli zmones prie pasto turetu vis tiek atidaryti, ar ne?
Is tikruju tai kazkaip nesaugu taip, bet kas gaves duomenis gali paskui ta slaptazodi pakeisti...
Is tikruju tai kazkaip nesaugu taip, bet kas gaves duomenis gali paskui ta slaptazodi pakeisti...
QUOTE(Otina @ 2010 11 17, 11:53)
Nu labai keista, bet ir man neatidaro... O kai vienu metu jungiasi keli zmones prie pasto turetu vis tiek atidaryti, ar ne?
kas kure ta gmail turejo nurodyti ir kita pasta ten atsiustu slaptazodi. kazkas tikrai negraziai padare
ot bajeris, pamatysim kur internete publikuojamas musu asmenines nuotraukas 
Papildyta:
labai paprasta
is autostrados sukti po desne i Savanoriu prospekta ir juo vaziuoti tiesiai tiesiai kol po kaire puse pamatysit dideli policijos pastata, stoves ten gal apie 20 polic automobiliu, nepastebeti neimanoma...tai va pries ji bus tokia mazyte gatvele (jum sukti i kaire) , ten ir pamatysit plastines chirurgijos pastata
na kazkaip paaiskinau
Papildyta:
QUOTE(Elin @ 2010 11 17, 11:21)
Labutis
Man irgi nebejungia
Bandysiu nuvažiuoti.
Man irgi nebejungia
Bandysiu nuvažiuoti.
labai paprasta
nu nieko sau, kazkas savavaliskai pakeite slaptazodi
Na tikrai idomiai, forume neuzsiminta, kad bus pakeistas slaptazodis
Sveikos. O kas sukure musu gmaila?
Aš kažkurią dieną rašiau, kad kažkas svetimas įeina į mūsų el.paštą, nes komentarai įdomus prasidėjo, klausinėja pas ką darėmės op
tai užvakar ištryniau savo foto. Bet nesuprantu iš kur gauna prisijungimą? Gal svetainėse sėdi kažkas iš mūsų ir palieka paštą įjungtą?