Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Nu nieko sau... Bet kokio velnio tam svetimam keisti slaptazodi?
Gal kazkas is senbuviu kure gmaila - Angelinka, DolceVita , ne?... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Otina @ 2010 11 17, 13:11)
Nu nieko sau... Bet kokio velnio tam svetimam keisti slaptazodi?
Gal kazkas is senbuviu kure gmaila - Angelinka, DolceVita , ne?... 4u.gif

Kazkoki veiduka ne toki idejau smile.gif
Kad butu galima ta pasta dabar uzblokuoti apskritai, bet irgi matyt tik kures zmogus gales tai padaryt g.gif
Atsakyti
Manjau neramu..as nuotrauku netryniau, visame grazume mano visa istorija doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mano irgi, ir visai nenoreciau rasti kur nors internete ar dar blogiau...
Ar yra zinanciu, kas sukure gmaila?
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 11 17, 14:36)
Mano irgi, ir visai nenoreciau rasti kur nors internete ar dar blogiau...
Ar yra zinanciu, kas sukure gmaila?

teisingai blogyte pastebejai,kad lisdavo svetimi,nes ir manes klausinedavo info nepasirasydamas saves,tai pora klausimu atsakiau is pradziu,kai jau parase kas operavo tas J?nes as buvau parasiusi op J ,nu tada supratau kazkas ne taip,mes visos zinom,kad tas J tai Jankunas. g.gif
Atsakyti
Na man irgi buvo keista, kad vis klausineja paste, o ne forume, gi nepatogu kazkaip... Tikriausiai taip ir buvo, kazkur viesoje vietoje nesaugiai isejo, arba apskritai pamirso isjungti mad.gif
pastas buvo sukurtas labai senai, reikia pabandyti senbuvems parasyti, gal prisimins kas sukure g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiste @ 2010 11 16, 23:27)
Man irgi tvarsciai nosyje ir ju isemimas buvo pats baisiausias dalykas, kuri vis dar pamenu  doh.gif Ir dar, chirurgo apsilankymas musu palatoje pirma diena su posakiu - Na ka, mano grazuoles!?  doh.gif

Niekada daugiau nesiryzciau tokiu OP daryti viesoje istaigoje! Tik PRIVACIAI!!!

o kur dareisi? Gal jau ankščiau rašei ir aš pražiopsojau ax.gif
Kažkaip galvojau, kad pooperacinės palatos vienvietės...ar čia tik viešosiose įstaigose po kelias guli?

Kaip nefaina dėl slaptažodžio unsure.gif kažkaip nesaugu dėti foto į bendrą paštą, kur visi jungiasi su tuo pačiu slaptažodžiu, nes neįmanoma sukontroliuoti kas lankosi g.gif gal reikėtų ką nors kito sugalvoti g.gif
Atsakyti
liudna, atrode visi savi ir patikimi zmones pasto duomenis gavo, ir se tau kad nori sad.gif slykstu...
tai kuria dabar nepasitiketi g.gif doh.gif unsure.gif dar pries pusmeti jokiu net panasiu bajeriu nebuvo....
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 11 17, 15:40)
liudna, atrode visi savi ir patikimi zmones pasto duomenis gavo, ir se tau kad nori sad.gif slykstu...
tai kuria dabar nepasitiketi  g.gif  doh.gif  unsure.gif  dar pries pusmeti jokiu net panasiu bajeriu nebuvo....

Cia net nebutinai kazkas is savu. Pasto adresa galejo bet kas pamatyti. As tokia is vis biski kompleksuota, tai savo fotkiu pabijojau kelt vien del to, kad yra specialios programytes kur nulauzia pasworda. Jeigu paswordas su didziosiom raidem ir skaiciaia tai sunkiau, jeigu vien raides, tai lengviau. Jeigu pasidarysit nauja pasta geriau nerasykit jo adreso forume.
Atsakyti
merginos reikia kuo greiciau kreiptis i google! ir paaiskinti situacija. tikrai baisu. nelaukiam kol atsiras ikureja, reikia kontaktuoti gmail helpdeska. kas galetu padaryti?
Papildyta:
as galiu tai padaryti. klausia tokiu dalyku:
Email addresses of up to five frequently emailed contacts

Account creation date*

parasykite bent kelis emailus is kuriu buvo rasyta man i AZ kuo greiciau. ir jei kas nors atsimena mazdaug sukurimo data irgi parasykit.

Atsakyti
Sveikos,
šiandien sėdžiu su vaikais namie, galvoju, pasifotografuosiu, nuotraukų įmesiu, o čia še tau... doh.gif
Paskaitinėjau kelių savaičių pokalbius, tai galiu mergaitėm naujom pasakyt, kad aš operavaus būtent pas T.A. 4u.gif Nors mano op įvyko ekspromtu ir aš tikrai nesvajojau, kaip kitos, daug metų, mėnesių ar dienų apie kitokią nosį ax.gif su gydytoju susitikau iki op likus 10 min doh.gif jis iškart pasakė, kad vienos op, tikriausiai, neužteks, nes nosis kreiva ir šnervės kreivos, o per vieną op išlyginti šnervių neįmanoma, nes skirtingai sėda visi audiniai. Po op praėjo 9 mėn jau. Pati nosis daugmaž mane tenkina, bet vat šnervės, kurių op metu nelietė, man nepatinka. Galbūt, kai nebebus kas veikti, ryšiuos tai šnervių korekcijai, bet čia tik galbūt rolleyes.gif
Apibendrinant, galiu pasakyt, kad ir antrą kartą operuočiaus pas tą patį gydytoją, jei išvis pasiryžčiau, nes žinant visą patirtį, sėkmės šansus, operuočiaus tik deformuotą nosį arba jei problemos su kvėpavimu. Nes kiek buvau spėjus peržvelgti albume foto, kol buvo įmanoma ten patekti, niku nepamenu tai senosios nosytės, daug kam, man gražiau buvo (čia tik mano nuomonė)
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
ok as issiunciau uzklausa i google. turetu atsakyti per 24 valandas. reikes galvoti alternatyvu nuotrauku pasikeitimo buda ir sugrieztinti kam duoti prisijungima.

Atsakyti
g.gif o aš galvojau ,kad paštas saugus unsure.gif Tik man kažkaip neįtikėtina, kad gali pralįsti svetimas verysad.gif
Atsakyti