Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 11 23, 12:23)
Imeciau ir as nuotraukele puses metu proga smile.gif

Myllia, bet kaip keista, kad po op sako, kad per plati nugarele..Nejaugi operacijos metu to nemate..Na kazkaip tokiu atveju manau takorekcija turetu buti nemokama..

Matot , mano pertvaros puse buvo suire ir reikejo "dadet" is kazkur ten, gal lb sunku buvo numatyt viska. Nezinau.. O del kainos net nepasiteiravau:) reikes butinai paklausti kita karta.
Papildyta:
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 11 23, 12:57)
kas del nugareles, tai nuotraukose as nematau, kad per platu butu, o del kvepavimo, tai jei perziuretum ankstesnes temas, as rasiau, kad neprakvepuoju normaliai ir kaip ir tu sakei, vartydavausi nuo sono ant sono, kad atsikimstu nosis, ir miegodavau pusiau sedom, nes jei tik kiek galva zemiau - tuoj pat uzgula  doh.gif  Sloga taip pat man kazkokia chroniska buvo kokius 8,5 men, bet atkreipk demesi, kad BUVO!!
Dabar po op praejo10 men ir as galiu pasakyti, kad atsikimso ta nosis, pasibaige sloga chroniska, o tas reiskia, kad pradejau jausti geriau kvapus. Negaliu sakyti, kad viskas taip kaip iki op, bet 100 kartu geriau nei kad buvo 8.5 men po op  thumbup.gif

Ideisu kuria diena butinai, kai tik laiko daugiau turesiu, pamatysit kad platoka. Kaip faina kad tau susitvarke kvepavimas, tai as tada dar irgi tikesiuos , kad viskas bus ok:) As pamenu kad rasei apie tokia pat sloga, tik kadangi seniai cia skaitinejau, tai neperskaiciau kazkaip kad jau viskas tvarkoj tau smile.gif
Atsakyti
Paziurekit mano nosi atsiunciau foto i gmail, daryta vakar, noris verkti ziurint i ta foto verysad.gif ,ka daryti reikia nezinau g.gif sakiau paskutine foto mano daryta dabar,nes nesigadinsiu sau nuotaikos,po kokiu 2 men tik imsiu fotika i rankas. Pakomentuokit prasau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 24, 17:28)
Paziurekit mano nosi atsiunciau foto i gmail, daryta vakar, noris verkti ziurint i ta foto verysad.gif ,ka daryti reikia nezinau g.gif  sakiau paskutine foto mano daryta dabar,nes nesigadinsiu sau nuotaikos,po kokiu 2 men tik imsiu fotika i rankas. Pakomentuokit prasau  mirksiukas.gif

unsure.gif galiukas kazkaip keistai suformuotas i kumpuma, bet gal cia del patinimo man taip atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2010 11 24, 20:42)
unsure.gif  galiukas kazkaip keistai suformuotas i kumpuma, bet gal cia del patinimo man taip atrodo  unsure.gif

nu nu kumpa kazkokia, tragiska ta nosis man, paemiau ir nusiunciau ta foto J , parasiau,kad as komleksuoju del jos tokios, kad buvo pries tai geriau negu dabar, taip neturi atrodyti vistiek manau ta nosis.
Atsakyti
ateniuxxx,

sitoj foto tikrai nelabai vykusiai nosyte atrodo g.gif unsure.gif bet gal toks momentas pagautas? man daznai pasitaiko nufotkinti save taip, kad net ziureti po to nesinori doh.gif
Atsakyti
ateniuxxx, as isitikinus kad nosyte pamazes ir pasitrauks, jei sake kad sumazino nosyte tai tikrai ji didesne nebus ir neliks:) kantrybes:)
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 24, 21:26)
nu nu kumpa kazkokia, tragiska ta nosis man, paemiau ir nusiunciau ta foto J , parasiau,kad as komleksuoju del jos tokios, kad buvo pries tai geriau negu dabar, taip neturi atrodyti vistiek manau ta nosis.

Nesidarykit mergaites kas cia norejot daryti nosies korekcija pas Jankuna, geriau pasitaupyti piningeliu ir daryti pas gera specelista,nezinau nosirdziai sakau, zinokit yra nemazai paneliu nepatenkintu, dar plius be manes,jam truksta daug patirties, girdejau,kad jam svarbu padaryti atlikti ir viskas ,neatsakingai ziuri i tai,jis tik mokinys ,galima taip pasakyti, gerai jei kam pasiseke op dziaugiuosi uz jus, nu niekada nesidaryciau daugiau pas ji.
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 24, 22:11)
Nesidarykit mergaites kas cia norejot daryti nosies korekcija pas Jankuna, geriau pasitaupyti piningeliu ir daryti pas gera specelista,nezinau nosirdziai sakau, zinokit yra nemazai paneliu nepatenkintu, dar plius be manes,jam truksta daug patirties, girdejau,kad jam svarbu padaryti atlikti ir viskas ,neatsakingai ziuri i tai,jis tik mokinys ,galima taip pasakyti, gerai jei kam pasiseke op dziaugiuosi uz jus, nu niekada nesidaryciau daugiau pas ji.

ne cia zinokit ne foto,kuo toliau tuo bjauriau darosi,ir tos snerves iskeltos kazkokios dar kaip minejau visa laika verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 24, 19:15)
ne cia zinokit ne foto,kuo toliau tuo bjauriau darosi,ir tos snerves iskeltos kazkokios dar kaip minejau visa laika verysad.gif

verysad.gif liudna, kad taip ivyko...
sutinku, reikia labai kruopsciai issirinkti chirurga, as virs puse metu apie visus info rinkau, kol apsiprendziau
Atsakyti
KRAISLE,

Is profilio nosiukas atrodo thumbup.gif , o is priekio viskas butu gerai, bet man bent jau atrodo noutraukose, kad snerves siek tiek nelygios, ar klystu? g.gif O siaip viskas normaliai su nosyte - grazu mirksiukas.gif
Papildyta:
Ateniuxxx,

Na sitoj nuotraukoj nosis tikrai atrodo nekaip - bet as manau, kad cia bus tiesiog pagautas bjaurus kadras, nes ir man daug tokiu buna nekokiu. Ar tu seniai pastebejai, kad juokiantis nosis issikraipo ir nukumpsta i apacia??? g.gif Nes kai tu nesijuoki, ji atrodo visai neblogai po tiek nedaug laiko mirksiukas.gif
Papildyta:
Dionide,

kaip tavo reikalai? Kada idesi nuotraukyciu is priekio ir profilio savo nosiuko? Butu smalsu paziureti, kaip tobulinasi Jankuno operuotas nosiukas, nes bent jau as ir ateniuxxx esam nepatenkintos jo darbu deja... schmoll.gif Bet kiek maciau tavo, tai atrodo graziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xtinna @ 2010 11 24, 22:40)
KRAISLE,

Is profilio nosiukas atrodo  thumbup.gif , o is priekio viskas butu gerai, bet man bent jau atrodo noutraukose, kad snerves siek tiek nelygios, ar klystu? g.gif  O siaip viskas normaliai su nosyte - grazu  mirksiukas.gif
Papildyta:
Ateniuxxx,

Na sitoj nuotraukoj nosis tikrai atrodo nekaip - bet as manau, kad cia bus tiesiog pagautas bjaurus kadras, nes ir man daug tokiu buna nekokiu. Ar tu seniai pastebejai, kad juokiantis nosis issikraipo ir nukumpsta i apacia??? g.gif Nes kai tu nesijuoki, ji atrodo visai neblogai po tiek nedaug laiko mirksiukas.gif
Papildyta:
Dionide,

kaip tavo reikalai? Kada idesi nuotraukyciu is priekio ir profilio savo nosiuko? Butu smalsu paziureti, kaip tobulinasi Jankuno operuotas nosiukas, nes bent jau as ir ateniuxxx esam nepatenkintos jo darbu deja... schmoll.gif Bet kiek maciau tavo, tai atrodo graziai thumbup.gif

nu ne nebuvo taip anksciau,to kumpumo nieko,is visu pusiu man ta nosis bjaureja, na is priekio atitinimas siek tiek sumazejes aisku ,nes kaulas susileido.
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 24, 22:46)
nu ne nebuvo taip anksciau,to kumpumo nieko,is visu pusiu man ta nosis bjaureja, na is priekio atitinimas siek tiek sumazejes aisku ,nes kaulas susileido.

parasiau as ta laiska J,bet nesitikiu normalaus ats,vel ka priburs,arba neis suprasti ka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 11 24, 22:56)
Papildyta:

parasiau as ta laiska J,bet nesitikiu normalaus ats,vel ka priburs,arba neis suprasti ka  doh.gif

dionide, na tavo grazi nosyte tikrai,dziaugiuosi,kad tu ta is jo darbu laimingoji. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzustina @ 2010 11 23, 21:41)
atsiusk i pasta nosieskorekcija@gmail.com. ilgiau pabendrausi ir manau senbuves mielai suteiks ir tau priejima prie pasto, kad pamatytum ir musu nosytes. tik va buvo nemalonus insidentas su tuo pastu, tai db atsargei tas slaptazodis dalinamas:)

jau nusiunciau smile.gif
Atsakyti

Papildyta:
Dionide,

[/quote]

Sveikute,
imeciau tokiu "naminiu" foto ant greicio biggrin.gif kita kart daugiau imesiu. Cia pacios "svieziausios" biggrin.gif Niu man visai neblogai jau, kaip ir sakiau, nosyte tikrai nera 100% tokia, kokios tikejausi, bet visiskai del to nebesinervinu.... schmoll.gif jau ir fotkinuosi nebe kasdien biggrin.gif ir pastebejau kai i veidrodi ziuriu, tai jau nebe tik i nosi smile.gif svarbiausia, kad atsikraciau didziausio savo komplekso, o toliau gyvenu laukimu.
Atsakyti