Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Proud Mommy,

Skirtumas pries ir po lb akivaizdus ir tik i gera thumbup.gif Nosyte is profilio atrodo tikrai dailiai, bent jau sioje foto nesimato jokio kumpumo ar kt trukumu mirksiukas.gif

Aistttyyyttte,

Man tavo nosis tiesiog wub.gif wub.gif wub.gif superine - viena graziausiu kiek cia maciau. Tikrai nesuprantu, kuo ji tau uzkliuva - visais profiliais kuriais fotkinaisi, nosis atrodo idealiai tiesiogine prasme, todel tikrai nesuprantu taves...
Beje, tavo akys tiesiog uzburianciai nuostabios thumbup.gif
Atsakyti
Sutinku su xtinna, aaiissttyyttee, jei S.V sake dar nusileis, reiskias taip ir bus, kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 23 lapkričio 2010 - 20:14
[quote=EvaApril,2010 11 23, 20:34]
[quote=aaiissttyyttee,2010 11 23, 17:18]

kad man tokios bedeles kaip pas tave aaiissttyytte buciau laimingiausia persona ant sio svieto - turedama toki nosiu kaip tavo wub.gif
[/quote]
niu as cia dar padorias nuotraukytes idejus , kai nuslugsta patinimas ir biski nosike itraukus jau ismokau fotografuotis smile.gif bet tas galiukas isburkes nervina matau tikrai kad nera grazu kai nugarele nuskabtuota o galiukas isikises... g.gif
Papildyta:
QUOTE(xtinna @ 2010 11 23, 20:52)
Proud Mommy,

Skirtumas pries ir po lb akivaizdus ir tik i gera  thumbup.gif  Nosyte is profilio atrodo tikrai dailiai, bent jau sioje foto nesimato jokio kumpumo ar kt trukumu  mirksiukas.gif

Aistttyyyttte,

Man tavo nosis tiesiog  wub.gif  wub.gif  wub.gif superine - viena graziausiu kiek cia maciau. Tikrai nesuprantu, kuo ji tau uzkliuva - visais profiliais kuriais fotkinaisi, nosis atrodo idealiai tiesiogine prasme, todel tikrai nesuprantu taves...
Beje, tavo akys tiesiog uzburianciai nuostabios  thumbup.gif

dekui blush2.gif malonu girdet pas pasisemiau geros nuotaikos savaitei 4u.gif ikeliau nuotrauku pries operacija dar bet neradau is arti nuotraukyciu ...
Atsakyti
QUOTE(aaiissttyyttee @ 2010 11 23, 19:17)
niu as cia dar padorias nuotraukytes idejus , kai nuslugsta patinimas ir biski nosike itraukus jau ismokau fotografuotis smile.gif bet tas galiukas isburkes nervina matau tikrai kad nera grazu kai nugarele nuskabtuota o galiukas isikises... g.gif

manau patinimas dar galutinai neisnyko, man galiuko patinimas laikesi gana ilgai, o ypac tai matydavosi rytais
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2010 11 23, 21:10)
Sutinku su xtinna, aaiissttyyttee, jei S.V sake dar nusileis, reiskias taip ir bus, kantrybes 4u.gif

jau 5 men laukiu na teks laukt niekur nepabegis tikiuosi kaip ir visos jus kad geres geres po metu bus geriau...po 2,3, menesiu katastrofa nosis atrode
Papildyta:
QUOTE(Kita @ 2010 11 23, 21:20)
manau patinimas dar galutinai neisnyko, man galiuko patinimas laikesi gana ilgai, o ypac tai matydavosi rytais

va va tas mane nervina isburgsta kaip pas alkoholike kokia lotuliukas.gif
Atsakyti
aaiissttyyttee, o pas tave buvo kuprelė? Gražiai atrodo nosytė, profiliu taip atitaikyta su smakro forma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaiissttyyttee @ 2010 11 23, 19:22)
jau 5 men laukiu na teks laukt niekur nepabegis tikiuosi kaip ir visos jus kad geres geres po metu bus geriau...po 2,3, menesiu katastrofa nosis atrode
Papildyta:

va va tas mane nervina isburgsta kaip pas alkoholike kokia lotuliukas.gif

Metus palauk, viskas issipres, nebebus to burkimo mirksiukas.gif as irgi nerimaudavau, maniau to galiuko tinimas niekada neisnyks
be to po op pilnai susiformuoti naujam nosiukui, kartais reikia net 2 metu.
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 11 23, 21:28)
aaiissttyyttee, o pas tave buvo kuprelė? Gražiai atrodo nosytė, profiliu taip atitaikyta su smakro forma  4u.gif

nebuvo kumpreles ir prasiau nelieste nugareles nes ji nebuvo ir taip auksta.. schmoll.gif jis pasake kad reikes nugarele biski pamazint..nors ejau tik del pertvaros ir galiuko nes beformis buvo... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Kita @ 2010 11 23, 21:29)
Metus palauk, viskas issipres, nebebus to burkimo  mirksiukas.gif  as irgi nerimaudavau, maniau to galiuko tinimas niekada neisnyks
be to po op pilnai susiformuoti naujam nosiukui, kartais reikia net 2 metu.

iskart ramiau lauksiu metu:) nes pas tave galiukas grazus bet gal delto kad ir taip buvo smailus nosiukas tavo delto ir galiukas grazus dabar gavos m?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 11 23, 11:22)
Kaip matau tai ir geriems chirurgams būna prastų dienų daryti op, čia kaip loterija vienoms pasiseka, o kai kurioms deja nelabai  verysad.gif aš net Papečkio prisiminiau 1 nosies darbą, tikrai labai gražiai buvo padaryta merginai nosytė. Išvada tokia, kad nosies op yra labai rizikinga ir reikia gerai pagalvoti ar darytis ar ne.
Pamenu, kai pas VJ ryte operacinėj atsiguliau, tai meldžiausi, kad ši diena jam būtų sėkminga  biggrin.gif

Tai vat, butent.. is tikro labai rizikinga operacija. Is tikro as ir net nekaltinu chirurgo, tiesiog galbut mano oda linkusi i randejima verysad.gif tikiuosi kad dar bus imanoma kazka pataisyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dzustina @ 2010 11 23, 14:30)
Kita, as tik vakar is jo parejau smile.gif tad db tik laukt ir melstis:))
Papildyta:
gal gali imest foto, as operavausi taip pat pas T.A. idomu kas gali ir manes laukti sad.gif

galeciau, o kur jus iprastai metat nuotraukeles? dzustina, nebijok taip, juk buna atveju kad tas pats chirurgas operuoja, ir gaunasi puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_prancuze_ @ 2010 11 23, 21:58)
Tai vat, butent.. is tikro labai rizikinga operacija. Is tikro as ir net nekaltinu chirurgo, tiesiog galbut mano oda  linkusi i randejima  verysad.gif  tikiuosi kad dar bus imanoma kazka pataisyti  smile.gif
Papildyta:

galeciau, o kur jus iprastai metat nuotraukeles? dzustina, nebijok taip, juk buna atveju kad tas pats chirurgas operuoja, ir gaunasi puikiai  mirksiukas.gif

atsiusk i pasta nosieskorekcija@gmail.com. ilgiau pabendrausi ir manau senbuves mielai suteiks ir tau priejima prie pasto, kad pamatytum ir musu nosytes. tik va buvo nemalonus insidentas su tuo pastu, tai db atsargei tas slaptazodis dalinamas:)
Atsakyti
Sveikos merginos,

apsprendziau ir as savo OP data - naip kazkas jau sake- Nauji metai- nauja nosis - sausio 25 diena doh.gif Psio baigesi mano apmastymai ir permastymai

QUOTE(Blogytė @ 2010 11 19, 10:45)
Galim Kistei duoti slaptažodį. Aš sutinku su šiom pareigom  smile.gif vistiek dažnai būnu prie interneto prisijungus. Kas dar sutinka su tokiom pareigom? Ir tada siūlau reguliariai, pasitarus šiai slaptažodžių dalinimo tarybai, keisti slaptažodžius  g.gif

Gaila, kad negavau unsure.gif

QUOTE(Eidzi @ 2010 11 19, 11:33)
Kas del T.A....jis labai keistas smile.gif toks sedi visas grazus , tylus , rimtas vyras  mirksiukas.gif  vienom pasirodo,kad jis pasikeles, kitom (man ir Monikai) pasirodo,kad jis kuklus  blush2.gif 

Man jis irgi keistokas pasirode, o, bet, taciau atsake i visus mano klausimus ir tikrai nenuvyle

QUOTE(Desert @ 2010 11 19, 14:36)
Patinimas, kaip ir rasiau, buvo ziaurus, dar nemaciau tokio  unsure.gif

Gaila, kad nuotraukos po OP liko senam telefone...As atrodziau kaip alkoholike bomze sudauzyta gaujos vyru doh.gif doh.gif blink.gif

QUOTE(-DolceVita- @ 2010 11 19, 20:42)
man vis vien tamponu traukimui niekas neprilygs, net gimdymas  lotuliukas.gif 

Stai cia tai mirtis po nezydinciom alyvom, kai prisimenu, tai antroji OP taaaip baisiai atrodo doh.gif Pats pirmasis menuo ir yra baisiausias, o paskui telieka laukimas ax.gif

QUOTE(angelinka @ 2010 11 20, 03:58)
Siaip as irgi atsimenu,labai ilgi buvo..bet koks palengvejimas,kai istrauke doh.gif

As ir nualpau...

QUOTE(Eidzi @ 2010 11 20, 11:32)
na kaip keista.... man buvo ir pertvara luzus, tiesino, bet man tamponai buvo sukisti tikrai negiliai  schmoll.gif  ir nieko man neskaudejo kai juos trauke, tik pakst ir viskas  rolleyes.gif  ir iskarto lengviau  ax.gif tik kraujukas kokia 4min pasruveno upeliu ir tai tik is vienos snerves  rolleyes.gif

Tikiuosi, kad ir man bus geriau pas T.A. klinikoj nei pas Vaitku Kauno klinikose ax.gif
Papildyta:
Eidzi,

o kaip Jus jauciates, kaip atrodo? Ar dar nepakeitet nuomones apie chirurga tongue.gif
Atsakyti

Eidzi,

o kaip Jus jauciates, kaip atrodo? Ar dar nepakeitet nuomones apie chirurga tongue.gif
[/quote]

Sveika wink.gif
Jauciuosi tiek puikiai, kiek galima jaustis prasidejus antram menesiui smile.gif nosiukas patines ryte buna kaip ir kitom, bet greitai atsileidzia. Patinimas galiuko nedidelis, bet vistiek yra, as ji matau ir jauciu, bet kiti nieko nepastebi ax.gif sypsena grizo thumbup.gif zodziu as jau ta nosiuka ir pamirsau, pripratau prie to diskomforto ir i veidrodi ziuriu labai retai rolleyes.gif o kas liecia T.A.... kol kas myliu ji wub.gif nes jei isivaizduojant nosiuka, be to galiuko patinimo, man viskas tobula blush2.gif idesiu nuotraukyciu kai bus 2men rolleyes.gif
Atsakyti