Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 24, 23:11)
nu ne nebuvo taip anksciau,to kumpumo nieko,is visu pusiu man ta nosis bjaureja, na is priekio atitinimas siek tiek sumazejes aisku ,nes kaulas susileido.
Papildyta:

parasiau as ta laiska J,bet nesitikiu normalaus ats,vel ka priburs,arba neis suprasti ka  doh.gif
Papildyta:

dionide, na tavo grazi nosyte tikrai,dziaugiuosi,kad tu ta is jo darbu laimingoji. 4u.gif

prancuze,nu nezinau ka cia gali iziureti,tokioj foto. Tai nepatingek ir nusifotkink.
Atsakyti
Dionide, grazi nosyte, idomu kaip atrode pries op, gal galetum imesti fotkiu ax.gif
Atsakyti
Mergaites, o tikrai labai blogai, jeigu sypsausi? blush2.gif man tik trecia savaite, nu ir biskuti skauda besisypsant, bet nu nesigauna man kitaip , as taip ipratus, o dar prajuokina kas... As nesusiformuos paskui man ta nosis, kaip nors... ne taip?... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 11 24, 20:17)
Mergaites, o tikrai labai blogai, jeigu sypsausi?  blush2.gif  man tik trecia savaite, nu ir biskuti skauda besisypsant, bet nu nesigauna man kitaip , as taip ipratus, o dar prajuokina kas... As nesusiformuos paskui man ta nosis, kaip nors... ne taip?... unsure.gif

nemaciau, kad tai turetu itakos, bent jau kai miegi tai nesisypsai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 11 24, 23:17)
Mergaites, o tikrai labai blogai, jeigu sypsausi?  blush2.gif  man tik trecia savaite, nu ir biskuti skauda besisypsant, bet nu nesigauna man kitaip , as taip ipratus, o dar prajuokina kas... As nesusiformuos paskui man ta nosis, kaip nors... ne taip?... unsure.gif

prajuokinai otina lotuliukas.gif , nu ne nesusiformuos kitaip kitokia nosyte,jau kaip padaryta taip, sypsokis i sveikata.
Atsakyti
Dionide,

Puiki nosyte is profilio thumbup.gif tikrai, o is priekio irgi visai neblogai atrodo, nors dar visai nedaug laiko praejo mirksiukas.gif Esi is tu laiminguju pas J, kuriai operacija pasiseke - sveikinu nuosirdziai 4u.gif

Prancuze,

Zinok is tokios foto as nieko negaliu pasakyti apie nosi schmoll.gif , nes nieko ten nesimato - atsiusk normalias foto profiliu ir priekiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dionide, nu profiliu nerealiai grazi nosyte, super 4u.gif , priekiu gal dar ne iki gal susiaurejes galiukas, nors is gan toli fotkinaisi, tai gal klystu g.gif
O pati jautiesi patenkinta? Jokiu nemaloniu salutiniu dalyku nera?

Dzustina, man tai daili tavo nosyte ir kuprele vos ne vos iziurejau... As pati savo bangavima lyg ir maziau iziuriu, nors baisu dar girtis smile.gif

Aistyttte, nu buvai labai grazi mergina, dabar nerealiai grazi smile.gif Siaip man pakankamai dailus ir niekuo neuzkliuvantis ir tavo buves nosiukas 4u.gif

Proud mommy, labai didelis pasikeitimas ir be abejo teigiamas, tavo tokie bruozai, kad su nauja nosyte atrodai kaip mergyte 4u.gif Is siu foto sakyciau, max 18 tau smile.gif

Ateniuxx, kurioj tu foto nepatenkinta nosim (labiausiai)? Toj trecioj nuo virsaus? Nu ten atrodo galiukas toks truputi iskeltas, bet pvz. antroj nuo virsaus as sakyciau viskas gerai. Ir man siiap dabar graziau negu pries op... Trumpesne nosyte ir kampas tarp lupu ir nosies pats tas.

Kraisle, irgi ryskus pasikeitimas 4u.gif Gal isiziurejus vos asimetrija matosi, bet pati nosytes forma man tikrai super. Maciau viso veido foto, tai akys labai isryskejo po op, didziules tokios, israiskingos 4u.gif

Monika ir Kita ,be abejo, labiausiai stulbinantys pasikeitimai 4u.gif Jusu abieju nosytes aisku tooobulos ir tobulai tinka prie kitu veido bruozu - grazuoles... 4u.gif
Niu atrodo nieko nepraleidau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 24, 22:22)
prajuokinai otina lotuliukas.gif , nu ne nesusiformuos kitaip kitokia nosyte,jau kaip padaryta taip, sypsokis i sveikata.

Dziaugiuosi, kad prajuokinau tongue.gif biggrin.gif As cia, forume senesnese temose skaiciau, kad reiktu jog kuo maziau veido raumenys judetu ax.gif Tik nebepamenu kodel konkreciai.
Gal gali tureti itakos kokiam randejimui, ne? g.gif Juk pas mane ten dabar visur minksta... Nu salyginai visur minksta smile.gif galiukas kietas aisku.
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 11 25, 00:10)
Dionide, nu profiliu nerealiai grazi nosyte, super  4u.gif , priekiu gal dar ne iki gal susiaurejes galiukas, nors is gan toli fotkinaisi, tai gal klystu  g.gif
O pati jautiesi patenkinta? Jokiu nemaloniu salutiniu dalyku nera?

Dzustina, man tai daili tavo nosyte ir kuprele vos ne vos iziurejau... As pati savo bangavima lyg ir maziau iziuriu, nors baisu dar girtis smile.gif

Aistyttte, nu buvai labai grazi mergina, dabar nerealiai grazi smile.gif Siaip man pakankamai dailus ir niekuo neuzkliuvantis ir tavo buves nosiukas  4u.gif

Proud mommy, labai didelis pasikeitimas ir be abejo teigiamas, tavo tokie bruozai, kad su nauja nosyte atrodai kaip mergyte  4u.gif Is siu foto sakyciau, max 18 tau smile.gif

Ateniuxx, kurioj tu foto nepatenkinta nosim (labiausiai)? Toj trecioj nuo virsaus? Nu ten atrodo galiukas toks truputi iskeltas, bet pvz. antroj nuo virsaus as sakyciau viskas gerai. Ir man siiap dabar graziau negu pries op... Trumpesne nosyte ir kampas tarp lupu ir nosies pats tas.

Kraisle, irgi ryskus pasikeitimas  4u.gif Gal isiziurejus vos asimetrija matosi, bet pati nosytes forma man tikrai super. Maciau viso veido foto, tai akys labai isryskejo po op, didziules tokios, israiskingos  4u.gif

Monika ir Kita ,be abejo, labiausiai stulbinantys pasikeitimai  4u.gif Jusu abieju nosytes  aisku tooobulos ir tobulai tinka prie kitu veido bruozu - grazuoles... 4u.gif
Niu atrodo nieko nepraleidau  ax.gif

otina,as nepatenkinta toje foto kur atsiunciau profiliu naujai mirksiukas.gif ,nors visur man ji toli grazu ,kokios norejau ir tikejaus.
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 25, 00:38)
otina,as nepatenkinta toje foto kur atsiunciau profiliu naujai mirksiukas.gif ,nors visur man ji toli grazu ,kokios norejau ir tikejaus.

buvau istrynus ja netycia.
Atsakyti
dionide, tavo nosytė tiesėja thumbup.gif taip kaip ir norėjai 4u.gif man tavo nosytė kaip ir ankščiau tikrai labai graži 4u.gif

ateniuxxx, aš tik 1 tavo foto matau tai čia šitoj nepatinka tau nosytė? g.gif

O kažkokių trūkumų kiekviena randam. Mačiau ir Vitkaus blogai padarytų nosių ir Vikšraičio, Aštrausko, Radzevičiaus ir Jankūno. Apie Papečkį aš tyliu. Todėl negalėčiau teigti, kad pas tą ar kitą neiti, nes iš matytų nosių žinau, kad kiekvienam būna nepavykusių atvejų. Prisiminkit senesnes mūsų temas kiek buvo nepatenkintų Vitkaus darbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 25 lapkričio 2010 - 09:07
QUOTE(Otina @ 2010 11 24, 22:10)

Proud mommy, labai didelis pasikeitimas ir be abejo teigiamas, tavo tokie bruozai, kad su nauja nosyte atrodai kaip mergyte  4u.gif Is siu foto sakyciau, max 18 tau smile.gif

Aciu blush2.gif 4u.gif

ateniuxxx, manau nevykusi foto, nes as irgi kai sypsausi tai nosyte dar ne visada man patinka profiliu.. Nepergyvenk taip stipriai! Kantrybes! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 11 25, 13:02)
Aciu  blush2.gif  4u.gif
ateniuxxx, manau nevykusi foto, nes as irgi kai sypsausi tai nosyte dar ne visada man patinka profiliu.. Nepergyvenk taip stipriai! Kantrybes!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

bet blogyte,negali taip masiskai iskart buti nepatenkintu J darbais, kiek as zinau dabar 4 merginas, o kiek yra daugiau,yra 30 procentu buti patenkintu, o 70 procentu ne, va taip. Beje atrase J i mano laiska, kad gerai nosis viskas, be komentaru tada as.
Atsakyti