Sveikos,
šiandien sėdžiu su vaikais namie, galvoju, pasifotografuosiu, nuotraukų įmesiu, o čia še tau...
Paskaitinėjau kelių savaičių pokalbius, tai galiu mergaitėm naujom pasakyt, kad aš operavaus būtent pas T.A.

Nors mano op įvyko ekspromtu ir aš tikrai nesvajojau, kaip kitos, daug metų, mėnesių ar dienų apie kitokią nosį

su gydytoju susitikau iki op likus 10 min

jis iškart pasakė, kad vienos op, tikriausiai, neužteks, nes nosis kreiva ir šnervės kreivos, o per vieną op išlyginti šnervių neįmanoma, nes skirtingai sėda visi audiniai. Po op praėjo 9 mėn jau. Pati nosis daugmaž mane tenkina, bet vat šnervės, kurių op metu nelietė, man nepatinka. Galbūt, kai nebebus kas veikti, ryšiuos tai šnervių korekcijai, bet čia tik galbūt
Apibendrinant, galiu pasakyt, kad ir antrą kartą operuočiaus pas tą patį gydytoją, jei išvis pasiryžčiau, nes žinant visą patirtį, sėkmės šansus, operuočiaus tik deformuotą nosį arba jei problemos su kvėpavimu. Nes kiek buvau spėjus peržvelgti albume foto, kol buvo įmanoma ten patekti,
niku nepamenu tai senosios nosytės, daug kam, man gražiau buvo (čia tik mano nuomonė)
Sėkmės